fbpx

Mijn adventskalenders van 2023

Mijn adventskalenders van 2023

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

1 dec, 2023

Dit jaar heb ik weer een heel aantal adventskalenders om open te maken. Daarom deel ik graag met je mijn adventskalenders van 2023. De sommige adventskalenders van vorig jaar waren goed bevallen. Maar ik was ook benieuwd naar andere en meer bijzondere adventskalenders. En ik doe mee aan het openen van een digitale adventskalenders. Ben jij ook benieuwd naar welke advent kalenders ik dit jaar gevonden heb? Kijk je mee welke ik heb?!

Speelgoed adventskalenders

Lego city adventskalender

Deze adventskalender had ik vorig jaren ook. Je kan op YouTube vanaf 1 december meekijken met het openen van de kalenders. Die van vorig jaren zijn daar ook terug te vinden. En dit jaar vond ik het leuk om er weer eentje te hebben.

adventskalender Lego city 2023

Playmobil adventskalender – DIY Wiltopia

Tijdens het zoeken naar een leuke adventskalender voor Playmobil, zag ik deze. Ik vond deze leuk en was benieuwd naar het DIY. Dus wilde deze eens proberen. Als je de overview video kijkt, dan zie je mij reactie op het DIY. Het was niet wat ik ervan had verwacht.

Playmobil adventskalender wiltopia 2023

Thee adventskalenders

Theeboetiek Jolien adventskalender

Deze adventskalender had ik niet zelf gevonden. Maar iemand op Instagram, die ik volg, deelde dat zij deze adventskalender had hangen en heel benieuwd was naar deze adventskalender. Het is er eentje met losse thee. En ik ga dan ook gelijk aan. Ik hou van losse thee. Dus ik was en ben ook heel benieuwd naar deze thee adventskalender.

Theeboetiek jolien adventskalender 2023
Foto afkomstig van Theeboetiek Jolien.

Pickwick thee adventskalender 2023

Deze Pickwick thee adventskalender had ik vorig jaren ook. Die behandelde ik hier op mijn blog door elke dag de vragen te beantwoorden. Wil die van vorig jaar er ook nog bijzetten. Maar moet even kijken of het lukt. Maar ze zijn sowieso ook op YouTube te bekijken. Dit jaar beantwoord ik veel vragen toch anders dan vorig jaar.

En was heel benieuwd naar dit jaar qua vragen. Dus toch deze adventskalender ook weer gekocht. En naar de thee die erin zit.

pickwick thee adventskalender 2023

Creatieve adventskalenders

Dit jaar heb ik een heel aantal adventskalender die allemaal binnen het thema creativiteit vallen. Met in mijn achterhoofd om content te maken voor CadeaUniek. Het plan is om deze ook los op de blog en het YouTube kanaal van CadeaUniek te plaatsen. Zodat daar ook eens content komt. Maar ik deel het sowieso hier, want ze vallen onder alle adventskalenders die ik dit jaar heb gekocht.

Wolplein adventskalender

Deze adventskalender kwam ik tegen op op Instagram nadat ik bij KreaDoe was geweest. Ik had daardoor ook niet goed gekeken hoe hij werkte. Maar het bleek dat ik een pakket kreeg met garen en andere benodigdheden. Zelf moet ik dan voor een haaknaald en een naainaald zorgen. Het Wolplein zorgt er dan dagelijks voor dat er een patroon vrijkomt. Het resultaat wordt een gehaakte kerstboom.

kersthanger adventscalender haakpakket wolplein 2023
Foto is afkomst van Wolplein.

Adventshaken met mr. Cey

Deze adventskalender kwam ik ook tegen op de KreaDoe. Er lagen op meerdere plekken flyers van dit boekje. Zelf kwam ik na het besteld te hebben was achter dat het een boekje is met haakpatronen. Ik had een “kalender” met inhoud verwacht. Dus dat was een kleine teleurstelling. Maar ik weet wel nu wat het voor adventskalender is. En hij is voor meerdere jaren te gebruiken. Dus ik leg hem aan de kant voor een andere keer.

adventshaken met mr cey

Daphne’s diary adventskalender

Deze adventskalender tipte iemand me. In eerste instantie wilde ik hem niet kopen. Maar kijk hoe leuk hij is. Ik viel echt voor het uiterlijk van deze adventskalender. En ik ben ook super benieuwd naar de binnenkant. Daarnaast is hij ook nog eens herbruikbaar. En dat vind ik ook nog eens super belangrijk.

daphne's diary adventskalender 2023

Crafters Companion adventskalender 2023

Deze adventskalender vond ik bij de boekenvoordeel stand bij de KreaDoe. Dit was de allereerste creatieve adventskalender die ik vond en kocht. En zo is het balletje gaan rollen voor de adventskalenders rondom dit thema.

crafters companion adventskalender 2023

Crafters Companion adventskalender 2021

Toen ik deze adventskalender kocht, had ik geen idee dat deze van het jaar 2021 was. Daar kwam ik achter toen ik deze blog aan het schrijven was. En alsnog ben ik heel benieuwd naar de inhoud. Ook deze adventskalender vond ik op de KreaDoe bij de stand van Moeder’s hobbyshop.

crafters companion adventskalender 2021

Inpakken is leuk adventskalender

Deze adventskalender kwam ik ook online tegen. Ik denk ook op mijn Instagram. En ik was nieuwsgierig.

inpakken is leuk adventskalender 2023
Foto van Inpakken is leuk.

Paper craft adventskalender – Marianne Design

Ook deze adventskalender van Marianne Design kwam ik tegen op de KreaDoe. Ook naar deze ben ik enorm benieuwd.

paper craft marianne design adventskalender 2023

Kraaltjes van Renate adventskalender 2023

Ook deze adventskalender kwam ik tegen op Instagram. En ook naar deze was ik erg nieuwsgierig.

'kraaltjes van renate adventskalender 2023
Afbeelding van Kraaltjes van Renate.

Overige adventskalenders

Ik heb nog een 3 tal adventskalenders die niet onder een van deze thema’s valt. 2 ervan lagen ineens in mijn brievenbus. Dan andere kocht in bij de Action.

Bonne Manan Adventskalender

Deze adventkalender van Bonne Manan heb ik in 2022 ook gehad. Alleen zo laat dat ik die niet heb laten zien. Deze keer had ik hem ruim te tijd. Ik wilde hem vorig jaar al. Maar toen was hij uitverkocht, toen ik hem wilde kopen.

bonne manan adventskalender 2023

Bath bomb adventskalender

Deze adventskalender vond ik bij de Action. Deze was voor een klein prijsje. Mijn bath bombs waren sowieso op en ik vind ze fijn om te gebruiken bij het in bad gaan. En daarnaast vind Dominique dat ook leuk als het water een kleurtje krijgt.

Postcodeloterij adventskalender

Deze adventskalender lag in de brievenbus. Ik vind deze wel grappig om eens open te maken. Niet dat ik van plan ben om wat mee te doen. Heb jij hem ook in je brievenbus gehad? En zou jij er wat mee doen? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Wehkamp adventskalender

Ook deze adventskalender kwam tegelijkertijd in de brievenbus samen met de postcodeloterij adventskalender. Ook naar deze ben ik benieuwd, dus maak ik heb gezellig tussen de andere adventskalenders open. Kleine moeite is het.

Digitale adventskalenders

Ik heb me ook aangemeld voor een aantal digitale adventskalenders. Zoals vorig jaar ook het geval was. Dit jaar zijn de meeste gratis. Maar ook 1tje betaald. Ik ben best benieuwd naar de betaalde variant. Maar zeker ook naar de gratis versies.

Digitale adventskalender Angela Lodder – Instagrammarketing

Angela Lodder verkocht een Instagrammarketing adventskalender, die volledig digitaal is. In deze adventskalender krijg ik elke dag een email met een Instagrammarketing tip. Ik ben ook heel benieuwd naar deze. Hij is natuurlijk online en digitaal en ook nog betaald. Dus hopelijk ook waar voor m’n geld.


Margot’s magische mailkalender

Deze adventskalender zag ik ook op Instagram voorbij komen. Dit is wel een heel bijzondere. Want het thema van deze adventskalender, die ik via de email krijg, is geboortezorg. Diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde verloskundige kennis wordt er gedeeld. Ik ben echt super benieuwd of ik nog nieuwe dingen ga leren.


Sunfields adventskalender

Ook Sunfield academie deelde dat ze net als vorig jaar via Instagram een adventskalender zouden doen. Vol met tips, winacties, enz. rondom het thema fotografie. Vorig jaar was me enorm goed bevallen. Dus dut jaar wilde ik toch ook weer meedoen. En dat houd in dat in Instagram goed in de gaten moet houden elke dag. Want ze delen het alleen op Instagram.


VanMaanen Loca adventskalender

Een adventskalender vol met informatie over honden. Deze adventskalender ben ik nu op tijd tegen gekomen. Want vorig jaar was ik te laat. En daardoor heb ik een heel aantal vakjes misgelopen. Hier kan je de adventskalender bekijken.

adventskalender - van maanen loca

De Zusss.nl adventskalender

Op Instragam kwam ik de Zusss.nl advent kalender, die ze op Instagram openmaken. Het zijn winacties waaraan je mee kan doen. Heel leuke dingen. Net als vorig jaar hebben ze hetzelfde concept als Sunfield Academie.


Cricut adventskalender

Ook deze adventskalender ga ik net als vorig jaar volgen. Ook een super leuke winactie adventskalender, waar ik fanatiek aan mee doe.


Video met de adventskalenders

Dit jaar heb ik een overview video gemaakt met de adventskalenders van dit jaar. Die kan je hieronder bekijken.


Dit waren al mijn adventskalenders van 2023. Zoals je ziet heb ik heel wat adventskalenders uit te pakken dit jaar. Ik moet nog even kijken hoe daar invulling aan te geven. Maar wel heel leuk om te doen. IK ben ook heel benieuwd naar bepaalde adventskalenders. Zoals de creatieve, de digitale adventskalenders en de Bonne Manan.

Sint 2023Sint 2023

Heb jij ook een adventskalender of meerdere? Ook een van deze of juist hele andere. Ik vind het leuk dat je het met me deelt!


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Mijn adventskalenders van 2023

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *