Geplaatst in Challenge, Persoonlijk

Wie ben ik?! – Blog challenge #1

Dag 1 van de #30dagenblogchallenge. Ik vertelde hier waarom ik aan deze challenge meedoe en hoe dat in zijn werkt gaat. Vandaag ga ik weetjes over mezelf delen en een recente foto. Je krijgt in het kort te weten wie ik ben aan de hand van 9 random feitjes over mij. Sommige punten zal je niet verbazen, andere weet ik niet of je daar van op de hoogte was. Nieuwsgierig geworden? lees dan snel verder!

Over mij

Wie ben ik?

Je vindt al wel een foto van mij op deze site. Maar die is al weer bijna 2 jaar oud. Het is de bedoeling dat ik een recente foto met je deel. Ik ga dat ook doen, maar ik ben niet heel blij met de recente foto’s die er van mij zijn. Het komt voornamelijk omdat ik heel erg aangekomen ben en niet blij ben met hoe ik eruit zie. Maar het een acceptabele foto gevonden.

Deze foto is een maand geleden gemaakt, tijdens onze vakantie.

Steffeln, juni 2018.

Wat maakt mij Elisabeth?!

Het is de bedoeling dat ik 5 weetjes over mezelf deel. Maar ik had zoveel weetjes die ik kon bedenken, dat ik er meer dan 5 deel.

 1. Ik ben al 11 jaar chronisch ziek. Ik heb de ziekte van Lyme. En ik weet het pas 7 jaar dat ik de ziekte heb.

  Zou graag meer over mijn ziekte delen, maar merk dat ik dat erg moeilijk vind. Waar begin ik?

 2. Ik ben 4 keer gestart met een opleiding. 

  Ik was van plan om maar 1 opleiding te doen en die in 4 jaar af te ronden. Het leven liep iets anders.

 3. Ik ben 11 keer verhuisd in mijn leven. 

  – Ik ben ik het ziekenhuis in Goes geboren. Daar vandaan ben ik naar Hoedekenskerke verhuisd met mijn ouders mee naar huis.
  – Toen ik 4 jaar was, verhuisden we naar een anders huis binnen Hoedekenskerke.
  – Voor mijn studie verhuisde ik op 18 jarige leeftijd naar Ede.
  – Daar woonde ik een jaar en verhuisde daarna naar een andere woning in Bennekom.
  – Na 4 maanden daar gewoond te hebben, was ik zo ziek dat ik daar niet meer kon wonen en weer naar mijn ouders verhuisde in Hoedekenskerke

  Steeds terugkerende thuishaven geweest.

  – Daar ging het een hele tijd goed, tot ik de drukte thuis niet meer aan kon en verhuisde naar Middelburg.
  – Daar heb ik een paar maanden gewoond tot ik naar Kapelle verhuisde. 
  – Op anderhalf jarige leeftijd verhuisde in weer naar Hoedekenskerke.
  – Na weer zo’n anderhalf jaar vertrok ik weer voor de studie naar Ederveen.
  – Een klein jaar later ging het weer mis met mijn gezondheid ging ik weer terug naar Hoedekenskerke.
  – Na 2 jaar vertrok ik naar Drunen, waar ik nu al weer bijna twee jaar woon. Ben niet van plan om heel binnenkort weer te  verhuizen.

 4. Ik vind mezelf, zoals ik nu ben niet mooi.

  Niet dat ik een negatief zelfbeeld heb of een laag zelfbeeld. Ik zou me graag een stuk slanker zien. Er mogen wel 25 kilootjes af. Ik ben er al ruim een half jaar mee bezig, maar heel erg snel gaat het niet.

  Deze kleding maakt dat ik me nog enigszins leuk eruit vind zien.
 5. Ik heb heel veel interesses.

  Ik heb zoveel interesses dat ik soms moet kiezen wat ik wel en niet ga doen. Het fijne ervan is dat ik me niet hoef te vervelen. Het lastige eraan is dat soms het huishouden erbij inschiet of dat ik veel te veel wil doen.

 6. Vanaf jongs af aan kan ik niet wachten tot ik zelf kinderen heb.

  Ik kom uit een groot gezin en heb ook de jongste een beetje helpen opvoeden. Ik kan ook heel erg van mijn neefjes en nichtje genieten. Je hebt vast wel eens gehoord van rammelende eierstokken. Ik voel die al heel lang.

 7. Ik vind vriendschappen lastig.

  Moeite met vrienden maken en ook vrienden houden heb ik altijd al gehad. Lijkt ook samen te hangen met mijn ziek zijn, maar dat is niet de enige reden.

 8. Ik heb een Tupperware verslaving.

  Afbeelding van Tupperware.

  Ik ben opgegroeid met de producten van Tupperware. Sinds ik zelf bij Tupperware werk als Tupperware consulente (vanaf 2013), is mijn passie voor het merk en de producten alleen maar toegenomen. Tupperware is onderdeel van één van mijn verzamelingen.

 9. Ik ben een verzamelaar.

  Ik verzamel verschillende producten van verschillende categorieën. Zoals ik net al aangaf, Tupperware. Maar ook knipvellen voor het kaarten maken, Diddl, washi tape.

  Afbeelding via Google. Glamour.nl.


  Heb ook een tijdje postzegels verzameld. Ik moet me soms echt inhouden om niet los te gaan op alle leuke producten en artikelen, die ik tegenkom in bijvoorbeeld de kringloop.

Hoe hebben Marijn en ik elkaar ontmoet?

 

 

Dit waren 9 random weetjes over mij. Er zitten een paar weetjes bij, die ik best spannend vind om te delen. Maar ik wil me ook een beetje kwetsbaar opstellen. Is een leerdoel voor mezelf. En het zijn een items die me dagelijks of bijna dagelijks bezighouden. Ik hoop dat je het leuk vind om me beter te leren kennen! Morgen deel ik de betekenis van mijn blognaam.

Heb je ook een bijzondere verzameling?
Laat het weten in een reactie!
Ik ben benieuwd!

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

wie ben ik?!

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

35 gedachten over “Wie ben ik?! – Blog challenge #1

 1. Stoer om jezelf zo bloot te geven. Kwetsbaarheid is moeilijk, maar het levert je ook veel op! Ikzelf ben ook chronisch ziek, ME/CVS, en het blijft lastig om daarover te praten maar ik probeer het wel te doen. Leuk, die challenge. Ga ik misschien zelf ook eens doen.

  1. Dank je wel voor je reactie! Ja is heel lastig om over te praten, maar denk dat als je het deelt dat andere mensen door ook wat aan kunnen hebben. Is misschien wel leuk om mee te doen! Je hoeft niet elke dag een post te plaatsen en je hebt tijd tot en met september.

 2. leuk om jezelf zo wat bloot te geven in een interview aan jezelf 🙂

  ik ben ook nog tupperware consulent geweest 🙂 wat een leuke tijd was dat 🙂

 3. wat een mooie en uitgebreide kennismaking. Wat een lief huis is je thuishaven! Ik ben ook bezig met afvallen en was blij met 1 kilo in 6 weken. Ook al gaat er maar heel weinig af: er gaat geicht af en daar gaat het maar om!

 4. Wat leuk om deze feitjes over je te lezen! Het probleem van het teveel aan hobby’s herken ik wel, haha. Wat rot om te horen trouwens dat je je zo onzeker voelt over hoe je eruitziet. Je bent oprecht prachtig! Ik hoop dat je door het afvallen misschien iets beter in je vel zit en ook ziet dat je er echt mag zijn 🙂

 5. Interessant om over je te lezen! Het valt me op dat lyme wel steeds meer bespreekbaar is, er is meer over bekend en er is meer hulp beschikbaar, hopelijk heb je niet teveel last van de lyme…

 6. Oh wat heftig lyme! Ik hoor vaker dat alleen de diagnose al een lange weg Is! Goed dat je het bespreekbaar maakt. Persoonlijk zou ik het heel interessant vinden om daar meer over te lezen.

  1. Dank je wel voor je reactie. Het zit in de planning en mijn hoofd om erover te gaan schrijven. Moet alleen de stap nog zetten om het te gaan doen. de weg naar de diagnose is een lastige hobbel om te nemen. Maar dan ben je er nog niet. De behandeling is net zo lastig.

  1. Dank je wel voor je reactie! Big smile hoort ook wel bij me 😉 Lyme is echt niet leuk idd. Wens dat echt niemand toe.

 7. Leuk om te lezen, alleen schrok ik van dat “niet mooi zijn”. Ik vind jou wel mooi! En de dag van vandaag lijken heel weinig mensen nog te weten dat uiterlijke schoonheid niet meer dan een verpakking is. Echte schoonheid is hoe je in het leven staat en anderen behandelt.

  1. Daar heb je wel gelijk ik. Toch heb ik een bepaald beeld van mezelf en als ik in de spiegel kijk dan klopt dat beeld niet. Had specifieker moeten zijn. Ik vind mijn uiterlijk qua gewicht enz. niet mooi. Dank je wel voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge