fbpx

Elisabeth’s avonturen week 2 – 2021

Elisabeth's avonturen week 2 2021

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

31 jan, 2021

Een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 2. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Deze week ben ik begonnen om elke dag de punten van de dag op te schrijven. Zodat ik nog beter mijn week bij kan houden en nog beter terug kan kijken op mijn leven. Deze week ging ik naar Den Haag, deed ik mee aan een challenge en nog een aantal leuke dingen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Den Haag

De week begon met een ritje naar Den Haag. Ik moest midden in het centrum zijn om iets op te halen. In de eerste instantie kon ik het niet vinden. Later bleek dat ik gewoon op de goede plek was, maar de PostNL bussen mijn bestemming belemmerden.

Later die dag keek ik op Facebook en kreeg ik een herinnering dat ik 7 jaar geleden met mijn familie ook in Den Haag waren geweest voor het bezoeken van verschillende musea. Wat toevallig of ook weer niet?!

Den Haag centrum

Naar de tandarts

Dit was de week dat ik eindelijk naar de tandarts ging om mijn kies te laten restaureren. Ik kreeg een wortelkanaalbehandeling aan de kies, die voor zoveel gedoe gegeven heeft de laatste 4 maanden. Ik heb zeker 2 uur in de stoel gelegen. De behandeling was op zich prima te doen. Wel was het zo dat de verdoving na een uur was uitgewerkt en ik daarna wat pijn had van de behandeling.

Een paar dagen heb ik best een beurs gevoel gehad in mijn mond. Een soort blauwe plek in mijn mond. Maar elke dag ging het een stuk beter en was het niet de erge pijn toen het ontstoken was of ik een negatieve reactie had op de middel wat ze als medicament in de kies hadden gedaan. Wat ik wel had was dat ik wat allergische reacties had op de verdoving. Ik merk dit elke keer als ik een verdoving heb gehad. Deze reacties/klachten zijn: jeuk in mijn gezicht in de buurt van de prik van de verdoving, jeuk aan mijn gehemelte, zenuwpijn die richting mijn oor trekt, Jeuk in en rondom mijn oor.

Gelukkig ben ik er nu vanaf en hoop ik oprecht dat het nu over klaar is met gedoe in mijn mond. Want ik ben er wel een beetje klaar mee.


Fotografie Challenge

Deze week had Eliene van Sunfield Academie een fotografie challenge georganiseerd. Ik had me ervoor aangemeld omdat het me wel leuk leek om eraan mee te doen. Deze week kregen we elke dag een opdracht voor het maken van de foto. Bepaalde technieken en thema’s kwamen aan de orde. Ik deelde alle foto’s op mijn Instagram.

Aan het einde van de week kwam er ook een aanbod voor de backpacker. Ik vond het een geweldig en leuk aanbod en heb me daar voor aangemeld. De inhoud is dat er elke maand een nieuwe fotografie challenge komt rondom een bepaald thema. Ik heb er echt zin in. 1 februari start the backpacker officieel.

foto n.a.v. de fotografie challenge

Business class event 2021

Vrijdag 15 januari was het Business class event wat georganiseerd was door o.a. Mailblue, IMU, Tibor. Een event in het teken van groeien en optimaliseren van je onderneming. Helaas lukt het me niet om bij alle sessies aanwezig te zijn. Gelukkig is wel alles terug te kijken. Want ja ik merk dat online dingen volgen me altijd minder committed maakt en ik allerlei activiteiten doe en inplan, die meedoen belemmeren. Ik heb liever een offline event, waar ik naar toe moet en daar ben en echt aanwezig kan zijn. Zonder allerlei afleiding.

business class event week 2 2021

Blog online

Er kwam deze week onderstaande blog online:

Mijn vakantie invulling als kind

Gekeken video’s

Deze week keek ik alleen veel video’s op YouTube. Deze kijk ik terwijl ik andere dingen doe, zoals opruimen, de was, puzzelen, etc. Verder keek ik samen met Marijn een Netflix serie.

Netflix

Samen met Marijn keek ik deze week afleveringen van de serie Cobra Kai via Netflix. Wij kijken 1 aflevering per dag. Ik heb een beetje dubbele gevoelens bij deze serie. Vind het leuk en interessant om naar te kijken, maar ook irriteer ik me aan een bepaald aantal gebeurtenissen en keuzes die de karakters/schrijvers maken.

YouTube video’s

Verder keek ik allerlei YouTube video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen:

  • Ik zocht bewust de documentaire op van Boos. Ik was heel benieuwd, want had er al verschillende dingen over gelezen. De docu gaat over euthanasie bij jongeren. Omdat meer toegankelijker te maken. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik er nog allerlei haken, ogen en vraagtekens bij heb of dat wel de juiste oplossing of manier is. Alhoewel situaties wel anders kunnen zijn. Zeker met lichamelijke aandoeningen. Psychische aandoeningen vind ik een heel ander verhaal. Misschien schop ik mensen nu wel tegen het zere been. Wat ik ook wel begrijp. Maar heb een tijdje terug ook een andere documentaire gezien over dit onderwerp. Daarin sprak een psychiater en ik vond dat die man heel wijze woorden sprak en daar sta ik achter.
  • Ik keek een video van Co with the flow. Moet eerlijk bekennen dat ik deze video keek omdat de titel me deed klikken om te kijken.
  • Via aanbevolen video’s keek ik een aantal video’s van RTV-Oost. Dit was o.a. over familie Adema, die een 6-ling hadden gekregen 4 jaar terug.
  • Van Tibor.nl keek ik verschillende video’s, waaronder een whisky en wijsheid met de mannen van IMU.
  • Ook ontdekte ik het YouTube kanaal Café Weltschmerz. Daar ik ik o.a. de aflevering over het verboden jaaroverzicht. Daar had ik al van alles over gelezen en gezien en was wel heel nieuwsgierig naar de inhoud.

Plaatjes knippen

Tijdens het volgen van de Business class event en de trainingen, heb ik weer eens het knippen van plaatjes voor kaarten opgepakt. Ik was en voelde me op die manier extra productief en happy met wat ik deed en gedaan had die dag(en).

plaatjes knippen week 2 2021

Sneeuw

Zaterdag was er aan het eind van de middag sneeuw. Ik heb samen met Phara even een rondje gelopen terwijl het aan het sneeuwen was. Phara vond het wel interessant. ‘S avonds wilde ze niet meer iets doen. Want al het gras was behoorlijk ondergesneeuwd. En als Phara geen gras ziet, doet ze haar behoefte niet. Gelukkig was het niet erg. Want ze heeft haar behoefte netjes tot de volgende dag en uitlaatmoment opgehouden.

Phara in de sneeuw week 2 2021

Trainingen volgen

  • De passie challenge verder gevolgd. Deze was vorige week, maar het lukte me niet om al die tijd aanwezig te zijn. Dus ik kijk en leer alles even terug.
  • Verder gegaan met de cursus Tornado Masterclass van de IMU. Hier was ik een tijdje terug al aan begonnen. Maar nu mezelf ertoe gezet om weer eens verder te gaan.

Zo dit waren al mijn avonturen van week 2 – 2021. Een heel diverse en wisselende week. Van naar de tandarts naar Den Haag. Het volgen van cursussen/trainingen en het kijken van video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 2 2021

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *