Geplaatst in Creatief, Kaarten maken, Knutselen, Recyclen

Creatief #4: Veel gemaakte kaarten

Sinds de blog: Creatief #3: Gemaakte kaarten tot nu toe, ben ik druk bezig geweest met het maken van kaarten. Vooral kaarten van tijdschriften met mooie afbeeldingen erin. Ook een paar 3D kaarten. En gerecyclede kaarten  heb ik ook een paar kaarten van gemaakt. Ik ben druk bezig met het maken van kaarten, omdat ik in juni op een verkoping ga staan. Dan heb ik genoeg kaarten nodig om uit te kiezen voor potentiële kopers. Kijk je mee welke kaarten ik gemaakt heb?!

Tijdschrift afbeeldingen

Van mijn werk heb ik een hele stapel tijdschriften, vooral over boeken, meegenomen. Want ik zag er allemaal leuke en mooie afbeeldingen in staan. Toen ik de afbeeldingen zag, dacht ik: “daar kan ik hele mooie kaarten van maken!” Deze kaarten verkoop ik dan voor €0,50. Ik heb gemerkt tijdens eerdere verkopingen, dat mensen dat ook leuk vinden om zulke kaarten te kopen. En ik heb echt heel geweldige afbeeldingen gevonden. Kijk maar:

3D kaarten

Ik heb 3D kaarten gemaakt en gerecycled.

Dit zijn de gemaakte kaarten:

En dit zijn gerecyclede 3D kaarten:

De Holland kaarten heb ik gerecycled van al gemaakte “kaartjes”. De maat van de kaarten was niet naar mijn zin. Dus heb ik er een andere kaart van gemaakt. De Tulpenkaarten zijn van gekregen kaarten. De kledendracht kaarten kwamen uit een lijst. En daar heb ik nu kaarten van gemaakt. Deze kaarten vind ik echt prachtig. De “normale” 3D kaarten verkoop ik voor €1,-. En de “bijzondere” kaarten voor €1,50.

Stickers

Ik had ook sticker met “Holland” huizen en met bloemen. Daar heb ik ook, vind ik, leuke kaarten van gemaakt. Kijk maar:

(Ansicht)kaarten gerecycled

Ik heb ook een aantal (ansicht) kaarten gerecycled, die ik had liggen. Sommige heb ik alleen bijgeknipt en andere heb ik nog wat opgeleukt. Kijk maar:

Kalender afbeeldingen

Op kalenders staan vaak ook heel mooie of leuke afbeeldingen. Van een kalender heb ik ook afbeeldingen gebruikt om kaarten van te maken. Dit is het resultaat:

 

Zoals je ziet, heb ik echt heel veel kaarten gemaakt in een hele korte tijd. Ik heb er echt plezier in gehad. Dit komt door al de mooie en leuke afbeeldingen, waar ik dan kaarten van heb gemaakt. Ik ben erg tevreden met het resultaat. In totaal zijn dit 68 kaarten.

Wat vindt jij van de kaarten?
Zou je ze kopen?
Als je kaarten maak, gebruik je dan ook wel eens tijdschriften of andere bronnen dan knipvellen?
Laat het weten in een reactie!

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 25 jaar en woon in Drunen. Ik deel op deze site over allerlei onderwerpen. Onder andere Tupperware, creativiteit, gezondheid, recepten en allerlei onderwerpen die me interesseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge