Geplaatst in Creatief, swappen

Creatief #11: Stationary swap

Via Instagram heb ik meegedaan met de stationary swap. Ik zag de aankondiging van deze swap op mijn tijdlijn voorbij komen en dacht: “dat is weer eens een leuke swap om aan mee te doen”. Deze stationairy swap werd georganiseerd door Jessica van het account Swap mee. In dit artikel ga ik je laten zien wat ik kreeg, maar ook wat ik op de post heb gedaan!

Aanmelden

Ik kon me tot 27 juli aanmelden voor deze stationary swap. Dit moest door via de opgegeven link een vragenlijst in te vullen. Een groot gedeelte van de vragen waren gericht op mijn persoonlijke gegevens. Maar ook een aantal andere feitjes. Een voorbeeld is wat je liever niet zou zien in de swap en wat juist wel. Deze informatie maakt het mijn swapmaatje iets makkelijker om iets te kopen waar ik ook wat aan heb.

Echte Post Is Cool

Op 29 juli kreeg ik de gegevens van mijn swapmaatje, waarvoor ik een pakket samen ga stellen. Het verzenden van deze swap was, vanwege de vakantieperiode, tussen 27 augustus en 8 september. En de enige extra eisen waren om een moodboord te plaatsen op je Instagramfeed, minimaal €10,- uit te geven aan de cadeautjes en een Track & Trace-code naar Jessica te sturen. Zodat zij het pakket ook kan volgen, voor het geval het mis zou gaan met het pakket.

Moodboord op mijn Instagramfeed.

Mijn cadeautjes

Een aantal cadeautjes, die gerelateerd waren aan het thema van de swap, had ik in huis liggen. Deze had ik via andere swap gekregen. Ik deed er niks mee en kan er dan via deze weg iemand anders blij mee maken. Maar ik heb ook nog een paar nieuwe items gekocht. Want alleen maar cadeautjes geven en geen geld eraan uitgeven vond ik niet kunnen.

Ik was in de Xenos outlet in Nijmegen en zag daar leuke notitieboekjes liggen. Daar nam ik er twee van mee. Eén van de notitieboekjes zijn in de swap beland. Ook kocht ik bij de Søstrene Grene een paar leuke items.

Al mijn cadeautjes voor mijn swapmaatje.

Al deze cadeautjes heb ik ingepakt met gerecycled inpakpapier en cadeauzakjes van By Bird. De stickers heb ik gekregen Wish en gekregen via snailmail en gekocht bij By Bird.

Mijn inpakkunsten.

Ik verstuurde dit pakket op 28 augustus. Het had daarvoor al een halve maand klaargelegen om ingepakt te worden. Op 3 september plaatste mijn swapmaatje een berichtje dat haar pakket binnen was gekomen.

Geplaatste bericht van mijn swapmaatje.

Wat kreeg ik?

Mijn pakket kwam 4 september binnen. Ik laat al mijn pakketjes op het werk aankomen, dus moest ik tot ik thuis was wachten tot ik het ingepakte pakketje open kon maken.

pakket

Het pakket was ingepakt in het thema van het inpakpapier wat was gebruikt door mijn swapmaatje.

Dit was de inhoud van de doos, toen ik de doos openmaakte:

Inhoud pakket
Inhoud pakket.

Boven op een kaart uit de Flow met een retro look, maar met hedendaagse details.

Er zaten verschillende items in de cadeautjes. Twee items waren van dezelfde collectie. Namelijk een boekje en stickers die erbij horen. Het printje van het boekje en het mapje waarin de sticker zitten vind ik echt heel mooi! Kijk maar:

Stickermapje
Mapje voor de stickers.
Stickers
Stickers.
Opschrijfboekje.

Er zaten ook nog labels uit de Flow in en washi tape in de kleuren van het thema van de stickers en opschrijfboekje.

Washi tape
Washi tape.
Labels.

De washi tape en de labels komen heel goed van pas! En in vind de kleuren van de washi tape ook erg mooi. Vooral de donkere groene kleuren. Dat is een kleur die ik zelf erg mooi vind.

Als laatst zat er ook nog iets in de cadeautjes om van de genieten. Twee zakjes thee en chocolade om chocolademelk te maken. Heerlijk! Maar ik heb het weggestopt omdat ik op dit moment een dieet volg waarin deze voedingsstoffen niet toegestaan zijn.

Chocolade en thee.

Gemaakte kaarten in juni

Zoals je ziet ben ik verwend met een leuk pakket en ik denk dat ik ook een leuk pakket heb samen gesteld. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat en blij met de gekregen cadeautjes. Er staat voor oktober ook weer een leuke uitdagende swap in de planning. Ik ga die ook met je delen. Wat ik gemaakt heb en wat ik kreeg. Hou daarom mijn blog in de gaten!

Wat vind je van beide pakketten?
Welke zou jij hebben willen ontvangen?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow my blog with Bloglovin

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Creatief #11: Stationary swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge