fbpx

Hallo lieve Dominique

hallo lieve dominique

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

28 dec, 2021

Heel graag deel ik met je dat wij woensdag 17 november de trotse ouders geworden zijn van onze lieve zoon Dominique. Hij is met een zwangerschapsduur van 40.5 spontaan geboren. Een flinke jongen blakend van gezondheid. En zelf ben ik er ook goed vanaf gekomen. Ondanks de niet helemaal naar wens gelopen weg ernaar toe. Graag deel ik hier op een later tijdstip hier meer over.

Aankondigingen

Op verschillende manieren hebben de we wereld laten weten dat de ouders geworden zijn van Dominique.

Bellen/appen

Toen Dominique net geboren was belde Marijn met z’n moeder. Hij kon niet wachten ofcourse. Zelf belde ik mijn moeder een tijdje later, nadat ik weer een beetje was opgefrist en Marijn Dominique vast had.

Ik moest een nachtje blijven en naar een andere kamer. Toen we daar waren heeft Marijn z’n zus en broer gebeld. Zelf vond ik pas ruimte om mijn broers en zussen op de hoogte te stellen in de avond. En een aantal hebben het gehoord via m’n moeder. Want die wonen nog thuis.

En ik appte daarna naar nog een aantal mensen die dichtbij staan een foto van ons nieuwe gezinnetje, met dat Dominique was geboren en we zijn trotse ouders waren geworden. Ook de WhatsApp groep met de dames die ook uitgerekend waren in november stelde ik op de hoogte natuurlijk. Ze zaten al te wachten, want ze wisten van de start van de bevalling.

Geboortekaartje

Na de kraamperiode met de kraamzorg, kwam ons geboortekaartje binnen. Toen hebben we gelijk ons kaartje verstuurd. En brachten we de rest van de familie, vrienden buren en kennissen op de hoogte van de geboorte van Dominique. We konden het kaartje gelijk versturen, omdat ik de enveloppen al voor week 37 had geschreven. Dat was erg fijn om daar mezelf niet meer mee bezig te houden.

geboortekaartje van Dominique

Geboortebord

Van geboorteplein kreeg ik een geboortebord om aan het raam buiten te kunnen hangen, zodat de buurt en iedereen die langs rijdt kan zien dat Dominique is geboren. Daarnaast was het super handig voor het kraambezoek. Want dan wisten ze gelijk ons huis te vinden. Hiervoor was het soms even zoeken, want niet iedereen was nog langs geweest om ons nieuwe huis te bewonderen sinds de verhuizing in augustus.

Ik ga over het geboortebord nog even een uitgebreid artikel schrijven. Want was even bedenken en puzzelen wat een handige keuze was qua geboortebord. Ook in combinatie met mijn/onze wensen.

geboortebord voor Dominique

Social media

Op social media deelde ik de 20ste al het nieuws van Dominique’s geboorte. Kon er niet langer mee wachten. En in de Facebook groep van alle dames die in november uitgerekend waren, deelde ik het de dag na zijn geboorte al.

Op Instagram plaatste ik het nieuws wat ik direct laat delen op mijn Elisabethsfavorieten Facebook pagina. Die ik dan weer door gedeeld heb op mijn persoonlijke pagina.

Ik ben wel een beetje laat met een blogartikel schrijven om jullie op de hoogte te brengen, maat vond er niet eerder tijd voor om hier voor te gaan zitten en er mooie foto’s aan toe te voegen. Wat ik wel wil. Is altijd mijn doel/standaard.

Ik had moeite om een titel te bedenken, maar met ” hallo lieve Dominique ” dekt het wel de lading denk ik. Hopelijk kan ik jullie snel vertellen over het geboortebord, de bevalling en meer. Want heb wel weer zin om aan de slag te gaan met onder andere schrijven en mijn verhaal delen. Het is alleen het vinden van tijd ervoor. Hopelijk tot snel.

Uitgelichte foto gemaakt door Kirsten Mulder. Foto bewerkt door Judith Boerakker.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - hallo lieve dominique
Foto gemaakt door Kirsten Mulder. Foto bewerkt door Judith Boerakker.

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *