fbpx

Mijn adventskalenders van 2022

Mijn advent kalenders van 2022

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

29 nov, 2022

Dit jaar heb ik weer een heel aantal adventskalenders om open te maken. Daarom deel ik graag met je mijn adventskalenders van 2022. De advent kalenders van vorig jaar waren goed bevallen. Maar ik was ook benieuwd naar andere en meer bijzondere adventskalenders. Daarnaast kreeg ik er nog eentje cadeau. En ik doe mee aan het openen van 2 digitale adventskalenders. Kijk je mee welke ik heb?!

Lego city adventskalender

Deze adventskalender had ik vorig jaar ook. En als ik het me goed herinner het jaar daarvoor ook. Je kan op YouTube vanaf 1 december meekijken met het openen van de kalender van vorig jaar. En dit jaar vond ik het leuk om er weer eentje te hebben.

advent kalender lego 2022

Playmobil adventskalender – BRANDWEER

Deze adventskalender kreeg Dominique voor zijn verjaardag van een van z’n tantes. Ik mocht hem uitpakken. En er werd erbij gezegd: “Dacht dat jij het ook wel leuk zou vinden”. Nou zeker weten. Maar nu had ik ineens wel heel veel adventskalenders.


Playmobil adventskalender – Heidi’s winterwereld

Tijdens het zoeken naar leuke adventskalenders voor kinderen, zag ik deze. Ik vond deze leuk en schattig maar ook weer niet te. Dus wilde deze eens proberen.

heidi's winterwereld playmobil advent kalender

Trixie adventskalender

Ik wilde ook eens een adventskalender voor de honden hebben. Ik zag bij Elyse van LiefsElyse dat er ook een voor konijnen was. Dus ik dacht voor honden moet er ook eentje te vinden zijn. Ik vond deze bij Medpets.


Edelstenen adventskalender

In de KCclub van Kelly Caresse ging het ook over bijzondere adventskalenders. En deze werd daar getipt. Van Natural Blooming. Ik volg Carolien al een hele tijd en had deze adventskalender langs zien komen. Eerst wilde ik het niet doen. Maar ben toch over stag gegaan.


Schleich adventskalender

Deze adventskalender wilde ik ook eens proberen of dat wat is. Het is natuurlijk weer een speelgoed kalender en Dominique gaat daar later nog plezier van hebben. Dus ben ook benieuwd naar deze kalender.


Pickwick thee adventskalender 2022

Deze had ik vorig jaar ook. Die behandel ik hier op mijn blog door elke dag de vragen te beantwoorden. Wil die van vorig jaar er ook nog bijzetten. Maar moet even kijken of het lukt. Maar ze zijn sowieso ook op YouTube te bekijken. Dit jaar beantwoord ik veel vragen toch anders dan vorig jaar.

En was heel benieuwd naar dit jaar qua vragen. Dus toch deze kalender ook weet gekocht. En naar de thee die erin zit.


Digitale adventskalender bybird

Bybird verkocht een story’s maken tips adventskalender. Ik ben ook heel benieuwd naar deze. Hij is natuurlijk online en digitaal en ook nog betaald. Dus hopelijk ook waar voor m’n geld.


Online adventskalender voor je hond

Ik kwam ook nog de online met je hond advent kalender van Online met je hond tegen. Deze is gratis. Ik heb al een beetje gespiekt naar deze advent kalender. En het is helemaal vanuit de hond. Dus dat is ook leuk. Die ga ik denk ik op de Insta van de woefies delen.


Kaarten adventskalender van Fripperies

Op de valreep kwam ik deze advent kalender nog tegen. Helemaal passend bij mijn platform CadeaUniek vond ik. We gaan het ook zien, want het is een verrassing wat erin zit. Het enige wat ik weet zijn kaarten.


Sunfields adventskalender

29 november deelden ze van de Sunfield academie, dat ze op Instagram in de story’s elke dag iets doen qua winactie, opdrachten, etc. Als gratis advent kalender. De Sunfield advent kalender. Nog eentje erbij, maar ik ben al in. Alles rondom fotografie heeft een aantrekking op me.


VanMaanen Loca adventskalender

Een adventskalender vol met informatie over honden. Deze advent kalender kwam ik tijdens de periode tegen, nadat ik opzoek was naar informatie over stress bij honden. Hier kan je de adventskalender bekijken.


De Zusss.nl adventskalender

Op Instragam kwam ik de Zusss.nl advent kalender, die ze op Instagram openmaken. Het zijn winacties waaraan je mee kan doen. Heel leuke dingen. Ik vond deze advent kalender ietsjes later, net als de VanMaanen Loca adventskalender.


Cricut adventskalender

Ook deze adventskalender kwam ik later tegen op Instagram. Ook een super leuke winactie adventskalender, waar ik fanatiek aan mee doe.


Dit waren al mijn adventskalenders van 2022. Zoals je ziet heb ik heel wat adventskalenders uit te pakken dit jaar. Ik moet nog even kijken hoe daar invulling aan te geven. Maar wel heel leuk om te doen. Ben ook heel benieuwd naar bepaalde adventskalenders. Zoals de edelstenen, de digitale adventskalenders en de kaarten adventskalender.

Heb jij ook een adventskalender of meerdere? Ook een van deze of juist hele andere. Ik vind het leuk dat je het met me deelt!


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *