fbpx

Mijn advent kalenders van 2022

Mijn advent kalenders van 2022

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

29 nov, 2022

Dit jaar heb ik weer een heel aantal advent kalenders om open te maken. Daarom deel ik graag met je mijn advent kalenders van 2022. De advent kalenders van vorig jaar waren goed bevallen. Maar ik was ook benieuwd naar andere en meer bijzondere advent kalenders. Daarnaast kreeg ik er nog eentje cadeau. En ik doe mee aan het openen van 2 digitale advent kalenders. Kijk je mee welke ik heb?!

Lego city advent kalender

Deze advent kalender had ik vorig jaar ook. En als ik het me goed herinner het jaar daarvoor ook. Je kan op YouTube vanaf 1 december meekijken met het openen van de kalender van vorig jaar. En dit jaar vond ik het leuk om er weer eentje te hebben.

advent kalender lego 2022

Playmobil advent kalender – BRANDWEER

Deze advent kalender kreeg Dominique voor zijn verjaardag van een van z’n tantes. Ik mocht hem uitpakken. En er werd erbij gezegd: “Dacht dat jij het ook wel leuk zou vinden”. Nou zeker weten. Maar nu had ik ineens wel heel veel advent kalenders.


Playmobil advent kalender – Heidi’s winterwereld

Tijdens het zoeken naar leuke advent kalenders voor kinderen, zag ik deze. Ik vond deze leuk en schattig maar ook weer niet te. Dus wilde deze eens proberen.

heidi's winterwereld playmobil advent kalender

Trixie advent kalender

Ik wilde ook eens een advent kalender voor de honden hebben. Ik zag bij Elyse van LiefsElyse dat er ook een voor konijnen was. Dus ik dacht voor honden moet er ook eentje te vinden zijn. Ik vond deze bij Medpets.


Edelstenen advent kalender

In de KCclub van Kelly Caresse ging het ook over bijzondere advent kalenders. En deze werd daar getipt. Van Natural Blooming. Ik volg Carolien al een hele tijd en had deze advent kalender langs zien komen. Eerst wilde ik het niet doen. Maar ben toch over stag gegaan.


Schleich advent kalender

Deze advent kalender wilde ik ook eens proberen of dat wat is. Het is natuurlijk weer een speelgoed kalender en Dominique gaat daar later nog plezier van hebben. Dus ben ook benieuwd naar deze kalender.


Pickwick thee advent kalender 2022

Deze had ik vorig jaar ook. Die behandel ik hier op mijn blog door elke dag de vragen te beantwoorden. Wil die van vorig jaar er ook nog bijzetten. Maar moet even kijken of het lukt. Maar ze zijn sowieso ook op YouTube te bekijken. Dit jaar beantwoord ik veel vragen toch anders dan vorig jaar.

En was heel benieuwd naar dit jaar qua vragen. Dus toch deze kalender ook weet gekocht. En naar de thee die erin zit.


Digitale advent kalender bybird

Bybird verkocht een story’s maken tips advent kalender. Ik ben ook heel benieuwd naar deze. Hij is natuurlijk online en digitaal en ook nog betaald. Dus hopelijk ook waar voor m’n geld.


Online advent kalender voor je hond

Ik kwam ook nog de online met je hond advent kalender van Online met je hond tegen. Deze is gratis. Ik heb al een beetje gespiekt naar deze advent kalender. En het is helemaal vanuit de hond. Dus dat is ook leuk. Die ga ik denk ik op de Insta van de woefies delen.


Kaarten advent kalender van Fripperies

Op de valreep kwam ik deze advent kalender nog tegen. Helemaal passend bij mijn platform CadeaUniek vond ik. We gaan het ook zien, want het is een verrassing wat erin zit. Het enige wat ik weet zijn kaarten.


Sunfields advent kalender

29 november deelden ze van de Sunfield academie, dat ze op Instagram in de story’s elke dag iets doen qua winactie, opdrachten, etc. Als gratis advent kalender. De Sunfield advent kalender. Nog eentje erbij, maar ik ben al in. Alles rondom fotografie heeft een aantrekking op me.


VanMaanen Loca advent kalender

Een advent kalender vol met informatie over honden. Deze advent kalender kwam ik tijdens de periode tegen, nadat ik opzoek was naar informatie over stress bij honden. Hier kan je de advent kalender bekijken.


De Zusss.nl advent kalender

Op Instragam kwam ik de Zusss.nl advent kalender, die ze op instagram openmaken. Het zijn winacties waaraan je mee kan doen. Heel leuke dingen. Ik vond deze advent kalender ietsjes later, net als de VanMaanen Loca advent kalender.


Cricut advent kalender

Ook deze advent kalender kwam ik later tegen op Instagram. Ook een super leuke winactie advent kalender, waar ik fanatiek aan mee doe.


Dit waren al mijn advent kalenders van 2022. Zoals je ziet heb ik heel wat advent kalenders uit te pakken dit jaar. Ik moet nog even kijken hoe daar invulling aan te geven. Maar wel heel leuk om te doen. Ben ook heel benieuwd naar bepaalde advent kalenders. Zoals de edelstenen, de digitale advent kalenders en de kaarten advent kalender.

Heb jij ook een advent kalender of meerdere? Ook een van deze of juist hele andere. Ik vind het leuk dat je het met me deelt!


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

Pickwick vraag Kerst editie #24

Pickwick vraag Kerst editie #24

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te...

Pickwick vraag Kerst editie #23

Pickwick vraag Kerst editie #23

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te...

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge