fbpx

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst - 2022

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

21 nov, 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met meer dingen thuis dan ik van plan was. Ik kocht er een aantal Kerst items. Maar ook wat andere gebruiksitems, die ik nodig had. Kijk en lees je mee wat ik allemaal gekocht heb voor leuke dingen?

Shoplog video

Ik heb de shoplog van de Action gefilmd. Hier onder kan je die video bekijken:

Lukt het niet om de video te bekijken? Klik dan hier. Hier kan je de video ook bekijken.


Wat heb ik allemaal gekocht?

 • Een mini kerstboom
 • 2 3-pack opbergbakjes
 • 5 opbergboxen
 • Een handmixer
 • Lichtjes voor in de Kersboom
 • Een Kerstman
 • 5 fotolijstjes
 • Een droogloop mat
 • 2 Honden harnassen
 • 4 thermo leggings voor mezelf
 • 3 setjes maillots voor Dominique
 • Sloffen voor Dominique
 • Een rolletje pedaalemmerzakjes
 • Een Kerst muziek draai tafereeltje
 • 6 schalen in 3 verschillende kleuren

Opbergboxen en -bakjes

De opbergboxen kocht ik voor o.a. te kleine kleren van Dominique om op te bergen. Maar ook om speelgoed in op te bergen waar hij niet meer mee speelt en nog wat andere dingen om op te bergen. Ik vind deze opbergboxen echt super fijn.

De opbergbakjes zijn al gelijk in gebruik genomen. Ik heb de lade, die Marijn opgeruimd wilde hebben ook gelijk opgeruimd. Zijn reacties was ook: “oh! nice!”.


Handmixer

De handmixer kocht ik omdat de mixer, die ik had recent kapot was gegaan. Ik zag deze in de winkel toen ik me dat weer herinnerde.


Maillots en sloffen

Voor Dominique kocht ik maillots, omdat hij sloffen en sokken uittrekt. In ons huis en buiten is het veel te koud om blote voeten te hebben in deze tijd. En mijn moeder deed dit vroeger ook. Maillots i.p.v. sokken die steeds uitgetrokken worden.

Ik kocht toch ook een paar sloffen. Om te proberen of het iets is. Want met zijn maat voeten is het heel lastig om iets te vinden. Tot nu toe ben ik matig tevreden met de sloffen. Ze kunnen als nog uit, maar het duurt net iets langer dan met andere sloffen.


Schalen

Dominique laat wel eens wat servies van me vallen. Zo ook onze soepkommen. En de schalen die ik kocht heb ik ook als nieuwe soepkommen gekocht. Ik vond ze heel leuk, en Marijn heeft ze ook goedgekeurd.

soepschalen action 2022

Kerst items

Alle Kerst items, die ik kocht ben ik blij mee. Het Kerstmannetje is erg leuk. Het mini Kerstboompje geeft ook gelijk al een Kerstsfeer. En de muziek draai tafereel is een groot succes. Dominique is er helemaal door gefascineerd. DE lichtjes wachten nog even op de Kerstboom.


Hondenharnassen

Ik kocht deze voor onze hondjes. Ze lopen altijd aan een halsbandriem en ze trekken behoorlijk. Zeker Genji is een ontzettend trekhondje. En ik heb wel eens gelezen en gehoord dat halsbandriemen niet zo goed zijn voor de nekjes van honden. Dus ik wilde het eens proberen.

Genji vond het wel oké om ze aan te doen. Maar Phara was er helemaal van slag van. Ze zat helemaal te bibberen en keek me aan van wat doe je nu. Ze hebben ze nu een paar keer aan gehad. En we merken dat Genji echt wel minder trekt. Het trekken is ook anders en hij hijgt er niet meer zo bij. En Phara vind het harnasje nog steeds niks. Is dan ook super blij als deze weer af is.

hondenharnas action 2022

Ik hoop dat je het een leuke video vond. En als je de video niet gekeken hebt, toch geïnteresseerd was naar wat ik te vertellen had. Ik heb een aantal items uitgelicht en er wat bij verteld. Maar niet allemaal. Die spreken denk ik voor zich.

Tot de volgende keer weer. Ik heb zeker voor december al weer een heel aantal artikelen in de planning staan.Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Action shoplog Kerst - 2022

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *