Geplaatst in Folder, Recepten, Tupperware artikelen

Maandfolder januari 2018 – Tupperware #4

2018. Een nieuw jaar. Een nieuwe maand en een nieuwe Tupperware folder: de maandfolder januari 2018. Deze maand zijn er allemaal acties van dure artikelen. Ook wordt er een nieuw artikel geïntroduceerd. Zelf heb ik dit artikel al een aantal maanden in huis en in gebruik. Ik ben er super blij mee. Verder zijn er hele mooie cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren. Deze maand is de keuze voor de gastvrouwen en -heren uit cadeau’s of voor een bepaald bedrag producten uit de catalogus uitzoeken.

Nieuw product

Op de voorkant van de folder staat het nieuwe product al afgebeeld en als je de folder open slaat, kom je op de eerste pagina ook de aanbieding tegen. Ik heb het over de MicroPro Grill. Het is een grill voor in de magnetron en je kan er van alles in klaar maken en ook op verschillende manieren. Je kan in de MicroPro Grill bakken, braden en gratineren. Wat ik er zelf vaak in maak is een tosti, kipspiesjes in grillen, vlees bakken. Maar is zijn nog veel meer mogelijkheden.

Er zit bij de aanbiedingsprijs een receptenboekje. In het boekje staan allerlei ideeën om in de MicroPro Grill klaar te maken. Ook wordt er de werking van de MicroPro Gill in uitgelegd. Zoals op welke wattage mag de MicroPro Grill gebruikt worden en hoelang achter elkaar. Drie voorbeelden van recepten die in het receptenboekje staan zijn: winter crumble, gegrilde aardappelen en kabeljauwrollade met venkel.

De MicroPro Grill heeft een waarde van: €249,- en heeft nu een introductieprijs van: €199,-. Voor de prijs van €199,- heb je de MicroPro Grill en het receptenboekje ter waarde van: €10,50. Een heel leuke introductieprijs zeg ik.

Heb je nu vragen over hoe de MicroPro Grill werkt of zou je eerst willen zien hoe de MicroPro Grill werkt. Maak dan een afspraak met een Tupperware consulente bij jou in de buurt of stuur mij een berichtje!

Tip: Als je de QR-code scant dan kom je bij een filmpje, die laat zien wat de MicroPro Grill allemaal voor mogelijkheden heeft. Of klik hier.

Gastronomische burgers

Turboset aanbieding

De volgende aanbieding is een set aanbieding. Een heel groot set wat bestaat uit: Twist & Shake set met een receptenwaaier, uitbreidingsset voor de TurboMax, een uitbreidingsset voor de SuperChef en een receptenwaaier nr. 2. Het Twist & Shake set bestaat uit een shaker, receptenwaaier en TurboChef. De kleur van dit set is niet de reguliere rode kleur, maar het is een qua blauwe kleur. Zelf vind ik het een hele mooie kleur.

Het set heeft een waarde van €127,80 en de aanbiedingsprijs is nu: €109,-. Een hele mooie aanbieding.

Nu kan het zijn dat je het Twist & Shake set al hebt, omdat het meer in de aanbieding is geweest afgelopen jaar of vanuit de catalogus. Maar je hebt nog geen TurboMax en/of SuperChef. Of je hebt alleen de TurboChef en je wilt geen Shaker hebben. Heeft Tupperware ook nog wat voor jullie!

Het uitbreidingsset TurboMax en het uitbreidingsset SuperChef zijn samen ook als aanbieding te verkrijgen voor: €69,-. De waarde van deze sets is: €77,40.

Vind je het als nog te duur om het hele Turboset (Twist & Shake set, uitbreidingssets TurboMax en SuperChef) aan te schaffen, maar zou je het wel heel graag willen hebben. Heb ik nog een leuke optie voor je! Daar moet je dan wel iets voor doen en dat is gastvrouw of -heer zijn. Dan is het Twist & Shake set gratis en kan je voor €39,- de uitbreidingssets TurboMax en SuperChef aanschaffen.

Turboset als gastvrouw/ -heer cadeau.

Tip: Als je op de linkjes klinkt kom je bij een video van: SuperChef, TurboChef enTurboMax en kan je de werking van de producten bekijken. En dit een leuk recept. Ook heb ik een artikel geschreven over 25 Gebruikstoepassingen voor de TurboChef.

Terug van weggeweest.

Op pagina 3 een product wat een tijd weg is geweest uit de verkoop en nu tijdelijk in de verkoop is. Ik heb het over de BreadSmart junior. Hierin kan je je brood bewaren zonder dat het snel is uitgedroogd. En is een kleinere versie van de BreadSmart.

breadsmart junior

Smakelijk water

De laatste jaren zie ik steeds vaker mensen, die water met fruit of kruiden drinken. Je kan dat gewoon in bijvoorbeeld een kan laten trekken en steeds een glas vullen. Of je doet het gearomatiseerde water in een Ecofles. Maar je zou het ook in de Infuse & Go kunnen doen, die Tupperware sinds kort verkoopt. Deze Infuse & Go lijkt op een Ecofles, maar heeft ook een filter waardoor er geen vruchten of kruiden in het water drijven. Ook zit er een pers bij, waarmee je citrusvruchten kan persen in het water en de vrucht ook nog kan gebruiken om smaak te geven aan het water.

Deze aanbieding bestaat uit 2 Infuse & Go voor €25,- of €14,90 per stuk. De originele prijzen zijn: €39,80 per 2 en €19,90 per stuk. Er zit ook een folder bij. Daarin staat hoe de Infuse & Go te gebruiken.

infuse & go

Schoonmaken

Je wilt het nieuwe jaar misschien wel beginnen met goede voornemens?! En je wilt het hele huis schoonmaken. Dan heeft Tupperware daarvoor ook een leuke aanbieding. Het is een set van 2 Microvezel glazenwassers, een Microvezel dweil en 2 Microvezel wonderdoeken. Het houd in bij dit set dat je de 2 Microvezel wonderdoeken Gratis bij de Microvezel dweil en 2 Microvezel glazenwassers krijgt.

Ultra kookset aanbieding en een super keukenhulpjesset

Om te koken in de oven is gezonder dan in de pan op het “gasstel”. En misschien heb je wel goede voornemens om gezonder te gaan eten in 2018. Dan kan deze aanbieding je daarbij helpen. Het gaat om UltraPro 3,3L, UltraPro deksel 1,2L en het UltraPro receptenboek. Dit set heeft een waarde van: €127,40 en daarvan is het receptenboekje €17,50.

Ultra Pro 3,3 l + deksel 1,2 l met gratis receptenboek

Geroosterde kalkoenbouten met knoflook en tijm

Voor het optimale gebruik van dit Ultra kookset is het gebruik van de keukenhulpjes van Tupperware aan te raden. Deze heeft de minste beschadiging aan het product in vergelijking met andere keukenhulpjes. Daarom heeft Tupperware er nog een superaanbieding aan keukenhulpjes bij gedaan.

Het keukenhulpjesset bestaat uit: een aardappelstamper, 2 maten siliconen spatels, een serveerlepel, een pollepel, een dubbeltang, een soepele klopper en een organizer om de keukenhulpjes in te doen als je ze niet gebruikt.

Stunt, premieartikel, afsprakenmaker en cadeautje

Elke maandfolder heeft deze item, met uitzondering van het cadeautje.

De stunt is dit jaar een Smart box rond. Als voorbeeld te gebruiken om snacks mee te nemen naar je werk of voor de kinderen naar de opvang of naar school. Het voorbeeld geeft fruit aan, maar er zijn genoeg andere dingen te bedenken.

Het premieartikel heeft altijd een gebruiksaanwijzing. Je mag het premieartikel deze maand aanschaffen onder de volgende voorwaarde:

Deze keer is het premieartikel een ontbijtstrooier. Je kan er bijvoorbeeld je ontbijtgranen in doen, havervlokken of juist de hagelslag.

De afsprakenmaker krijg je gratis als je een afspraak maakt tot 1 April. Daarna krijg je een ander premieartikel. Deze maand is het de CheeSmart mini.

Als je een bestelling doet deze maand, dan krijg je als bedankje een cadeautje. Dat is de snack cup 150 ml.

 

Extra aanbieding geldig tot 14 januari!

Hoe leuk is deze aanbieding van Superkommen?!

De gastvrouwen/-heren cadeaus

Niveau 1: verkoop van minimaal €200,-

Weer een nieuw product. De Speedy Mando. Deze is, net als de MicroPro Grill, via een QR-code te bekijken op YouTube. Of klik hier. Met daarbij ook nog 2 VentiSmarts mini. Ook niet verkrijgbaar in de catalogi.Niveau 2: verkoop van minimaal €350,- én 2 afspraken of een verkoop van €550,-.

Dit bonuscadeau heb ik al eerder beschreven.


Niveau 3: verkoop van minimaal €550,- én 2 afspraken of een verkoop van €750,-.

Nog een nieuw product! De Micro Urban Family. Een product dat meerdere functies heeft. Zoals rijst koken, pasta koken en het stomen van groentes. Voor meer informatie en uitleg, vraag het aan je consulente of stuur mij een berichtje. En als je hier klikt krijg je een impressie.

Niveau 4: verkoop van minimaal €750,- én 2 afspraken of een verkoop van €950,-.

De AdaptaChef Rasp met 2 raspen. Een geweldig product, waarvan de basis voor meerdere opzetstukken gebruikt kan worden. Klik hier voor een impressie.

Zoals je op de afbeeldingen ziet is de keus uit producten of voor een bepaald bedrag producten uit de catalogus uitzoeken. Het kan zijn dat je het product al heb wat je kan krijgen als cadeau, waar je nu de mogelijkheid krijgt om dan wat anders te kiezen wat je nog wel kan gebruiken.

Kookworkshop

Al deze aanbiedingen zijn aan te schaffen bij een consulente, maar je kan ook naar een kookworkshop gaan of zelf een kookworkshop organiseren. Als je een kookworkshop organiseert, krijg je als bedankje cadeaus. Als je aanwezig bent op een kookworkshop krijg je alle informatie over de producten uit de folder.

Op de achterkant van de folder staat informatie, via een QR-code over kookworkshops en ook over de voorwaarden. Klik hier voor het maken van een kookworkshop en hier voor de voorwaarden.

achterkant januari 2018 folder

 

Dit is de Tupperware maandfolder januari 2018. Een folder vol met sets aanbiedingen en aanbiedingen van duurdere producten. Ook zijn er verschillende nieuwe producten te verkrijgen, net als de MicroPro Grill, waar ik zelf helemaal fan van ben. Wil je een bestelling plaatsen, dat kan bij de dichtstbijzijnde consulente of bij mij. Bij mij kan door naar de Tuppershop te gaan.

Er is een Belangrijke mededeling vanuit het hoofdkantoor van Tupperware over deze maandfolder. Klik op de link voor de mededeling!

Afbeeldingen van Tupperware

Wat vinden jullie van de januari folder?
Staat er  iets op jou wensenlijst?
Wat is jou favoriete product?
Nieuwsgierig naar een bepaalde aanbieding?
Laat het weten in een reactie!

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge