fbpx

Mijn favoriete YouTubers

Mijn favoriete YouTubers

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

22 jun, 2018

Hier mijn meest favoriete YouTubers van dit moment.

Anderhalf jaar geleden, toen ik ziek thuis kwam te zitten, heb ik YouTube ontdekt. Ik dacht dat YouTube alleen voor muziekvideo’s en informatieve filmpjes was. Ik was er totaal niet bekent mee dat er mensen ook vlogs en docu series deelden. Tot ik via, ik dacht een advertentie op Facebook, Viva een serie vond die ik heel aantrekkelijk vond om te kijken. En de serie was te vinden op YouTube. Hiervoor keek ik alleen video’s, films en afleveringen via Netflix en uitzending gemist. Sinds ik die serie gevonden heb op YouTube, vond ik steeds mee leuke YouTube accounts om te volgen. Kijk je mee welke dat zijn?!

Mijn allereerste YouTube abonnement

De serie waar ik het overhad was van het YouTube kanaal Soof. Het gaat over de serie: “liefde, seks en Soof“. Ik was geïntrigeerd door de titel van de serie en was er erg benieuwd naar. Bij het kijken van de voorgestelde video, was ik gelijk verkocht. Ik vind Sofie echt geweldige video’s maken. Ze is een tijdje van YouTube geweest, maar nu weer terug met een nieuwe serie: “Wil ik kinderen“.

Waarom ik Sofie zo geweldig vind om te volgen is: omdat ze overkomt alsof ze tegen me aan het praten is. Ook maakt ze echt geweldig mooie video’s met mooie sfeer beelden. Het ziet er allemaal heel professioneel uit! Ik zou ook zulke video’s willen maken!

Video’s en series die Sofie gemaakt heeft zijn:
– Liefde, seks en Soof (2.0)
– Contact met Soof
– Soof in the city
– Wil ik kinderen

Ontdekt via Soof

Sofie deelde in haar video’s, die ik allemaal gekeken heb, ook andere YouTubers. Toen ik op hun kanaal ging kijken, beviel het me zo dat ik ook deze kanalen ben gaan volgen

De Huismuts

Dit kanaal is een van de volgende YouTube kanalen, die ik ben gaan volgen. Rachel is de eigenaresse van dit kanaal. Een super gezellige, inspirerende vrouw. Ik kijk met veel plezier naar haar avonturen die ze samen met Willem (haar man), Pip (hun dochter), Dibbes (hun hond) en vrienden beleeft.

Het fijne van Rachel vind ik dat ze, naar mijn mening alles deelt was er in hun leven plaats vind. Ook de minder fijne dingen, struggles enzovoorts worden gedeeld.

Rachel deelt verschillende content. Zoals weekvlogs waarin ze hun leven deelt. Maar ook over haar zwangerschap, het moeder zijn, trouwen, make-overs en interieur.

Ook heeft Rachel een leuke serie gemaakt in samenwerking met Ouders van Nu. Waarin ze verschillende vragen aan moeders stelt over het moederschap. Heel interessant.

Daddyhox

Dit is het YouTube kanaal van Willem, de man van Rachel (De Huismuts). Willem is zo’n 3 maanden een eigen kanaal begonnen. Op zijn kanaal kan je het leven van Willem, Rachel, Pip, Dibbes en vrienden vanuit Willems perspectief bekijken.

Ik hou echt van Willems vlogstijl. Ook maakt hij echt geweldige edits. Ik geniet elke week weer van zijn content. En ik vind het helemaal niet erg als Rachel al iets in haar vlog gedeeld heeft, om het nog een keer bij Daddyhox te zien.

Cowiththeflow

Dit kanaal bestaat nog niet heel lang. Co kwam al voor in de vlogs van Rachel (De Huismuts) en Willem (Daddyhox), maar is een eigen kanaal gestart. En Co is echt een geweldig mens en ze is stewardess. Ik hou van haar humor en manier van vloggen. En het is ook leuk om mee te kijken in het leven van een stewardess.

De eerste vlog van Cowiththeflow is:

Hint: ze is een grote, spectaculaire verrassing voor haar vriend aan het organiseren.

Boncolor

Ook dit kanaal vond ik via Soof. Dit kanaal is van Bonnie, een meid van mijn leeftijd. Zij maakt erg leuke themavlogs, zoals lentevlogs en vlogmas. Maar ook de serie “Kringloopkwartier” vind ik echt een geweldige serie om te volgen. Bonnie gaat dan, met andere onder andere YouTubers, in een kwartier tijd een outfit voor elkaar shoppen in een kringloopwinkel in de buurt van de gast.

Verder heeft ze allerlei leuke elementen in haar vlogs, zoals een “vrijdagvraag”, of “Bon baddert”. Ik geniet altijd van haar vlogs.

Mommy vloggers

Ook volg ik verschillende mommy vloggers, zoals De Huismuts. Ik ben ook via haar bij deze YouTubers gekomen.

Elise Joanne

Zij was een van de eerste vloggers, die ik naast Soof en De Huismuts, volgde. Een leuke vrouw, die haar leven deelt over het moeder zijn en beauty.  Ik hou van Elise haar eerlijke mening en ook omdat ze haar eerlijke mening en onzekerheden deelt.

Elise is nu zwanger van een tweede, een meisje. Ik volg al de vorderingen op de voet 😲.  Ik ben benieuwd naar de naam van Zusje. Volgens Elise is het een bijzondere naam.

ALBOE.nl

Dit kanaal is van twee mommy’s, namelijk Kim en Ilonka. Kim is al een tijdje moeder van Mila en Ilonka is pas moeder geworden van Mason. Ik volg ALBOE, omdat ik Kim en Ilonka en geweldige meiden en moeders vind. Van het kijken naar hun video’s, wordt ik altijd blij.

Ik heb Kim en Ilonka een paar keer ontmoet. Meiden wat zijn jullie gezellig en leuk om mee te praten.

21 Oktober bestaat ALBOE al weer 3 jaar. Daarom organiseren Kim en Ilonka een event. Als je erbij wilt zijn dan kan je hier een kaartje kopen.

La Vie Sanne

Ik kwam via Elise Joanne op haar kanaal. Ik vind Sanne een nuchtere, gezellige dame. Ze deelt haar leven als moeder van twee kinderen en beauty. Ik hou echt van Sanne haar nuchterheid.

Sanne deelt ook vaak haar onzekerheid over het vloggen. Ik vind het fijn om te horen en zien, dat YouTubers ook onzeker zijn over hun video’s. Dat maakt dat ik toch ook wat meer denk om het proberen van mijn ideeën uit te gaan proberen.

Kelly Caresse

Ook Kelly is een mommy vlogger. Zei deelt echt het leven van een moeder van 3 kinderen. En ze brengt haar kinderen niet herkenbaar in beeld. Ik heb respect voor haar keuze! Kelly heeft met Noppies een samenwerking gehad met een leuke babykleertjes lijn. Het grappig is, dat ik erachter kwam dat Kelly met haar gezin echt vlak bij ons in de buurt kwam wonen. Ik volgde haar, zonder te weten waar ze woonde. Bleek ze in hetzelfde dorp te wonen als ik.

Het leuke van de laatste tijd vind ik dat ze verhuisvlogs deelde. Alles rondom te verhuizing, het inrichten van een huis. Leuk om inspiratie op te doen voor de toekomst. Of als je verandering aan wilt gaan brengen aan je huis.

Familievloggers

Ook volg ik een aantal kanalen waar niet 1 persoon, maar meestal twee personen meewerken aan een video. Dit zijn vaak familie’s. Vandaar dat ik ze familievloggers noem.

Triplets by Tas&Vil

Doordat ik vlogs keek van mensen die zwanger waren en/of kinderen hebben, kwam er een suggestie langs met in de titel “Zwanger van een drieling”. Mijn interesse was gelijk gewekt. En ik ben gelijk Tas&Vil gaan volgen. En heb hun zwangerschap gevolgd en nu het leven met hun drie kids.

Natasja en Vilmar heb echt hun eigen manier van vloggen. Én I love it!

Fos And Us

Deze mensen ging ik volgen via Sanny zoekt geluk. Deze vlogs gaan over het gezin: Gerard, Sanne en Fos, én er is een kleine op komst.

Ik vind de video’s die ze maken echt geweldig! Weer heel anders dan andere vloggers vind ik! Echt een aanrader om te kijken. Hun video’s kijk ik vaak ook gelijk als ik ze online zie staan. Van andere kanalen kan het wel eens een paar dagen duren.

Hans en Shifra

De titel van het kanaal zeg al waar deze video’s overgaan. Het gezin Hans en Shifra samen met hun dochter Zara.

Soms vind ik de video’s niet heel erg leuk om te kijken. Dan kijk ik even niet. Maar soms als de titel van een video me aanspreek dan ga ik toch weer kijken. Ik vind Hans en Shifra wel heel fijne mensen om naar te kijken. Alles wat ik van ze mee krijg is dat ze wel hun echte leven filmen. Daar hou ik ook van.

Overig

Ook volg ik nog een aantal kanalen, die ik om verschillende redenen volg. Bijvoorbeeld business en vriendschap.

Annic ten Duis

Dit is een heel inspirerende vrouw, dei zelf een miljoenen onderneming heeft gehad met meerdere werknemers en terug gegaan is naar een zzp’er. Ik kijk graag naar het video’s. Zeker de video’s over het ondernemen. Ik krijg regelmatig via de video’s tips van haar. Ook is ze coach voor ondernemers en geeft ze lezingen. Ik heb op mijn wensenlijstje staan om eens een masterclass of een lezing van haar bij te wonen. Denk dat ik daar veel van kan leren en veel aan kan hebben voor mijn secret project.

Ook volg ik het persoonlijke leven van Annic op de voet, de vlogt ook over haar dochter Juliëtte en alle zaken rondom het moederschap en ondernemen.

Ik vrouw van jou

Dit kanaal gaat over een lesbisch koppel, die momenteel zwanger zijn van een zaaddonor, die ze via een oproep op YouTube hebben gevonden. Ik vind Joyce en Scarlet echt heel fijne mensen om naar te kijken. Ze bekijken het leven zo lekker nuchter vind ik. Zo komen ze in ieder geval over.

Joyce en Scarlet hebben ook een boek geschreven. Ik heb het boek ook gekocht en vind het echt een heel tof boek om te lezen. Echt een aanrader.

Dit gebeurt er als

Dit kanaal kwam ik een keer tegen toen ik een zoekopdracht deed over diëten of iets. Marije de maakster van deze video’s gaat allerlei experimenten aan om te kijken hoe het is om op een bepaalde manier te leven of een diëet te volgen. Ik vind het erg leuk om naar haar video’s te kijken. Ook komen er vaak grappige momenten in voor met haar man Max.

Het leuke vind ik ook dat Marije ook regelmatig haar bloopers tijdens het filmen erin verwerkt.

Blue iris

Dit is het enige Engelstalige YouTube kanaal dat ik volg. Maar Iris een een vriendin van me. Ik vind het leuk om haar te supporten. En ze maakt ook leuke video’s vind ik. Ik kan op deze manier m’n Engels ook nog een beetje opkrikken.

En deze video vond ik erg leuk om te kijken. Ook een leuk idee voor het bloggen dacht ik zo 😉.

 

 

Dit zijn een heleboel YouTube kanalen, die ik volg. Soms kijk ik ook nog naar andere YouTubers, maar zijn een stuk minder favoriet of heb ik net ontdekt en kan ik nog niet aangeven of ze favoriet zijn. Bijvoorbeeld Stellig, 2WMN (Wilentien) of Trendymommynl. Maar ik kijk vaak hun video’s ook. Alleen als ik iets wil kijken en er niks te kijken valt wat ik leuk vind.

Het is een hele lijst, ik weet het. Ik heb ook niet altijd tijd om de video’s allemaal te kijken. En soms plan ik het wel eens in of ik doe het op momenten dat ik me echt niet fit voel om iets te doen. Of juist tijdens een andere activiteit. Bijvoorbeeld: de was opvouwen of tijden het strijken, als ik kaarten aan het maken ben en soms ook tijden het koken of bakken.

Ik hoop dat je het een leuk artikel vond! En misschien heb je nu weer andere YouTube kanalen ontdekt, waar je nog niet bekent mee was!

Ben je ook geabonneerd op YouTube kanalen?
En welke kanalen volg je het liefst?
Laat het weten in een reactie hieronder!

De artikel bevat affiliatie links.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn favoriete YouTubers

Misschien vind je dit ook leuk…

19 Reacties

 1. Nicole Orriëns

  Wauw, dat zijn er nog een heleboel zeg! Wat leuk dat die mensen zulke goede vlogs maken!

  Reply
 2. Romy

  Wat een leuk lijstje met YouTubers! Ik vind het heerlijk om zo nu en dan een YouTube-video te kijken terwijl ik ondertussen bijvoorbeeld mijn mail check. Mijn favorieten zijn Annic ten Duis, Dit gebeurt er als, 2WMN en Ik Vrouw van Jou, maar ik heb heel wat nieuwe namen ontdekt door je lijstje. Ik wil sowieso eens een kijkje nemen bij Boncolor. Lijkt me een heel tof kanaal!

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Ja! Boncolor is echt een tof kanaal! Grappig dat we ook dezelfde favorieten hebben! 😉

   Reply
 3. hippiemeisje: een persoonlijke blog

  Ik heb een tijdje geleden ook you tube en vlogs ontdekt. Vera Camilla vind ik bv een een leuke of Ellen is my name. Ik merk dat ik vaak luister voor de fijne stem. En eerlijk gezegd was ik zelf aan het denken om zo meteen ook een blog te schrijven over mijn favoriete volg-kanalen. Nu ja…

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Oe die kende ik nog niet. Leuk dat ik je geïnspireerd heb voor ook een blogartikel 😉

   Reply
 4. lipstickencupcakes

  Ik kijk eigenlijk nooit video’s op YouTube. Ik lees eigenlijk veel liever. Ik heb wel een tijdje video’s gekeken, maar ik ga me vaal ergeren aan hoe mensen praten.

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Ik snap wel wat je bedoeld, met dat ergeren aan hoe mensen praten. Heb ik soms ook. Maar voor mij is lezen vaak te inspannend als ik ff wil ontspannen.

   Reply
   • lipstickencupcakes

    Jaa heb ik ook wel, als een artikel te lang is lees ik het al niet. Moet zeggen dat ik ook wel redelijk kort van stof kan zijn.

    Reply
 5. Daisy Van Dorsselaer

  Zien er inderdaad toffe youtubers uit 🙂 ik volg op dit moment nog geen mensen die over het gezin vloggen. Wij hebben zelf nog geen kids of dergelijke dus misschien dat dat nog komt. Ik volg veel mensen van mijn leeftijd over vanalles en nog wat.

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Ik heb ook geen kinderen of iets, maar vind het wel leuk om te volgen. Niet allemaal vloggen ze over hun kinderen.

   Reply
 6. Marjolein (@goedhardt)

  Grappig om zo’n overzicht te lezen, ik kende de helft niet en ben eens gaan struinen, leuk!

  Reply
 7. mamaisthuis

  Heel tof lijstje! Met zeker een aantal van mijn favorieten. Het kost alleen zoveel tijd om te kijken, ik kijk vaak een vlog voordat ik ga slapen. Even niet typen maar lekker loeren bij een ander ; )

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Kost idd heel veel tijd. Ik kijk vaak ook als ik wat anders aan het doen ben, zoals koken of de was opvouwen.

   Reply
 8. Beebs and Moms

  Wat grappig dat je zoveel vloggers volgt. De meeste ken ik wel maar een aantal ook helemaal niet, ik ben toch meer van de blogs denk ik.

  Reply
 9. Mel

  Meeste volg ik indd ook. Mascha van Vloggloss vind ik ook erg leuk vaak. Eveline Maureen reviewt kinder speelgoed met haar dochters. Vind ik altijd heel rustgevend stem hebben. En zo heb ik nog wel een paar andere die ik graag volg

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Macha heb ik ook een tijdje gevolgd, maar is toch niet blijvend geweest. Eveline Maureen ken ik nog niet. Ga eens kijken 🙂 bedankt voor je tip!

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hoe is Elisabethsfavorieten ontstaan? ⋆ Elisabethsfavorieten - […] niet van plan om zelf te gaan bloggen. Ik vond het lezen van andere blogs en het kijken van…
 2. Mijn YouTube debuut ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete YouTubers […]
 3. Shoplog: Aankopen n.a.v. Black Friday ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete YouTubers […]
 4. Shoplog: Kruidvat inkopen gedaan ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete YouTubers […]
 5. Mijn celebrity crush?! ⋆ Elisabethsfavorieten - […] bereikt hebben. Voorbeelden daarvan zijn vooral vrouwen die zich laten zie op social media. Vooral YouTubers en bloggers. De…
 6. ALBOE event 2018 - Ervaring & Tip ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete YouTubers […]
 7. Mijn guilty pleasure ⋆ Elisabethsfavorieten - […] vlogs ik leuk vind om te kijken vind je hier. Ik ben best wel nieuwsgierig aangelegd en ik vind…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *