Geplaatst in Bestelling, Shoppen, Unboxing

Surprise box By bird – Unboxing #4

By bird is een stationary webwinkel waar ik af en toe shop voor leuke items tijdens aanbiedingen. Maar heel af en toe heeft by bird een actie waarbij je een surprise box kan kopen. Je wordt dan echt totaal verrast met de inhoud van de box. Dit is de tweede keer dat ik zo’n surprise box besteld heb bij by bird. Ik bestelde de Surprise box XL en wil laten zien wat er in de box zat. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Echte Post Is Cool 6

De Surprise box

De doos kwam binnen zoals je op de foto kan zien. Je weet altijd dat een pakketje van by bird afkomstig is. Alle bestellingen komen aan met roze tape en de sticker “by bird”.

by bird pakket

Bij het openmaken zag ik het volgende:

wat er bij openen pakket te zien is

Elke bestelling is leuk ingepakt in vloeipapier. Het is elke keer weer een cadeautje om uit te pakken.

Surprise box XL – by bird

De inhoud

Toen ik het vloeipapier losmaakte was dit de inhoud van de doos:

ingepakte cadeautjes surprise box

Leuk en gezellig ingepakte artikelen, waardoor het nog spannender wordt wat er allemaal in de surprise box zit. Het is echt een feestje om uit te pakken.

Kaarten

In het roze cadeauzakje met de druppels, zaten 6 kaarten van de by bird collectie.

by bird kaarten

Er leuke kaarten om te sturen. En allemaal in het thema roze, goud en zwart.

Washi tape

In het blauwe zakje met sterren erop zat een roze washi tape. Washi tape kan ik altijd gebruiken! En een roze washi tape had ik nog niet.

roze washi tape

Er zitten op alle ingepakte artikelen ook van die leuke stickers. Zoals deze “surprise surprise”. Deze zijn ook heel toepasselijk. 😉

Labels

Er zat ook een zakje met cadeaulabels in. De labels passen bij de kaarten. Er leuk!

by bird labels

Pen

In een ander roze cadeauzakje raindrop, zat een mooie pen met een diamant erop. Een leuke pen, maar ik heb al zoveel pennen.😩 Misschien ga ik deze pen wel weggeven in een swap.

roze diamant pen

Stationary

Daarna maakte ik het cadeau met wit en gouden stippen open. Daaruit kwam een gezellig flamingo notitieboek. Op dit moment kan ik heel goed notitieboekjes gebruiken. Schrijf de laatste tijd zoveel ideeën op voor het bloggen en alle andere activiteiten.

roze flamingo notitieboek

Er zat nog een wit met zwarte stippen pakketje in. Daar zat een planner in. Ik had bij deze box ook nog een andere planner besteld. Want ik kan wel een planner gebruiken. Alleen mijn agenda is niet meer toereikend. Maar ik denk dat ik toch mijn eigen gekochte planner ga gebruiken. al hoewel de ruimte voor “to do” in deze planner wel groter is.

zwart/wit/goud weekplanner

Er zat nog een cadeauzakje in met een leuke inhoud. Een etui met erop “whatever”. Ook een weggevertje.

what ever etui

In het geruite pakketje zijn mijn bestelde planner van AnneSara.nl.

weekplanner roze - annesara.nl

Daarnaast zaten er nog een aantal cadeauzakjes en stickers in de doos. Altijd handig en leuk.

stickers en cadeauzakjes

Van de gezichtjes zaten er 5 zakjes in. De roze ruitjes zakjes 4 stuks, 5 zakjes met wolkjes, 5 sterren zakjes en 2 stickervellen.

Wish bestelling (gratis)

Ook zat er nog een cadeaubon in omdat ik de 10e bestelling had geplaatst. Echt super tof. En bij het maken van deze blog kwam ik ook nog een zakje met roze hartjes knijpertjes tegen. Die zaten ook nog in de surprise box.

Overzicht

Ik had ook nog een overal foto gemaakt:

alle items uit de surprise box

Donderdag 21 juni bestelde ik ook nog washi tape. Er was nieuwe washi tape in de shop verkrijgbaar en ik wilde die graag hebben. Ook al heb ik er al heel veel. Bij deze bestelling zat ook nog een extraatje: 4 stickers.

washi tape en stickers

 

 

In totaal was ik voor beide bestellingen samen met de verzendkosten €47,10 kwijt.

Ik heb helemaal geen spijt van de bestelling van de surprise box XL. Wat een leuke inhoud. Ook allemaal bruikbare dingen. Het leuke ervan vind ik ook dat ik er ook andere mensen blij mee kan maken door middel van swaps.

Kende jij By bird al?
Zou je ook een surprise box bestellen als die in de verkoop zijn?
Laat het weten in een reactie!

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

unboxing surprise box by bird

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

22 gedachten over “Surprise box By bird – Unboxing #4

    1. Ja ik vind de flamingo notebook ook erg mooi! Ben zelf niet zo van de flamingo’s maar dit boekje maakt ze wel aantrekkelijker 😉

    1. Ja hè! Graag gedaan! Berdien (bybird) geeft wel vaker leuk aanbiedingen. Misschien een idee om haar te volgen op Instagram of aan te melden voor haar nieuwsbrief. Dan krijg je alle leuke acties die ze deelt gelijk.

    1. Ja hè! Ik hou ook van surprise boxen. Ik vind het altijd een soort van cadeau voor mezelf om uit te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge