fbpx

Ik kwam een tijdje terug de Instagram Tag tegen op de blog van Marieke. Ik dacht: “dat is een leuke Tag om zelf ook een blog over te schrijven”. Hier is die dan. Alle vragen bedacht door Danielle, met mijn antwoorden. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op de vragen? Kijk dan snel verder.

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

Deze post plaatste ik op 13 juni 2018.

 

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Deze post plaatste ik op 29 juni 2017.

Ik had echt nog geen idee hoe Instagram werkte. Maar deze foto laat wel mijn liefde voor een bos verse bloemen zien!

 

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

instagram tag - mezelf

Deze foto plaatste ik op 12 november 2017.

Ik heb wel geteld 2 foto’s van mezelf op mijn Instagram feed staan. En dit vind ik zelf de allerleukste foto. Ik heb heel weinig leuke foto’s van mezelf (vind ikzelf). En ben niet zo zeker van mezelf om die te plaatsen.

Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

Deze plaatste ik 18 oktober 2017.

Dit is een foto bij mijn ouders in de achtertuin. Ik ben daar op visite en kon toen net weer een beetje auto rijden. Ik was al lange tijd niet meer geweest. Én ik heb bijna al mijn jeugd herinneringen daar.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?

instagram tag - eten

Deze plaatste ik op 9 juni 2018.

Ik heb ook een quiche geplaatst. Maar als ik moet kiezen welke ik het lekkerste vind, kies ik toch voor deze schaal met kwark en verse vruchten uit eigen tuin.

Welke foto kreeg de meeste likes?

Deze foto plaatste ik op 28 april 2018.

Ik kreeg voor deze foto 72 likes. Het gaat over een gekregen swap. Zoals deze.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Deze foto plaatste ik op 19 mei 2018.

Dit zijn de dieren van het dierenparkje bij ons in de buurt, waar ik heel vaak langs lopen als Marijn en ik een rondje gaan lopen. Ik heb nog twee foto’s van dieren geplaatst en van dieren op een “schilderij“, maar daar houd het wel mee op. Ik heb zelf geen huisdieren. Wat ik wel mis en ontzettend jammer vind. Maar ik kan Marijn niet overtuigen.

Welke fotobewerkeningsapps (of Instagramfilter) gebruik jij het meest?

Ik gebruik bijna nooit filters voor mijn foto’s die ik plaats op Instagram, omdat ik meestal al heel tevreden ben met het resultaat! Maar als ik een filter gebruik, dan is het de Instagram filter “Juno”. En fotobewerkingsapps gebruik ik niet.

Hoe lang zit je al op Instagram?

Deze vraag hoort niet helemaal bij de Tag, maar vind ik zelf wel leuk om antwoord op te geven.

Sinds ik de eerste foto heb geplaatst zit ik op Instagram. Dus vanaf 13 juni 2017. Heb sinds dien al 150 berichten geplaatst. 448 Volgers en zelf volg ik er 960. Ben benieuwd wat de toekomst me nog gaat brengen met Instagram!

Ik wilde eigenlijk geen Instagram. Want ik had Facebook en Whatsapp en daar had ik wel genoeg aan. Maar ik zag een YouTube video die refereerde naar Instagram. Dat ging over het maken van swaps. Ik wist geen ander platform waar ik me aan kon melden voor swaps. Daarom besloot ik om toch Instagram te installeren op mijn telefoon. Tot nu toe heb ik er geen spijt van gehad. Ik vind het zelfs leuker dan Facebook.

Zie ook: Winactie #1: het vieren van 300 volgers op Instagram

 

Dit waren al mijn antwoorden op de vragen van de Instagram Tag. Erg leuke vragen vond ik! Ik zie wel al verschil in mijn foto’s die ik gedeeld heb. Als ik terug kijk naar mijn geplaatste foto’s, zie ik wel dat ik steeds betere foto’s ben gaan plaatsen. Dat komt ook omdat ik een andere telefoon heb met een betere camera. De leukste foto die ik hier gedeeld heb n.a.v. de vragen, vind ik met de boerderijdieren. 

Wil je de Tag ook overnemen, vermeldt dan even de site van Danielle, zij heeft deze tag bedacht. Zou je er dan ook bij willen vermelden, dat je via mij de Tag hebt gevonden?! Dan kom ik ook jou antwoorden lezen.

Wat vinden jullie van mijn gedeelde foto’s?
Heb je zelf ook Instagram?
Laat dan je link hierachter in de reacties. Dan ga ik je volgen!
Volg je me dan ook terug?

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Instagram Tag

%d bloggers liken dit: