fbpx

ALBOE event 2018 | ALBOE’S bestaan 3 jaar – Ervaring & Tip

ALBOE event 2018

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

15 sep, 2019

Op 21 oktober 2018 ging ik naar het ALBOE event, dat georganiseerd was door Kim & Ilonka. De eigenaars van ALBOE.nl. ALBOE vierde die dag de 3de verjaardag. Het jaar ervoor was ik ook naar hun georganiseerde event geweest, ter viering van de 2e verjaardag. In dit artikel kan je een verslag verwachten van het 3e ALBOE event in 2018. Ik wil je laten zien hoe het vorig jaar was om op hun event aanwezig te zijn. Want 26 oktober organiseren ze een nieuw event. Ik ben er ook bij. En als het je ook leuk lijkt om ze te ontmoeten, moet je snel zijn, want vol=vol.

Wat of wie is ALBOE?

Alboe is een online platform wat gevuld en onderhouden wordt met content door Kim Jacobs en Ilonka Smits. Twee meiden van rond mijn leeftijd, waarmee ik affiniteit voel. Daarnaast vind ik het leuk om af en toe mee te kijken in hun leven. Ze zijn allebei wel al moeder, waardoor hun event ook redelijk gericht is op moeders, maar andere dames zijn ook welkom.

Ik heb de meiden nu al 3 keer ontmoet. 2 x op hun jaarlijks event (in 2017 en 2018) en 1 x op een ander event (HelloFresh), waar ik was door middel van een winactie.

kim, ilonka en mila - Alboe event 2018

Vooraf aan het event

Via Instagram & YouTube stelden Kim en Ilonka ons/me op de hoogte van hun 3de event. Ik had daar zin in, dus melde ik me snel aan, want de tickets waren beperkt op was echt op. Ik betaalde toen €35,- voor een ticket met een diner erbij.

Na het kopen van de ticket kreeg ik een mail waarin ik kon aangeven of ik nog bepaalde dieetwensen had. Ook kwam er een mail of ik vragen voor ze had, die ze tijdens het event zouden behandelen in een Q&A. Dit waren de vragen die ik had gestuurd:

♦ Kan je vertellen wat een campagne inhoud en wat je er allemaal voor moet doen? Misschien kan je een voorbeeld geven☺
♦ Welke eigenschappen van jezelf zie je terug bij Mila en welke van Roy?
♦ Hoe kan je van een blog een onderneming maken? Aan welke voorwaarden moet je dan voldoen?
♦ Wat vind je het leukst van mama zijn?
♦ Loop je tegen uitdagingen aan privé en werk te combineren, en welke?
♦ Is er iets wat heel lastig is aan mama zijn, en wat is dat dan?

Zoals je ziet heb ik ook wat vragen gericht op het ondernemen als influencer via social media. Toen was ik al bezig met het ook zelf willen. Niet dat ik het al bereikt heb, maar nog steeds een wens om eens mee bezig te gaan op mijn manier. Wat zou jij daarvan vinden als ik bijvoorbeeld video’s zou gaan maken? Wat zou je dan willen zien? Laat het weten in een reactie.

Dit was de flyer met info voor het event:

event-nieuwsbrief - Alboe event flyer-kim en ilonka

Locatie ALBOE event

In 2017 was het event in Brabant, vlak in de buurt waar Kim en Ilonka wonen. Maar vorig jaar wilden ze het wat centraler houden. Ze kwamen dus uit bij de locatie Hajé in Nieuwengein. Naar mijn idee een goed uitgezochte locatie, want het restaurant ligt aan de snelweg. Dus erg goed bereikbaar. Voor mij was het een klein halfuur rijden.

Hajé nieuwegein

Wat meer informatie over de locatie:

  • Restaurant om lekker te komen eten, koffie te drinken onderweg of voor een zakelijke koffie afspraak.
  • Ook voor feesten, party’en, vergaderingen en een event zoals dat van ALBOE kan terecht bij deze locatie van de Hajé restaurants en hotels.
  • Ligt aan de snelweg de A27.
  • Een toplocatie met een warm, vintage-achtig interieur.

Wie waren er allemaal aan andere ondernemers?

De decoratie en aankleding van de locatie was gedaan door Lotte van Hartenlust. Daarnaast waren een aantal andere ondernemers aanwezig, die hun spullen, diensten aanboden of er kennis mee lieten maken aan de bezoekers. Wie er allemaal waren:

fotos alboe event 2018 - Vtech, Puckababy, Snoeptafeltje, Team kappers, beauty by sunseree

Bij Oanh’s Kitchen heb ik geproefd van de recepten die ze hadden klaar gemaakt van het ALBOE event. De het was een nasi recept met vlees en een vegetarische. Beiden waren erg lekker. Het recept van de nasi kwam uit het receptenboek van Oahn’s Kitchen.

Bij de ALBOE shop het ik een Girlboss trui gekocht. Hier onder het resultaat:

Van het snoeptafeltje heb ik een donut geproefd. Voor elke gast was er 1 beschikbaar. Ik twijfelde eerst of ik er wel 1 moest nemen i.v.m. alle suikers erin. Maar hij was zo lekker, dat ik er geen spijt van had.

Ik deed mee met de winacties van VTech en Puckababy. Beiden moest ik een foto op Instagram plaatsen. Ik plaatste ze in mijn story’s. Maar helaas was ik niet de winnaar. Iemand anders was er vast veel gelukkiger mee, want ik kan er (nog) niks mee.

Zie ook: Foto verslag van ALBOE zelf

Diner in Hajé Nieuwegein

Na het event was er voor een kleiner gezelschap nog een diner geregeld. Je moest van te voren wel een kaartje kopen met de keuze voor het diner. Ik had die keuze gemaakt. Leek me erg leuk en gezellig om wat intiemer samen te zijn met Kim & Ilonka. In zo een kleiner gezelschap heb je toch meer tijd en ruimte van een wat persoonlijker gesprek.

Tijdens dit diner ben ik een paar leuke meiden tegen gekomen, waar ik nog af en toe contact mee heb via Instagram. Vooral Carmen van For the fabulous heb ik regelmatig contact. En het leuke is dat we elkaar 26 oktober ook weer gaan zijn, omdat ze ook weer naar het ALBOE event komen om het 4 jarige bestaat van ALBOE te vieren.

Ik at een lekkere tomatensoep en een maaltijd met vis en frietjes:

diner alboe event 2018

Goodiebag

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee, vol met allerlei items van ondernemers die Kim en Ilonka een warm hart toe dragen en ze wilde helpen aan een leuke, volle goodiebag (de tas is van Puckababy).

Het vorige jaar (2017) was de inhoud van de goodiebag als volgt:

inhoud goodie bag alboe event 2017

Ik was toen erg blij met het boek “Masterclass ondernemen” van Annic van Wonderen. De I love my veggies chipjes heb ik vorige week nog opgegeten. Was wel nodig, maar waren nog prima te eten.

En dat de goodiebag die ik deze keer meekreeg opnieuw leuk en vooral ook vol was, was niet aan te ontkomen. Kijk maar:

totale inhoud goodiebag alboe 2018

Hier een aantal items uitgelicht:

Magnolia zeep, forest and bear, Team kappers, Bag to the future, Hajé in Nieuwegein folder, reanimeren doe je zo waardebon, Nestlé, Char & Soof en Puuur stijl.

goodiebag items

De Nestlé fruitbars en de toetjes heb ik zelf op. Ik heb er van gesmuld, ook al wordt het verkocht voor kids.

Ik heb heel erg genoten van het ALBOE event van Kim en Ilonka bij Hajé in Nieuwegein. Ik vind het zeker een aanrader als je de dames ook volgt. Het is je kaartje meer dan waard. Het is gezellig, je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses als jij, je maakt kennis met andere ondernemers en je krijgt ook nog een goodiebag op de koop toe mee naar huis.

 

Dit artikel bevat affiliatie links.

Ken je ALBOE, Kim & Ilonka?
Zou jij naar het event van Kim en Ilonka gaan?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

ALBOE event 2018

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *