fbpx

Adventskalenders 2022 – een overzicht

Advent kalenders 2022 - een overzicht

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

25 dec, 2022

In dit artikel deel ik met je alle advent kalender vakjes uitpakken allemaal bij elkaar. Dit jaar heb ik toch de unboxing ook op YouTube gedeeld. Minder op Instagram, dan het plan was. Daarnaast zie je niet alle advent kalenders, die ik had. Alleen de fysieke. Want die heb ik ook het meest consequent opengemaakt. Kijk je mee?

Welke adventskalenders ga je hier zien?

Ik heb de volgende adventskalenders op video uitgepakt:


1 december


2 december


3 december


4 december


5 december


6 december


7 december


8 december


9 december


10 december


11 december


12 december


13 december


14 december


15 december


16 december


17 december


18 december


19 december


20 december


21 december


22 december


23 december


24 december


Overview van alles uit de adventskalenders

In deze video ga je de volgende adventskalenders zien: Lego City, Playmobil Heidi, Playmobil Brandweer, Schleich, Edelstenen en de kaarten.

Ik hoop dat je het heel leuk vond om mee te kijken naar het uitpakken van de adventskalenders van 2022. Ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad. De andere adventskalenders, waarover ik het heb gehad in dit artikel. Die heb ik wat minder consequent uitgepakt of moet ik de helft nog van doen. Het waren een beetje te veel advent kalenders. Oepsie.

Sommige adventskalenders, die op Instagram waren, waren niet altijd relevant of heb ik gedeeld in mijn story’s op Instagram. Zoals de Sunfield adventskalender en de Cricut adventskalender.


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Advent kalenders 2022 - een overzicht

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *