fbpx

Ontgrendel de sleutel naar financiële vrijheid met mijn nieuwe passief inkomen geheim!

Ontgrendel de sleutel naar financiële vrijheid met mijn nieuwe passief inkomen geheim!

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

6 jan, 2024

Passief inkomen. Ik heb er al heel vaak over gehoord. Ik dacht te weten wat het inhield. Tot ik het in aanraking kwam met Rowena Rousseau. Ik weet niet meer precies wie over haar vertelde. Maar ik was nieuwsgierig maar sceptisch. Tot ik haar boek Happily Rich las. Toe kreeg ik door dat ik maar een tipje van de sluier snapte van passief inkomen. Ik ben er vagelijk mee bezig geweest. Maar leerde al in haar boek dat er nog een heel grote wereld achter zit. Dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. En ik ga je hier delen welke opties er allemaal zijn en hoe jij daar ook mee kan beginnen.

De revolutie van passief inkomen: mijn ontdekkingstocht

Ik ben al geruime tijd bezig geweest met affiliate marketing. Dit leerde ik via allerlei cursussen die ik volgde over bloggen, ondernemen, etc. Maar Rowena Roussau’s membership heeft mijn kennis naar een hoger niveau getild. Het is niet alleen een platform dat zich richt op affiliate marketing, maar het biedt ook inzichten in het opzetten van een Etsy shop, het creëren van mijn eigen membership en meer. De waarde die ik hier heb gevonden, heeft mijn inkomstenpotentieel echt vergroot.

Daarnaast wist ik het al wel, maar heb ik het nooit ervaren en zo gezien. Maar netwerkmarketing is net zo. In 2012 startte ik al met de verkoop van Tupperware. Dat is een netwerkmarketing bedrijf. Nooit ben ik bezig geweest met het stukje passief inkomen en ook niet aan gekoppeld. Tot ik in 2023 weer met Tupperware begon. En nog steeds niet de link legde met passief inkomen. Tot ik benaderd werd door een nu collega van Zinzino en toen snapte ik pas het passief inkomen in combinatie met netwerkmarketing. En nee jongens/meiden: netwerkmarketing is geen scam. Verdiep je erin. Het is echt een manier voor passief inkomen genereren. Maar ook vaak zijn de producten ook zeker goed om te gebruiken. Het heeft twee kanten. En daarnaast is affiliate marketing ook een vorm van netwerkmarketing. Alleen wordt het nooit zo genoemd. Maar is het wel.

netwerk marketing

Anno januari 2024 zie ik helemaal mijn potentie en mogelijkheden met netwerkmarketing, passief inkomen. En zo ben ik dus met meerdere dingen bezig. Wat aan de ene kant niet verstandig is. Maar aan de andere kant zie ik zoveel verbanden. Dat het allemaal heel mooi samen past onder het kopje gezondheid. Zo ben ik dus ook begonnen met Govvi en Energetix. Allemaal mooie merken met mooie producten. Waar ik allemaal super enthousiast over ben. En helemaal past bij mijn visie om bezig te gaan met een praktijk om mensen naar een betere gezondheid te helpen. Inclusief mijn eigen gezondheid en die van mijn gezin.


Diverse marktplaatsen voor affiliate links

Naast het lidmaatschap bij Rowena Roussau, neem ik ook deel aan verschillende marktplaatsen om mijn affiliate links te verkrijgen. Deze platforms, zoals Plug&Pay, LinkPizza, Bol.com, Daisycon, Awin en anderen, bieden een breed scala aan producten en diensten waarvoor ik affiliate kan worden en commissies kan verdienen. Door deel te nemen aan deze marktplaatsen, heb ik toegang tot een diverse selectie van producten om te promoten.


Hoe ik begonnen ben met passief inkomen

Mijn reis naar passief inkomen begon met het begrijpen van mijn doelgroep en het kiezen van een niche waarin ik passie had. Door hoogwaardige content te creëren, zoals blogposts en video’s, en deze te combineren met mijn unieke affiliate links van verschillende marktplaatsen, ben ik in staat geweest om geleidelijk een wat meer stabiele inkomstenstroom op te bouwen. Het is nu nog redelijk aan de lage kant. Maar er zit groei in. En zeker met de stappen die ik vorig jaar gezet heb, kan het zomaar zijn dat ik volgend jaar om deze tijd er financieel heel anders bij zit. En ik weet dat iedereen dit kan. Misschien met een beetje hulp. Wat je kan krijgen via het membership van Rowena Rousseau. Met een beetje hulp van andere mensen die ermee bezig zijn. Ik sta er op dit moment ook voor open om je eventueel van tips te voorzien en je op weg te helpen en je vragen te beantwoorden.


Rowena Roussau’s Membership: Een goudmijn aan kennis

Het membership van Rowena Roussau heeft mijn horizon verbreed. De diepgaande trainingen, exclusieve tips en ondersteuning van experts hebben mijn begrip en visie van affiliate marketing en passief inkomen getransformeerd. De mogelijkheid om niet alleen van één bron, maar van verschillende methoden passief inkomen te genereren, heeft mijn financiële doelen een heel stuk dichterbij gebracht.

become financially free membership

Aansluiten was voor mij ook de start van het verbreden van mijn visier en het meer bold ingaan op gekregen aanbod en het zien van dingen, die ik heel interessant vind en meer over wil weten en mee doen. Denk hierbij aan Energetix, Zinzino, Govvi. Maar ook Tupperware gaat me daar bij helpen.


Ik ben ontzettend dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb ontdekt door zowel het membership van Rowena Roussau als de diverse marktplaatsen voor affiliate links. Als jij ook op zoek bent naar manieren om passief inkomen te genereren, dan raad ik ten zeerste aan om een vergelijkbare route te verkennen. Begin jouw reis door waarde toe te voegen aan je doelgroep, en onthoud dat een continue leerervaring, zoals het membership van Rowena Roussau, van onschatbare waarde kan zijn. Ik nodig je uit om je aan te sluiten en te ontdekken hoe je stap voor stap kunt bouwen aan een solide passief inkomen. Samen kunnen we onze financiële vrijheid realiseren!


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Ontgrendel de sleutel naar financiële vrijheid met mijn nieuwe passief inkomen geheim!

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *