fbpx

Is de cursus “Wil je een succesvol bedrijf bouwen?” een aanrader?

Is de cursus Wil je een succesvol bedrijf bouwen een aanrader

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

24 jan, 2021

Overweeg je een bedrijf op te zetten of wil je nu toch eens echt succesvol worden met je bedrijf. Dan heb ik een tip voor je! Een gratis cursus t.w.v. €297,-. Het gaat om de cursus “Wil je een succesvol bedrijf bouwen?” van Nowherdays. De cursus loopt van 25 t/m 30 januari 2021. Dat is al heel snel, daarom deel ik je mijn ervaring met de cursus, toen ik hem vorig jaar in september heb gevolgd. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wat houd de cursus “Wil je een Succesvol Bedrijf bouwen?” in?

Er wordt van 25 januari tot en met 30 januari elke dag een live masterclass gegeven. Daarin wordt er allerlei informatie gedeeld over het onderwerp van die dag. Bij mij zaten er bij elke masterclass ook werkboeken met opdrachten. Opdrachten die je van te voren kan invullen, opdrachten die tijdens de masterclass te beantwoorden zijn en opdrachten om die dag uit te voeren om aan de slag te gaan met je bedrijf.

Daarnaast zit er ook nog een Instagram challenge bij inclusief 63 templates, die je in je story’s op Instagram kan gebruiken. Er zit een besloten community bij, waar je terecht kan met al je vragen, opmerkingen, succesmomenten, etc. Daarnaast zit er ook een online leeromgeving bij. Deze omgeving vond ik persoonlijk echt een grote meerwaarde. Je maakt dan opdrachten en je rond dan zichtbaar onderdelen van de cursus af.

Als je meedoet met deze cursus maak je ook kans op verschillende prijzen. De waarde van de prijzen is volgens Nowherdays €4995,-. En als bonus deelt Paulien, de eigenaar van Nowherdays, haar 3 ondernemerslessen.

Afbeelding van Nowherdays.

Mijn ervaring met deze cursus

Ik was al een hele tijd bekent met Paulien. Eerst heette haar bedrijf Dutch girlboss academie. Daar heb je misschien wel eens wat van langs zien komen op mijn blog. Zo niet, ik heb er een tijd een cursus gevolgd. Maar ik was ook nieuwsgierig wat deze gratis cursus inhield. Dus schreef ik me vorig jaar vol goede moed in. Ook omdat ik vorig jaar even de weg kwijt was met mijn bedrijf n.a.v. het gedoe met de Tuppershop.nl.

Deze cursus “Wil je een succesvol bedrijf bouwen?” zorgde er wel weer voor dat ik met andere inzichten en een andere kijk naar mijn bedrijf keek. Mijn doel van de cursus was om er klanten uit te halen. Dit is uiteindelijk niet gelukt. Wel heb ik er nog kritiek op gekregen uit mijn omgeving, maar die kwam vanuit onwetendheid over mijn handelen. Deze kritiek heb ik dus ook naast me neer gelegd.

Templates van Nowherdays die ik deelde op Instagram

Mijn leerpunten uit de cursus

Zoals ik al aangaf bestaat de cursus uit 6 live masterclasses. Deze hebben allemaal een thema. Per dag wordt er weer een ander onderwerp behandeld. Hieronder leg ik per dag uit wat ik van de masterclass geleerd hebt.

Dag 1 – start je online bedrijf

Aan de hand van vragen kreeg ik inzicht in hoe graag in een bedrijf wil opstarten/hebben. Daarnaast kreeg ik 8 stappen om te kunnen starten met een online bedrijf. Deze worden uitgelegd wat de stappen inhouden en hoe ik daar invulling aan kan/kon geven. Denk aan de reden weten waarom ik een bedrijf wil hebben en hoe je stappen kan gaan zetten tot echt in actie overgaan. Als laatste kreeg ik de uitdaging om een actie punt op te schrijven, die ik in de volgende 24 uur zou gaan nemen.

Dag 2 – winstgevend verdienmodel

Eerst werd ik inzicht gecreëerd wat een winstgevend verdienmodel voor mij zou betekenen. Wat er gebeurt als ik kansen grijp of laat liggen. Wat natuurlijk een heel goede en belangrijke eerste stap is om daarna stappen te kunnen gaan zetten. Daarna word er eerst ingegaan op de fouten die ondernemers maken op het gebied van een verdienmodel. Daarna informatie over de 4 stappen voor een winstgevend verdienmodel. Thema’s als schaalbaarheid en tijd worden benoemd.

Dag 3 – online marketing

Deze dag kreeg ik alle informatie over de 3 belangrijkste pijlers van mijn online marketing. Ook werd er weer inzicht gecreëerd over wat het voor me zou betekenen als ik er tijd en energie in zou steken en wat er zou gebeuren als ik dit onderwerp zou laten voor wat het was. Bij mij kwam eruit dat mensen weten wat ik doe of daar vraagtekens bij zouden hebben. En nu ik dit type moet ik erkennen dat ik dit als nog een beetje laat liggen. Ook kreeg ik mee dat niet alles tegelijk hoeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vorig jaar elke maand met thema’s ben gaan werken. En ik merkte toen dat ik ook veel productiever was. Dus dat moet ik ni toch ook maar weer implementeren.

Verder werd er aandacht besteed aan weggevers. Wist jij dat ik ook een weggever heb? Nee…? Je kan hem via deze link downloaden!

Dag 4 – succesvol lanceren

Klein tipje van sluier. Als je meedoet aan de Instagram challenge, dan ben je al een vorm van lanceren aan het doen. Ook deze keer wordt er gevraagd om inzicht te krijgen in wat inkomsten kunnen gaan doen als je gaat lanceren. Zelf vind ik dit echt een heel lastig onderdeel van ondernemen. Toch probeer ik het steeds en zeker in september heb ik de stappen gevolgd, die aangegeven werden. Toch gaf het mij op dat moment geen resultaat. Eind van het jaar heb ik het nog een keer geprobeerd met de advent kalender. En toen had ik meer succes.

Tijdens de masterclass leer je de verschillen tussen traditioneel verkopen en lanceren. En wordt er helderheid gecreëerd over lanceren, welke stappen je moet zetten etc.

Dag 5 – succes blueprint

Deze dag wordt er aandacht besteed aan de blueprint van een succesvol bedrijf. Nowherdays heeft 16 bouwstenen voor deze blueprint. Voor mij was deze dag om overzicht te creëren voor een succesvol bedrijf. Welke onderdelen er allemaal zijn en hoe ik de aandacht eventueel zou moeten verdelen. Welke stappen ik eerst moet zetten en welke niet.

Dag 6 – creëer 10x meer resultaat

In deze masterclass leer je welke 4 stappen je kan zetten om in minder tijd meer resultaat te creeren. Daarnaast ook een formule waarmee je meer omzet/inkomen realiseert. Er word ook aandacht besteed aan dingen waardoor je minder of geen gewenst resultaat bereikt. Ik heb hier veel van geleerd en kan ik nog steeds veel van leren. Het grootste inzicht voor mij is dat ik veel meer opzoek moet gaan naar verbinding met andere ondernemers.


Raad ik je de cursus “Wil je een Succesvol Bedrijf bouwen?” aan?

Als je hier aanbeland bent, dan heb je misschien wel al begrepen hoe ik over deze cursus denk. Maar als je nog twijfelt, ik vind het een aanrader. Zeker ook omdat hij gratis is. Wel raad ik je aan om er echt voor te gaan zitten, de opdrachten uit te voeren. Ik heb er veel van geleerd en ik zou er als ik nu weer mee zou doen, weer van leren. Want als ondernemer blijft leren een proces wat nooit stopt. Toch ga ik het deze keer niet meedoe. IK ga mijn tijd meer besteden aan actie ondernemen.

Maar als jij nog niet helemaal weet welke stappen je moet zetten, alles nog niet helemaal helder hebt, dan zou ik zeker aanraden om mee te doen aan deze gratis cursus om de eerste stappen te kunnen gaan zetten om een succesvol (online) bedrijf te kunnen bouwen.

Aan het einde van deze cursus komt er nog een super aanbod. Wat het precies is, weet ik niet. Maar de vogeltjes hebben me wel toegefluisterd dat het een tof aanbod is! Benieuwd naar dat aanbod? 30 januari om 10.00 kan je op deze pagina het aanbod bekijken. Wat ik wel al weet, is dat het een update gaat zijn van je account als je meedoet aan deze cursus.


Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Laat die dan hieronder in een reactie achter!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.


Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Is de cursus Wil je een succesvol bedrijf bouwen een aanrader

Misschien vind je dit ook leuk…

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Vorig jaar heb ik de cursus: "zo maak je een cursus" van Celine Charlotte aangekocht. Daarbij zaten gratis licenties...

2 Reacties

  1. Ro

    Ik ben wel heel erg nieuwsgierig geworden naar het aanbod van toen

    Reply

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *