fbpx

Elisabeth’s avonturen week 4 – 2021

Elisabeth's avonturen week 4 2021

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

13 feb, 2021

Een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 4. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Deze week staat in het teken van wandelen, onderweg en wat leuke andere hoogtepuntjes. Benieuwd naar mijn week? Kijk en lees dan snel verder!

Wandelen

  • Deze week gingen we samen wandelen met een vriendin bij Kampina bij Boxel. Wat een mooi gebied om te wandelen. Het was onze eerste keer om daar te wandelen. Zo een half uurtje rijden bij ons vandaan. We hebben ervan genoten. We kwamen ook nog een aantal loslopende paarden tegen. De vriendin gaf aan dat zei die nog nooit gespot had. Zei vond het ook leuk dat we die tegen kwamen. Verder was het leuk om weer eens met iemand anders te praten dan Marijn en kwamen er wat onderwerpen aan bod, die anders niet besproken zouden worden. Ik heb er echt van genoten.
  • Daarna meer aan het einde van de week vatte ik het idee om weer eens in de duinen te gaan wandelen. Nu was het zo dat ik mijn personal trainer van de sportschool daar tegen kwam. Hij was daar voor een wandelen expeditie die de sportschool Medifit had bedacht en uitgezet. Hij vroeg of ik ook mee wilde doen en vond het wel prima. Ik had de opdracht niet helemaal goed uit kunnen voeren, want ik liep uiteindelijk verkeerd. Maar ik heb wel een leuke wandeling gehad.
  • De volgende dag gingen Marijn, Phara en ik nog lopen bij Roestelberg met een kennis en vriendin van Marijn. Dat was ook een gezellige en fijne wandeling.

Zo hebben we bijna nooit contact met mensen buiten werktijd om en zo hebben we er twee in 1 week. Herken jij dat? OF is het bij jouw altijd steady? Ik ben benieuwd!

wandelen week 4 2021
Links: De Roestelberg. Rechts: Kampina.

Ritje naar Amsterdam

Ik had deze week weer eens een ritje naar Amsterdam. Dit keer moest ik niet in het centrum zijn, maar was het de snelweg af en dat was ik er bijna gelijk. Wat eens een heel snel en makkelijk ritje was. Als ik naar het centrum van Amsterdam moet is het wat meer een uitdaging. Qua verkeer en smalle straten en eenrichtingsverkeer. Ik vind die uitdaging ook zeker leuk. Maar deze keer was ik niet fit en dat is makkelijk autorijden wel iets fijner.

bezoekje aan amsterdan week 4 2021
Amsterdam

Podcast

Deze week luisterde ik verschillende podcasts. Via Spotify en YouTube. Ik luisterde thuis tijdens de was, eten klaarmaken, maar ook in de auto naar Amsterdam en Zeeland.

De podcasts waar ik naar luisterde waren van Simone Levie: De geld podcasts. Jorn’s Truly en de podcast van Wil&Tien via Wil&Tien unlimited en het platform Petje.af.


Naar Zeeland

Deze week ging ik na bijna 4 weken weer eens naar Zeeland. De weken hiervoor had ik geen energie en tijd ervoor. De lange reis zag ik erg tegenop.

Ook na deze dag was ik erg moe. Zelf het luisteren van podcasts ging bijna niet. Dus op de terugreis heb ik alleen maar naar muziek geluisterd. En dat was vooral muziek die door Marijn is gemaakt.

3 hondjes bij elkaar in zeeland
Een leuk moment tijdens de tijd in Zeeland.

Blog online

Er kwam deze week onderstaande blog online:

Is de cursus Wil je een succesvol bedrijf bouwen een aanrader

Gekeken video’s

Deze week keek ik alleen veel video’s op YouTube. Deze kijk ik terwijl ik andere dingen doe, zoals opruimen, de was, puzzelen, etc. Verder keek ik samen met Marijn een serie en een film.

Serie

  • Net als vorige week keken we de serie Perry Mason. Elke dag een aflevering. Als je hem kan kijken, dan zou ik hem zeker aanraden. Een spannende, bijzondere serie, die zicht afspeelt rond 1932.

Film

  • We kijken op een avond ook nog de film Soul via Netflix. Deze Film is oorspronkelijk van Disney. Ook een leuke film om te kijken. Lekker rustig, ontspannen en toch onderhoudend. Vind ik dan.😉

YouTube video’s

Verder keek ik allerlei YouTube video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen:


Plaatjes geknipt

Verder nam ik de tijd om plaatjes te knippen. Ook op de bank. Ik was zo moe dat zitten niet echt meer ging. Dus ging op de bank hangen. Ik wilde wel wat nuttigs doen en dacht dan kan ik ook plaatjes knippen en naar podcasts luisteren ondertussen. Dus zo gedacht zo gedaan. Ik kreeg ook weer zin ik plaatjes knippen, omdat ik toch ook bezig ben met de webshop van Speciale Kaarten. Je kan al een kijkje nemen, maar is nog niet af.


Verrassing van MailBlue

Ik kwam thuis nadat ik naar Zeeland was geweest en toen zat er een pakketje gemist briefje in de brievenbus. Ik was me van geen pakketje bewust dat zou komen. Toen ik de volgende dag het pakket bij de buren ging ophalen was het best een groot pakket. Eerst dacht ik nog dat het een bestelling van Marijn was. Maar ik dacht dat hij die op zijn werk liet bezorgen. Toen ik het openmaakte viel het kwartje. In december heb ik meegedaan met de advent kalender van MailBlue en ik was een van de winners van hun winactie. En het pakket was wat ik gewonnen had. Een lekker verwenpakket. Als nog bedankt MailBlue voor dit lekkere mooie en volle pakket!


Live met Wil & Tien unlimited

Omdat ik lid ben van de Wil&Tien unlimited krijg ik elke maand toegang tot een besloten live met Willemijn en Martine van Wil &Tien. In december was ik er niet live bij. Deze keer wel. Ondertussen had ik ook nog wat plaatjes geknipt. Maar was leuk en gezellig. Je kan via de chat mee kletsen.


Training volgen

  • Deze week besteedde ik alleen tijd aan een nieuwe training. Deze keer heet hij: “in 7 dagen gelukkiger“. Een heel interessante en waardevolle training om te volgen. Vol met tips en opdrachten om in 1 week de basis te leggen om je gelukkiger, blijer, fijner te voelen. Deze training is van Merijn. Ik kwam hem tegen via de IMU+ omgeving. Ik heb hem ook van feedback voorzien voor deze training. Ik zag dat hij hem nog voor een pilotprijs aanbied. Dus als je interesse hebt! Je mag me ook altijd vragenstellen hoe ik het ervaren heb, als je overweegt deze cursus ook te gaan volgen.
onderdeel 7 dagen gelukkiger cursus
Dankbaarheid momentjes sparen in een trommel.

Zo dit waren al mijn avonturen van week 4 – 2021. Zoals je gezien en gelezen hebt, is het weer een best leuke week. Best wat weg van huis in tegenstelling tot veel weken. Naar Zeeland, Amsterdam, Kampina, De Roestelberg en de Drunense duinen. Verder heb ik heel wat podcasts en video’s geluisterd en gekeken.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 4 2021

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *