fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #1

pickwick vragen kersteditie 1

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

1 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Heb je een Kersttraditie?

Deze vraag heb ik vorig jaar dus ook beantwoord. In de video hieronder vind je daar het antwoord van vorig jaar. (Het kan even duren voor de video te bekijken is)


Dit jaar geef ik er denk ik toch net een iets ander antwoord op.

We hebben als Kersttraditie om op Kerstavond met schoonfamilie samen te eten en cadeautjes voor de kids te doen. Na een aantal jaar, staat deze traditie weer op de planning.

Als nieuwe traditie hebben we vorig jaar Marijns ouders uitgenodigd om bij ons te komen eten. Dit hebben we dit jaar weer gedaan. En verder denk ik dat de komende jaren vanzelf nieuwe tradities toegevoegd gaan worden. Die we als gezin samen gaan maken.

pickwick vragen kerst editie 1

Heb jij ook een Kersttraditie?

Ik ben heel benieuwd naar jouw Kersttraditie! Deel je die met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kersteditie 1

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *