fbpx

Mijn YouTube debuut – Nieuwe start

Mijn YouTube debuut

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

19 nov, 2018

YEEY. MIJN YOUTUBE DEBUUT!

Op donderdag 8 november heb ik de allereerste video geplaatst op mijn YouTube kanaal. Ik was al langere tijd aan het denken om te beginnen met het maken van video’s. Het leek me wel leuk om te doen en ik dacht dat ik met Tupperware zeker onderscheid kan maken op YouTube. Ook heb ik van verschillende kanten gehoord dat het goed is voor een business om video’s te maken. En er waren ook al verschillende mensen geweest, die mij adviseerden om video’s te maken. In dit artikel mijn allereerste YouTube video.

De cursus

Bij Sjoukje Bakker van Profbloggers.nl zag ik een cursus om een YouTube kanaal te starten en te leren vloggen. Niet dat mijn intentie is om alleen maar te gaan vloggen, maar ook om andere video’s te maken en te plaatsen. Ik heb al allerlei ideeën. Maar nu de uitvoering nog. Doortje van het YouTube kanaal: De Familie Wanders geeft deze vlogcursus.

 

Er zijn drie verschillende cursussen beschikbaar:

Ik wilde echt met de basis beginnen en daarvan uit kijken of het lukt met mijn YouTube kanaal. En als ik behoefte heb aan meer tips en tricks en begeleiding, kan ik altijd nog een andere module volgen. Maar daar zou ik dan eerst even goed over na moeten denken, tijd voor inplannen en sparen.

Nu vraag je je misschien af wat het verschil is tussen de pakketten. Want de prijzen verschillen nogal. Daar was ik ook erg benieuwd naar.

Mijn allereerste video

De opdracht van week 1 was om een video te gaan maken en plaatsen. De opdracht was om mezelf voor te stellen, uit te leggen wat het doel is van mijn kanaal en de video hoefde maar een paar minuten te zijn. Ik was enigszins onzeker en dit is ook te zien. Daarnaast heb ik de video niet bewerkt omdat ik hem misschien wel niet online zou zetten omdat ik het niet goed genoeg vond en het over nieuw zou willen doen. Uiteindelijk zou ik het gaan uitstellen. Van uitstel komt afstel is het gezegde.

In de toekomst hoop ik toch wel heel wat professionelere video’s te gaan plaatsen! Zeker als ik om me heen kijk bij goed lopende YouTube kanalen & mijn favoriete YouTube kanalen waarop in ben geaboneerd, dan kan het veel beter. En mooiere, professionelere video’s trekken ook meer kijkers.

 

Ik ben heel benieuwd wat jij van mijn allereerste video vind! Je mag me best kritiek geven. Ook zou ik het heel leuk vinden als je aangeeft wat je leuk zou vinden om te zien in mijn toekomstige video’s! Ik ben bezig om de volgende video te bewerken. En ik ben ook al aan het opnemen voor een video in de toekomst.

Als je benieuwd ben, dan zou ik het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn kanaal. Wil je op de hoogte blijven? Dan zou ik het heel tof vinden als je je gratis abonneert op mijn kanaal.

Alle feedback, suggesties, enzovoorts, laat die achter in een reactie hieronder!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn YouTube debuut

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

2 Reacties

 1. Doortje

  Wat leuk Elisabeth, je bent echt super goed bezig, een hele fijne cursist om mee te werken! Groetjes, Doortje

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ervaring: Lyme en naar de bioscoop ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn YouTube debuut […]
 2. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] ook mijn allereerste YouTube video online. En ik vond het super […]
 3. De mobiele telefoon tag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn YouTube debuut […]
 4. Maandfolder januari 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] nieuw product. De Speedy Mando. Deze is, net als de MicroPro Grill, via een QR-code te bekijken op YouTube.…
 5. Mobiele telefoon tag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn YouTube debuut […]
 6. Hoe is Elisabethsfavorieten ontstaan? ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn YouTube debuut […]
 7. De 7 onmisbare items in mijn bedrijf ⋆ Elisabethsfavorieten - […] om het makkelijker te maken voor klanten. Daarnaast ben ik ook bezig om een YouTube kanaal op te zetten…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *