fbpx

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, feedback? Ik vind het erg leuk als je die vragen, opmerkingen, suggesties, feedback met me deelt! De vragen beantwoord ik graag. Met de opmerkingen suggesties en feedback ga ik graag aan de slag. Je kan al je vragen, opmerkingen, suggesties en feedback op verschillende plekken op deze website achterlaten. Dit kan via onderstaand contactformulier, op de website onder een artikel of door rechtstreeks naar de me mailen: info@elisabethsfavorieten.nl

Of stuur een privé bericht via een van mijn social media kanalen:

Bedrijfsinformatie

Werk je voor een bedrijf, een pr-bureau of heb je zelf een (web)winkel? Dan sta ik altijd open voor samenwerkingen. De samenwerking moet wel bij mijn als persoon en bij mijn website/blog passen. Je kunt me altijd contact met me opnemen. Dit kan door te mailen of het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen!

Wil je iets opsturen? Dan kan altijd en vind ik erg leuk. Ik ben altijd heel nieuwsgierig, probeer graag nieuwe dingen uit. Maar het is aan mij wat ik met het product doe. Of ik er een artikel over schrijf of niet. Verder is post ontvangen een van mijn favorieten.

Mijn postadres is:

Elisabethsfavorieten
T.a.v. Elisabeth Hoekman
Pastoor van Akenstraat 24
5251 BE Vlijmen

Sinds 1 juli 2018 sta ik ingeschreven bij de KvK onder het nummer: 72040718

BTW nr.: NL002272975B16

Copyright

Het is niet toegestaan om de door mij gemaakte foto’s, of foto’s van derden, die op deze website staan, op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor toestemming is gegeven door Elisabethsfavorieten. Dit geld ook voor teksten en/of blogartikelen. Bij overtreding kan er een boete in rekening worden gebracht.

Direct contact opnemen:

Ik zal alle berichten zo snel mogelijk behandelen. Zo snel mogelijk is binnen 1 week.