fbpx

Een persoonlijke update over mijn afwezigheid

Een persoonlijke update over mijn afwezigheid.

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

27 okt, 2021

Deze update schreef ik in juni al, maar er is niks van gekomen om die te plaatsen. Er is te veel gaande geweest in mijn leven.

Een persoonlijke update

Een update waarom ik al maanden niks heb geplaatst. Ik heb in een weekoverzicht in februari/maart er al naar gezinspeeld. Maar wilde het toen nog niet delen. Maar we zijn bijna 4 maanden (nu al 8 maanden) verder en nu kan ik het zeker hier ook delen.

Op Instagram en Facebook heb ik het al gedeeld. Maar als je alleen mijn blogartikelen leest, dan weet je nog van niks.

Ik plaatste niks meer omdat ik geen energie meer had om het te doen. Was te moe, misselijk, had geen energie. Het lukte me nog wel om op te passen, maar ook omdat het moest. En een beetje aan het huishouden te doen. Maar sporten moest ik helaas ook opgeven.

De klachten komen niet door de ziekte van Lyme zoals anders, maar ik ben zwanger. En ben begin november uitgerekend.

Positieve zwangerschapstest 6 maart 2021

Hoe ik me voel

Naast de lichamelijke klachten, merkte ik ook dat ik het heel erg bij mezelf wilde houden en niet veel wilde delen. Terwijl ik had gedacht dit wel te willen. In het begin nam ik ook video fragmenten op. Maar na een tijdje had ik daar ook geen zin meer in. Net als het bijhouden van een 9-maanden dagboek en het maken van wekelijkse buik foto’s.

Fast forward in de toekomst nu ik dit artikel online wil plaatsen. Ik ben nu ruim 37 weken zwanger en voel me nu af en aan zo energiek. Ik heb me heel de zwangerschap niet zo goed gevoelt. Terwijl ik veel hoor over de laatste loodjes en die heel zwaar zijn. Bij mij waren de eerste maanden echt heel zwaar en nu valt het me redelijk mee. Ik het komende jaar lijkt het me wel leuk om een verloopt te delen over mijn zwangerschap. Want hij was niet heel standaard denk ik. Laat maar weten of je interesse hebt en vragen hebt over mijn zwangerschap en zeker ook in combinatie met mijn “ziekte van lyme” achtergrond.

Nog meer nieuws

Verder hebben we nog een paar nieuwtjes te delen. Die na dit nieuws allemaal zijn gebeurt.

We zijn afgelopen 8 juni getrouwd. Dit was al gepland voor we zwanger waren. Hier wil ik ook nog meer over delen in de toekomst, want dit was niet zoals ik van te voren in gedachten had of gepland had. Daar kan je o.a. hier ook meer over lezen.

Ook zijn we afgelopen augustus van Drunen naar Vlijmen verhuisd. Dit was omdat ons “oude” huis niet geschikt was voor een kleine erbij. Dus zijn we opzoek geweest naar een andere woning. Wat ook nog al wat voeten in de aarde had. Gelukkig vonden we als nog iets leuks en fijns.

Links: een trouwfoto; rechts: het tekenen van het koopcontract.

Super leuk dat je dit blogartikel gelezen hebt met de persoonlijke update waarom ik zo lang niks geplaatst heb. Hoop dat je blij bent weer eens wat van me te lezen! En ik denk dat het wel begrijpelijk voor je is, waarom ik zo lang niks van me heb laten horen hier.

Zou het heel tof vinden dat je als nog weer me gaat volgen hier in de toekomst. Wil je sneller op de hoogte zijn? Volg me dan op mijn Instagram. Daar ben ik iets actiever dan hier.

Dit artikel bevat een affiliate link.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren.

Pinterest-Een persoonlijke update over mijn afwezigheid.

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *