fbpx

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Op mijn blog werk ik ook samen met andere partijen & bloggers. Zo kan ik mijn lezers kennis laten maken met nieuwe producten, ideeën of inspiratie. De meeste onderwerpen die  op mijn blog langskomen zijn:

Ik sta voor alles open. Heb je een leuk idee dat bij mijn blog past of zou kunnen passen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Je kunt dan mailen naar info@elisabethsfavorieten.nl

Ik ben in samenwerkingen altijd eerlijk en zal niet iets zeggen waar ik zelf niet achter sta. Ook als een product mij niet bevalt, zal ik dit eerlijk naar mijn lezers toe aangeven. Onder de blog staat altijd dat het om een gesponsord artikel gaat en in de tekst wordt meestal aangegeven dat ik iets heb gekregen.

Heb je een leuke blog geschreven en wil je die graag plaatsen op mijn blog, ook dat is mogelijk. We kunnen ook samen kijken wat er passend is. Daarbij mag je altijd een link naar je eigen blog plaatsen. Mail ook dan even op info@elisabethsfavorieten.nl

Ik kijk uit naar leuke samenwerkingen!

Ben je als lezer nieuwsgierig waar je een samenwerking aan kunt herkennen? Ik vermeld bovenaan het artikel dat het om een samenwerking gaat. In de tekst geef ik aan dat ik het product gekregen heb om uit te proberen.

Samenwerkingen tot nu toe:

The healthy advent kalender