fbpx

Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn

Verjaardagscadeau's voor mannen | Cadeau's voor Marijn

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

29 okt, 2018

Afgelopen vrijdag 26 oktober was Marijn jarig. En elke keer vind ik het moeilijk om een leuk cadeau voor hem te bedenken. Een cadeau voor mannen bedenken vind ik sowieso lastig. Nog lastiger dan voor vrouwen. Toch is het me gelukt om wat te geven voor zijn verjaardag. En daarnaast heb ik ook nog wat andere tips.

Waarom ik het voor Marijn extra lastig vind

Ik vind een cadeau voor Marijn bedenken lastiger dan voor andere mannen. Ten eerste koop Marijn altijd alles wat hij wilt hebben. Daarbij weet ik ook wat hij nodig heeft, dus ga ik geen douche-setje geven. Want douchespullen hebben we genoeg. Met een blad kan ik heb ook niet blij maken. En prullen heeft hij ook niks mee en ik wil ook geen prullen in huis hebben slingeren.

Marijn

Marijn.

En de prullen die Marijn leuk vind, maakt hij zelf met zijn 3D printer. Klik hier om te zien wat hij allemaal gemaakt heeft.

Mijn cadeau’s voor Marijn

Maar wat ga je dan geven als iemand alles al heeft en ging rommel in huis wilt? Tot ik bedacht nog spaarkaarten van de restaurantactie van de Albert Heijn had liggen. Met mijn verjaardag waren we ook uit eten geweest, dus leek het me leuk om ook met Marijns verjaardag een restaurant te boeken.

Spaartkaarten restaurant actie Albert Hein

Restaurant Akropolis

Ik heb in samenspraak met Marijn gereserveerd bij het Griekse restaurant Akropolis in Oosterhout via de app iens. Want dat moest met de restaurant actie.. Waar we lekker en gezellig gegeten hebben samen met zijn broer en ouders. Het was eerst wel even zoeken waar we de auto neem gingen zetten. Want alle parkeerplekken waren bezet of waren voor vergunninghouders. Uiteindelijk was er vlak bij een parkeergarage waar nog genoeg plek was om te staan. Deze parkeerperikelen zorgden ervoor dat we een half uur later aankwamen dan voor het tijdstip waarop ik had gereserveerd.

servet akropolis restaurant akropolis binnen

Bij binnenkomst kregen we een drankje als amuse aangeboden. Namelijk ouzo. Het eerste slokje was erg heftig, maar vond de smaak wel erg lekker. Daarna hebben Marijn en ik samen verschillende gerechten uitgezocht, zodat we allebei van elkaar konden proeven.

Glaasje Ouzo

Glaasje ouzo.

Ik koos als voorgerecht een trio vis: zalm, tonijn en garnalensalade. Deze was erg lekker. Marijn koos voor carpaccio. Maar deze vond ik echt niet lekker. Het vlees was erg taai en ik heb wel een lekkerdere carpaccio op. Bij het voorgerecht kregen we ook stokbrood aangeboden. Maar die vond ik niet om te eten. Veel te taai en te droog.

voorgerechtjes akropolis

Als hoofdgerecht koos ik gevulde paprika met rijst, sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes. Marijn koos voor een mixschotel van giros, sousouki, kipfilet en varkensfilet. Ik vond zelf het hoofdgerecht “fine just fine”. Marijn vond het wel lekker.

Als nagerecht koos ik voor een bolletjes vanille-ijs met karamel en slagroom en Marijn koos voor de chocolade variant. Het ijs was ook gewoon lekker. Niet geweldig. Als ik een van de gerechten zou moeten aanraden dan is het mijn voorgerecht. De trio van vissalades. Die vond ik echt erg lekker.

toetjes akropolis

Of ik het restaurant zou aanbevelen? Als je opzoek bent om buiten de deur te eten en geen hoge verwachtingen hebt dan zou ik het je zeker aanraden. Maar als je standaard wat hoger is zou ik je aanraden om een ander restaurant uit te zoeken.

“Schilderij” als cadeau

Daarnaast heb ik ook nog een mooi “schilderij” op aluminium (print) cadeau gedaan. Zoals ik in dit artikel al heb verteld hebben we veel “schilderijen” ophangen die op aluminium gedrukt zijn. Het werd een wereldkaart. Ik heb wel gezien dat wereldkaarten helemaal de trend zijn, maar Marijn heeft wel een leuke gevonden die bij ons en hem past en niet te trendy is. Ik vind het wel leuk om weer eens wat anders aan de muur te hangen na twee jaar tegen hetzelfde aangekeken te hebben. Herkenbaar?

wereldkaart schilderij

Andere cadeautips voor mannen

Als ik een cadeau voor een andere man zou moeten zoeken, zou het wat minder lastig zijn denk ik. Vooral ook omdat ik het dan niet in huis krijg. Maar daarnaast hebben andere mannen niet zulke specifieke hobby’s en wensen als Marijn. Want veel mannen houden van voetbal, bier en barbecueën. En daarvoor zijn er hier heel leuke dingen te koop. Je kan je cadeau helemaal persoonlijk maken en je creativiteit erop los laten. Een aantal items die ik leuk zou vinden om te geven zijn:

 • Kookschort met een leuke tekst erop – voor de kookfanaten
 • Leren schort (als je wat meer geld te besteden hebt)
 • Sporttas – een musthave voor het sporten
 • Trolly (voor op vakantie)
 • Voetbal – voor de voetbalfans
 • Cap – voor de liefhebbers
 • Borrelplank – leuk op tafel tijdens het borrelen
 • Badjas
 • Lunchset –  voor warm eten op het werk
 • Waterfles – voor bij het sporten, op het werk, onderweg enz.

 

Hoe moeilijk ik het vind om verjaardagscadeau’s voor mannen te vinden. Het is me toch gelukt om Marijn leuke cadeau’s te geven. Cadeau’s die nuttig zijn en waar hij wat aan heeft. En ik denk dat ik voor andere mannen ook een leuk lijstje hebt gemaakt. Als ik wat zoek, dan kan ik dit lijstje erbij pakken.

Nu moet ik ook al voor Kerst na gaan denken voor Marijn. Ik heb wel een aantal ideeën, maar die zijn redelijk prijzig. En ik wil het wel zelf betalen. Of toch maar een sporttas of een gepersonaliseerd sportshirt cadeau doen. Dat zijn nog de enige opties.

Heb jij ook moeite om een cadeau voor je man, vriend of een andere man te bedenken? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Heb je nog andere tips voor mij?

Laat het weten in een reactie hieronder!

Artikel bevat affiliatie links.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Verjaardagscadeau's voor mannen | Cadeau's voor Marijn

Misschien vind je dit ook leuk…

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Vorig jaar heb ik de cursus: "zo maak je een cursus" van Celine Charlotte aangekocht. Daarbij zaten gratis licenties...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

 1. 30 September: een bijzondere dag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]
 2. BestSecret bestelling - herenkleding ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]
 3. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]
 4. De Valentijnstag - Alles over de liefde ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]
 5. Lyme en naar de bioscoop ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]
 6. Echte Post Is Cool 6 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Verjaardagscadeau’s voor mannen | Cadeau’s voor Marijn […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *