fbpx

Elisabeth’s avonturen week 7 – 2021

Elisabeth's avonturen week 7 2021

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

15 mrt, 2021

Een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 7. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Deze week ben ik begonnen om elke dag de punten van de dag op te schrijven. Zodat ik nog beter mijn week bij kan houden en nog beter terug kan kijken op mijn leven. Een week die in het teken staat van Genji, slecht slapen en werken aan de webshop. Verder nog een paar kleine hoogtepuntjes. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Wandelen

Deze week weer redelijk veel gewandeld. Heerlijk vind ik dat altijd. Naast de dagelijkse wandelingen met de honden in de buurt, wandelen we ook regelmatig op andere plekken in de omgeving van Drunen. Deze week waren de bossen rondom de Klinkaert aan de beurt. Daarnaast hebben we ook rondom de roeivijver gewandeld.

Tijdens het wandelen komen we altijd andere mensen tegen. En nu we Genji hebben, hebben we ook heel wat mensen die een praatje maken omdat ze Genji zo schattig en lief vinden. Ze maken dan ook gelijk een praatje. Ik geniet daar ook altijd heel erg van. Dit is niet alleen bij de grote wandelingen in de omgeving van Drunen, maar ook als ik het uitlaat rondje loopt met de doggy’s.


Slechte nachtrust

Ja, de schattige en lieve Genji heeft er geen zin in om boven in de bench te gaan slapen ’s nachts. We hebben het deze week geprobeerd om hem er toch aan te laten wennen. Het gevolg was dat ik erbij moest blijven tot hij echt sliep. Als dat het geval was kon ik voor 1, 2 of hooguit 3 uur naar bed om te slapen en dan huilde hij alles weer bij elkaar. Ik heb ook regelmatig op de bank geslapen. Maar dit bevorderde toch niet echt mijn nachtrust en uiteindelijk energie en humeur.


Naar Zeeland

Deze week ging ik ook weer naar Zeeland. Natuurlijk ook om Genji te laten zien aan mijn familie. Mijn vader was er gelijk helemaal weg van. Onderweg naar Zeeland ging het ook heel goed met Genji. Phara vond het niet helemaal leuk, maar accepteerde het toch maar. Ze was wel super blij om haar zussie Dana weer te zien. Maar toch was het voor haar ook anders, want Dana vond Genji ook leuk en speelde met hem. Wat maakte dat het spelen van de honden allemaal een stuk rustiger was dan normaal. Wat wel fijn was, zeker met mijn vermoeidheid van het slechte slapen.

zeeland week 7 2021

Foto’s gemaakt van kaarten

Ik nam deze week nog een heel aantal gemaakte kaarten mee naar huis. Ik wist dat er daar nog een heel aantal lagen en dat was ook een reden om naar Zeeland te gaan. Want dan kon ik de kaarten op de foto zetten en deze ook online te gaan zetten in mijn shop. Het heeft me in totaal zeker 1,5 werkdag gekost om alle kaarten op de foto te zetten.

Nu moet ik ze allemaal nog bewerken in het juiste formaat voor de webshop. Wat ook nog een heel werk gaat zijn. Maar de foto’s zijn gemaakt en dat maakt dat de eerste horde genomen is.


Blog online

Er kwam deze week onderstaande blog online:

Elisabeth's avonturen week 4 2021

Gekeken video’s

Deze week keek ik alleen veel video’s op YouTube. Deze kijk ik terwijl ik andere dingen doe, zoals opruimen, de was, puzzelen, etc. Verder keek ik samen met Marijn een Netflix serie.

Netflix

We keken samen de film: News of the world. Een mooie film uit 2020, die zich afspeelt in Amerika in 1870. Ik vind het echt een aanrader om te kijken. Het gaat over een man die een reizende nieuwslezer is. Die een meisje ontmoet onderweg die wees is. Hij gaat haar naar haar overgebleven familie brengen. Ze beleven allerlei avonturen onderweg, die in die tijd echt een ding zijn. Ook in die omgeving. Voor de rest zou ik zeggen, ga de film kijken voor het echte verhaal.

Ik had al van alles over serie: bridgerton gehoord en wilde het een kans geven om te proberen. Maar ik heb de eerste aflevering niet eens afgekeken. Dit gebeurt me echt niet vaak dat ik een eerste aflevering van een serie niet kijk. Ik wil altijd alles een kans geven. Maar deze kon me echt niet boeien.

YouTube video’s

Verder keek ik allerlei YouTube video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen:


Genji & Phara

Ik heb dus deze week mijn handen vol aan Genji, maar ook aan Phara. Want ze moet behoorlijk wennen aan Genji en is toch behoorlijk jaloers. Dit uit zich in uitvallen naar Genji waardoor die heel hard gaan huilen. Maar ook alles afpakken. Zijn brokjes, stokjes, knuffels etc.

Hopelijk gaat dit ook snel beter. We zien wel af en toe dat ze leuk aan het spelen zijn. Dit was na 3 dagen of iets. Daarvoor was het alleen nog maar akelig doen. Ook tijdens het uitlaten. Zeker als ik dan weer de weg naar huis nam.

Phara uit haar hum
Phara uit haar hum.

Oppassen

Deze week kreeg ik een aanvraag voor een nieuw oppasadres, Wat heel fijn is, want het oppassen ligt al vanaf december weer stil. Daarbij ligt mijn inkomen ook bijna geheel stil. In ieder geval mijn stabiele inkomen van het oppassen. Aan het einde van de week hoorde in van mijn andere gezin dat ik waarschijnlijk over 2 weken ook weer kan starten bij hun. Dus dan komt er weer een beetje stabiliteit in mijn inkomen, wat echt super fijn is. En kom ik ook weer buiten de deur en heb ik weer wat andere contacten dan Marijn, zijn ouders en mijn familie.


Trainingen volgen

  • Ik volgde Zarayda’s verliefd op business event. Deze was op Facebook te volgen.

Verder was ik niet heel actief deze week met trainingen, maar dat is prima want heb het super druk gehad met Genji en de webshop.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 7 – 2021. Je snap nu waarom ik zo slecht geslapen heb deze week. Ik hoop oprecht dat het volgende week beter gaat. We moeten er nog iets op bedenken. Verder is het de eerste week met Genji en ben ik achter de schermen echt super hard aan het werk om de webshop running te krijgen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 7 2021

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *