fbpx

Alle Elisabeth’s avonturen artikelen van 2021

Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen van Elisabeth’s avonturen van 2021. Vind je het leuk om alles te lezen en op chronologische volgorde? Dan kan dit het makkelijkst via dit artikel. Zo niet? Klik dit artikel dan weg. Ben je wel nieuwsgierig? Lees en klik dan snel verder!

Alle wekelijkse avonturen van Elisabeth op een rijtje

Per week is er een artikel geschreven met alle avonturen, die ik die week beleefd heb. De weken staan allemaal onder elkaar en de link naar het artikel staat achter de afbeelding, die je ziet bij de desbetreffende week. Dit concept bedacht ik later op het jaar. Dus we beginnen ook bij week 39. Waarschijnlijk begin ik volgend jaar, 2021, wel bij week 1. Veel leesplezier!


Week 1

Van zondag 3 januari tot zaterdag 9 januari.

Deze week stond in teken van niet fit zijn. Toch waren er wel allerlei kleine hoogtepunten. Zoals de ontdekking van Pieces of joy en het opruimen van spullen.

Elisabeth's avonturen week 1 2021

Week 2

Van zondag 10 januari tot zaterdag 16 januari.

Deze week ben ik begonnen om elke dag de punten van de dag op te schrijven. Zodat ik nog beter mijn week bij kan houden en nog beter terug kan kijken op mijn leven. Deze week ging ik naar Den Haag, deed ik mee aan een challenge en nog een aantal leuke dingen.

Elisabeth's avonturen week 2 2021

Week 3

Van zondag 17 januari tot zaterdag 23 januari.

Deze week is niet heel druk geweest. Ik zat namelijk niet lekker in mijn vel, dus deed vooral dingen, waar ik blij van werd.

Elisabeth's avonturen week 3 2021

Week 4

Van zondag 24 januari tot zaterdag 30 januari.

Deze week staat in het teken van wandelen, onderweg en wat leuke andere hoogtepuntjes.

Elisabeth's avonturen week 4 2021

Week 5

Van zondag 31 januari tot zaterdag 6 februari.

Een best productieve week was het deze week. Ging bezig met mijn Speciale Kaarten webshop, volgde allerlei trainingen en keek weer een heel aantal video’s.

Elisabeth's avonturen week 5 2021

Week 6

Van zondag 7 februari tot zaterdag 13 februari.

Elisabeth's avonturen week 6 2021

Zo we zijn aan het einde van het overzicht van Elisabeth’s avonturen van 2021 aangekomen. Ik hoop dat je het leuk vond om alles te lezen. Dat je er wat van geleerd hebt en nog tips en tricks uit gehaald hebt.


Laat in een reactie hieronder je feedback achter!

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Elisabeth's avonturen 2021