Geplaatst in Kringloop, Shoplog, Shoppen

Leuke kringloop vondsten -Shoplog #7

Voor de zomer heb ik samen met Marijn en mijn moeder nog leuke kringloop vondsten gedaan. Omdat ik deze zomer druk was met de #30dagenchallenge en de blog verhuizing, ben ik niet toegekomen en deze leuke vondsten te delen. Ik ben naar Twiddus geweest en Fabriek Ludiek. Beide kringloopwinkels zijn in Waalwijk. Een van deze winkels is mijn moeders favoriet. Elke keer als ze hier is, wilt ze daar even een kijkje nemen.

Fabriek Ludiek

De eerste keer dat ik in deze kringloop winkel kwam, samen met mijn moeder. We waren ook naar Twiddus geweest, maar niet geslaagd. Dus ik zocht op Google naar een andere kringloopwinkel in de buurt van Twiddus. En deze kwam als eerst naar boven als de dichtstbijzijnde kringloopwinkel.

Koopjes Paasfestijn Drunen

Dus op naar Fabriek Ludiek. Ik vond het sowieso al een leuke naam. Ik was heel benieuwd naar de winkel of de winkel zijn naam eer aan zou doen. En het viel alles mee. Ik ben er goed geslaagd! Ook mijn moeder had leuke vondsten gedaan.

Het resultaat van snuffelen in deze leuke kringloopwinkel is hieronder te zien:

Resultaat fabriek ludiek kringloopwinkel

Wat ik kocht en betaalde

 • Kapstokje Winnie de Poe: kocht ik voor mijn nichtjes verjaardag. Ze is helemaal weg van Winnie de Poe. Wat de prijs was weet ik niet meer. Maar stond op dat het zelf gemaakt was door iemand uit Waalwijk.
 • Maxidomino Winnie de Poe: voor de domino geld hetzelfde als het kapstokje. Ook weet ik niet meer wat ik ervoor betaalde. Ik denk €0,50.
 • Setje met borduurpatronen voor kaarten: het zakje bevatte 5 kaarten met geborduurde patronen. Deze dacht ik goed te kunnen gebruiken voor het kaarten maken. En dat heb ik ook gedaan. Het zakje was €0,30.
 • Kaarsen: deze waren €0.50 per stuk. Ik vond ze erg leuk met de glitterdetails.
 • Paarse kaarsenhouders: beide €0,50. Ik vond de kleur paars erg mooi!
 • Kaarsen houder zilver: kocht ik omdat ik er 2 had en vind het leuk om met oneven aantallen te spelen in huis. Deze was €0.50.
 • Leuke mappen: kwam deze leuke, vrolijke mappen tegen. ze waren beide €0.50. Ik kan mappen altijd gebruiken.
 • TBZ boekje: dit boekje kocht ik voor de plaatjes die erin staan. Ik dacht dat ik €0,50 moest betalen.
 • Douchesetje: het leuke douchesetje kocht ik om eventueel in een swap te doen of om zelf te gebruiken. Dacht dat het setje €1,- was.
 • Borduurgaren: ik zocht al tijden naar deze kleur garen, omdat ik te kort kwam bij een borduurwerkje. En hier verkochten ze er 1.
 • Badmintonrackets: ik kwam ook nog een nieuw badmintonset tegen. Ik vind badmintonnen altijd wel leuk. En kon het set niet laten liggen. Ik betaalde er dacht ik €1,50 voor.
 • Stickers: deze leuke stickers waren €0.50 en ga ze gebruiken bij het maken van kaarten, swappen of snailmailen.

badmintonset

Al met al een zeer geslaagd bezoekje aan Fabriek Ludiek op 29 maart.

Twiddus

Op 12 mei ben ik met Marijn naar Twiddus geweest. Ik had nog wat spullen om in te leveren. Maar ben ook nog naar binnen gegaan om tussen de kleding te snuffelen. Ik ben niet fan van de rest van de winkel, maar van de kledingafdeling wel! Ik kan er altijd heel leuke items vinden. Ook deze keer! Ook al kocht ik ook nog een paar andere items. En Marijn slaagde ook nog voor een paar items. Kijk maar mee.

Kleding geshopt bij Twiddus

Mijn gevonden kleding

Een aantal shirts kocht ik omdat ik ze mooi vond en er ooit in hoopte te passen. Maar ook een heleboel die ik toen wel paste en gewoon geweldig vond! Ik kan nu zeggen dat een heel aantal van deze shirt aan het eind van het warme weer, weer naar de kringloopwinkel teruggaan. Omdat ze te groot geworden zijn. En de andere shirts die ik niet gedragen heb deze zomer, hoop ik volgend jaar nog aan te kunnen. Want ik vind het allemaal echt leuke shirts!

Marijns vondsten

Marijn vond voor zichzelf maar twee broeken. Hij kan nooit goed slagen bij Twiddus. Er is nooit echt iets wat hij leuk vind of dat hij past.

Andere items

Ik kwam nog twee leuke maandjes tegen die ik meenam voor de verkopingen van juni, juli en augustus. En een botervloot van Tupperware.

20180513_113015
20180513_113042
20180513_113054

Goodbye summer of 2018

In totaal was ik zo’n €80,- kwijt. Als ik deze kleding nieuw in de winkel had gekocht, was ik sowieso meer kwijt geweest. En heb heel de zomer plezier gehad van de meeste van deze items.

Tweede bezoek aan Fabriek Ludiek

Op 18 mei ging ik nog een keer met mijn moeder en haar vriendin naar deze leuke kringloopwinkel. Mijn moeder wilde daar graag naar toe en haar vriendin vind kringloopwinkels ook leuk. Zij en haar vriendin zijn beide erg goed geslaagd. De vriendin slaagde zelfs voor haar aanstaande schoondochter. Hoe leuk is dat. Ook ikzelf heb een aantal erg leuke items gevonden. Er zitten ook een aantal items bij die ik de vorige keer ook zag, maar niet meenam. Maar ze nu toch mee heb genomen.

Wat ik allemaal zou doen met 1 miljoen

Swap items

De volgende items heb ik bewust gekocht om in swaps te verwerken. Zelf vind ik deze items niet leuk in huis en Marijn al helemaal niet.

20180518_143327
20180518_143343
20180518_143400
 • Fotolijstje was: €1,-
 • Vogeltje met quote: €0.50
 • Tag voor foto met quote: €1,50

Ik heb al deze items deze zomer in swaps gestopt. Ik hoop dat ik de ontvangers er erg blij mee heb gemaakt.

Ik kan niet zonder deze 5 items

Borduurwerken

Ik kocht ook een aantal borduurwerken. De serie van de seizoenen had ik de vorige keer ook al gezien en kon ze nu niet laten hangen.

seizoen borduurwerken gieter en vogel borduurwerk

Alle schilderijen hebben een leuk plaatsje aan de muur gekregen.

Voor de seizoenen borduurwerken betaalde ik €5,- per stuk en voor gieter met vogels €4,50. Over de seizoenen heb ik best nog staan twijfelen omdat die een stuk duurder en kleiner waren dan het andere schilderij. Maar zoals ik zei ik kon ze niet laten hangen. Ik vond ze te leuk.

Interieur item

Ook kocht ik nog een leuk item voor in huis.

Zoals je op de foto ziet betaalde ik €1,- voor dit leuke item.

Onze wanddecoratie

 

Al met een hele geslaagde kringloop bezoekjes! Ik was erg blij met de gevonden kleding bij Twiddus, maar ik was het meest blij met de gevonden items bij Fabriek Ludiek. Ik had leuke Winnie de Poe cadeautjes voor mijn nichtje gevonden, maar ook leuke items om in swaps te stoppen.

Wat is jou favoriete kringloopwinkel?
En waarom is deze winkel jou favoriet?
Laat het weten in een reactie!

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Kringloop shoplog

 

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

19 gedachten over “Leuke kringloop vondsten -Shoplog #7

 1. Oh wow je bent wat kleding betreft echt onwijs goed geslaagd. Ik vind het ook altijd erg leuk om in zulke winkels pareltjes te zoeken! En de borduurwerkjes doen mij echt aan mijn oma denken, die heeft een hele reeks aan werkjes nagelaten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge