fbpx
Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel “Health update 18 juli 2017” neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag midden in mijn behandelingsproces voor de ziekte van Lyme. Ik had dit ergens op geslagen, maar nooit gepubliceerd. Maar voelde de behoefte om...
De zomer tag | Ben jij al klaar voor de zomer?

De zomer tag | Ben jij al klaar voor de zomer?

Ben jij al klaar voor de zomer? Want met deze zomer tag wil ik samen met jou de zomer inluiden. In deze tag worden 12 vragen gesteld, die ik ga beantwoorden. Er worden wel vragen gesteld, die ik niet helemaal goed kan beantwoorden, omdat mijn situatie anders is dan...
Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee een artikel die ik al heel lang in draft heb staan en echt helemaal niks mee gedaan. Toch ben ik er nu klaar voor om mijn verhaal over mijn...
“Ik Snack – Jij Snackt” in de snack tag

“Ik Snack – Jij Snackt” in de snack tag

“Ik Snack – jij Snackt” is de snack tag die alleen maar over snoepen en snacken gaat. Dat is iets wat ik niet zo vaak doe. Wat ik eigenlijk een guilty pleasure vind als ik daar toch wat van eet. Ik vond deze tag via KOOL-FAMILY. Merel van Lotus...
Gek van mezelf #5 – Het mentale gezondheid spel

Gek van mezelf #5 – Het mentale gezondheid spel

Alwin Ritstier van o.a. het YouTube kanaal Vetgezellig, waar ik regelmatig video’s van kijk, heeft spel uitgebracht. Het mentale gezondheid spel. Met allemaal vragen en dilemma’s rondom mentale gezondheid. Het leek me wel een goed idee om vragen van het spel te...