Site pictogram Elisabeth's momlife & business | Elisabethsfavorieten

Terugblik op 2020

terugblik op 2020

Een artikel waarin ik terugblik op 2020. In 2018 en 2019 heb ik dat ook gedaan. Voor mezelf was dit een leuk proces. Dus ook dit jaar weer in. Maar nu wel met 2020 nog vers in ons geheugen. Ik ben wat eerder aan dit artikel begonnen. Benieuwd naar alle highlights van 2020? Kijk en lees dan verder.

Januari


Februari


Maart


April


Mei


Juni


Juli


Augustus


September


Oktober


November


December


Zo dit was in een notendop mijn terugblik op 2020. Ik heb mijn agenda en foto’s er bij moeten halen, want er waren een aantal gebeurtenissen, die ik niet meer wist of kon herinneren. Ook activiteiten die ik gedaan had. Maar ik vond het leuk om zo even terug te kijken op afgelopen jaar. Ik heb heel wat artikelen online gezet afgelopen jaar. Maar wel minder dan in 2019. Dit jaar begon voor mijn gevoel raar en is ook een heel raar jaar geworden. Met heel diepe dalen en hoogte hoogtepunten. Zo legde ik mijn bedrijf 2 maanden stil, ging ik met mezelf aan de slag en startte ik weer een nieuwe richting met mijn bedrijf.


Terugblik op mijn artikelen

Mijn top 3 beste artikelen waren (zonder alle Tupperware artikelen, die online stonden):

Dit komt omdat ik veel gevonden word op Google, heb ik gemerkt. Wat natuurlijk top is, want zo bereik ik veel mensen.

De top 3 slechts gelezen artikelen zijn:

Deze artikelen heb ik niet gepromoot. En waarschijnlijk is de SEO van deze artikelen nog niet helemaal goed. Dus word ik ook niet gevonden op Google. Of sluiten deze artikelen totaal niet aan op mijn doelgroep. Zoals jij. Laat me weten wat je leuk vind om te lezen en te zien, dan ga ik daar mee aan de slag!


Wat zijn jouw mooiste herinneringen uit 2020?
Deel ze hieronder in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.


Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mobiele versie afsluiten