fbpx

Over Elisabethsfavorieten

Lieve lezers: Welkom op mijn stukje internet. Leuk dat je er een kijkje komt nemen. In deze pagina vind je een kleine samenvatting over Elisabeth’s favorieten, wat je op deze website kan vinden en verwachten.

De persoon achter Elisabethsfavorieten

profielfoto over elisabethsfavorieten

Ik ben Elisabeth 30 jaar en woon samen mijn mijn man Marijn em zoon in de provincie Noord-Brabant.

Ben geboren en getogen in Zeeland en dat zal af en toe terug komen in mijn blogs denk ik.

Ik ben deze blog gestart om te schrijven over dingen die ik leuk vind en om andere mensen te informeren en te inspireren. Ik had ook op een andere manier dan een blog andere mensen kunnen inspireren en informeren, maar omdat ik ziek ben is het een goed alternatief om het informeren en inspireren vanuit huis te kunnen doen via het bloggen.

Chronisch ziek

De ziekte van Lyme heb ik nu al zo’n 6 jaar waardoor ik mijn studie verpleegkunde niet verder heb kunnen volgen dan tot het behalen van mijn propedeuse. Ik ben wel heel blij met het behalen van mijn propedeuse. Ik baal wel een beetje dat ik niet mijn studie heb kunnen afronden.

Verder ben ik nu bezig met een behandeling voor deze vervelende ziekte, die er hopelijk voor zorgt dat ik me weer fit ga voelen en weer meer energie krijg in dingen doen i.p.v. op de bank hangen, geen energie hebben om dingen te ondernemen en toekomstplannen te kunnen gaan uitwerken.

Koken & bakken

Een van mijn hobby’s en passies is koken en bakken en recepten uitproberen. Daardoor kan je allerlei recepten vinden op mijn blog. Ik vertel wat ik ervan vind of het aanraders zijn om te maken of juist niet. Houd er wel rekening mee dat het mijn persoonlijke mening is. Maar ik denk dat ik me wel als fijnproever mag neerzetten. Als ik me vergelijk met Marijn, die vind al gauw iets lekker en proeft vaak kleine verschillen niet, die ik zelf wel proef.

Creatief

Naast deze onderwerpen, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ik vind het leuk om deze met jou te delen. Denk aan 3D kaarten maken, swappen, puzzelen en meer.

Overig

Bovenstaande onderwerpen springen er wel het meest uit. Maar ik wil ook mijn favorieten delen en alles wat me bezig houd. Wat de favorieten gaan zijn moet de toekomst uitwijzen.

Maar denk ook aan interieur, werk ervaring, mijn eigen bedrijf, persoonlijke ontwikkeling, onderweg/reizen/nieuwe plaatsen bezoeken.

Veel leesplezier op mijn blog “Elisabethsfavorieten”! Bij vragen, opmerkingen en andere zaken laat een berichtje achter of stuur me een mail.

Op de pagina contact vind je meer informatie.

Elisabethsfavorieten staat ingeschreven bij de KvK: 72040718

Follow my blog with Bloglovin

Pin onderstaande afbeelding op Pinterest om deze afbeelding te bewaren


pinterest - over Elisabethsfavorieten