fbpx

Gemaakte (gerecyclede) kaarten van april

Gemaakte (gerecyclede) kaarten van april

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

17 mei, 2018

In dit artikel vertel ik dat ik veel kaarten heb gemaakt, omdat er een verkoping aan zit te komen en dat ik daar kaarten voor aan het maken ben. De maand april heb ik niet stil gezeten met het maken van kaarten. Heb er een heleboel gemaakt. Het zijn vooral kaarten van gerecyclede afbeeldingen die uit tijdschriften en van oude kaarten komen. Maar heb ook een aantal 3D kaarten gemaakt en nieuwe afbeeldingen gebruikt. Kijk je mee naar het resultaat van de maand april?!

Winactie gewonnen

Eerst wil ik laten zien wat ik gewonnen heb in het begin van april. Vooral omdat ik daar veel items van gebruikt heb om kaart mee te maken.

Ik had meegedaan met de winactie van Lissaneleeft op YouTube. En 7 april stond de pakketjes man op de stoep met een hele grote inpakte doos.

Doos zoals die gebracht werd.

Er zaten allemaal leuke spullen in. Veel oudere Flow magazines, maar ook leuke items om gezellige post mee te versturen. Kijk maar:

gekregen lisanneleeft

Een heleboel van de items gebruik ik weer om in swap of snailmails te stoppen. Maar alle papierwaren gebruik ik zelf voor het maken van kaarten.

Lisanne heeft echt een heel leuk pakket samengesteld!

Resultaat gerecyclede Flow magazines

Zoals ik al aangaf heb ik heel veel afbeeldingen uit de Flow gebruikt om kaarten van te maken. In totaal zijn dit 159 kaarten geworden. Dat zijn er echt heel veel! Je vraagt je vast af hoe ik dat gedaan heb, want ik heb er naast deze kaarten, ook een heel veel andere kaarten gemaakt.

Allereerst heb ik alle bruikbare pagina’s uit de Flow gescheurd. De rest heb ik weg gedaan. Daarna ben ik de afbeeldingen uitgaan knippen iets groter dan een 13×13 en 14.8×21 kaart. Nadat ik een hele stapel afbeeldingen had in deze maten, ben ik de afbeeldingen om de beurt op gaan plakken. Het was een klein kaartenfabriekje hier in huis. En… ik ben er bijna elke middag en avond, dat ik niks te doen had, mee bezig geweest.

Dit is het resultaat:

gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april gerecyclede flow magazines april

Resultaat gerecyclede overige tijdschriften en magazines

Zoals ik al aangaf heb ik ook uit andere tijdschriften afbeeldingen gehaald. Bijvoorbeeld een pensioenfonds tijdschrift en heel veel magazines met boeken erin.

Dit heb ik ervan gemaakt:

gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april gemaakte gerecyclede kaarten april

Hier zitten afbeeldingen tussen die ik echt geweldig vind. Dat zijn dan vaak ook afbeeldingen van kinderboeken. Of  juist weer andere boeken. Ik ben erg blij met het resultaat.

Dit zijn 177 kaarten :O.

Gerecyclede kaarten

Naast al deze afbeeldingen uit tijdschriften enzovoorts, heb ik ook nog andere kaarten gerecycled. Dit zijn er niet heel veel. 8 Stuks. Ze zijn wel heel leuk geworden vind ik zelf.

gerecyclede kaarten april

3D kaarten

Ik maakte ook nog een paar 3D kaarten en kaarten van nieuwe plaatjes. Dit waren er in totaal 25.

3d gemaakte kaarten 3d gemaakte kaarten 3d gemaakte kaarten 3d gemaakte kaarten 3d gemaakte kaarten

 

Kleuren

Een aantal kaarten heb ik met kleurpotloden gekleurd. Want deze kaarten waren geëmbost, maar dat was niet zichtbaar. Deze kaarten kwamen ooit van de Action vandaan. De kleurpotloden zijn van Faber-Ca]]stell. Hele fijne kleurpotloden.

Gekochte kleurpotloden.

Dit zijn de kaarten die ik gekleurd heb met deze fijne kleurpotloden:

gekleurde kaarten gekleurde kaarten

 

Een heel mooi resultaat! Niet?!

 

Deze maand heb ik dus ontzettend veel kaarten gemaakt, zoals je gezien hebt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Daar word ik erg blij van. Wat vindt jij van deze kaarten?

Al deze kaarten ga ik dus verkopen. De meeste kosten €0,50. Heb je interesse, laat het me dan weten!

Wat je vindt en of je interesse hebt,
laat dan een reactie achter.
Of stuur een e-mail.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Gemaakte (gerecyclede) kaarten van april

Misschien vind je dit ook leuk…

Speciale kaarten is nu LIVE

Speciale kaarten is nu LIVE

Ik vind het super spannend om dit met je te delen. Speciale kaarten is nu live. Ik ben heel enthousiast en heel...

4 Reacties

 1. Janny

  Ik kan niet alles even goed lezen. Zijn wel mooi joh!

  Antwoord
  • elisabethsfavorieten

   Hoi Janny, dank je wel voor je reactie! Er was iets fout gegaan met dit bericht. Als het goed is, doet nu alles het.

   Antwoord
 2. Janneke

  Wat zitten er leuke afbeeldingen tussen ♡ prachtig!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Creatief #9: Gemaakte kaarten in juni. ⋆ Elisabethsfavorieten - […] als in april en mei heb ik ook in juni weer kaarten gemaakt voor de verkoping. In juni heb…
 2. Creatief #8: Zelfgemaakte producten verkopen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] een verkoping in Kortgene. Ik heb al eerder aangegeven dat ik op een verkoping zou staan met mijn zelfgemaakte…
 3. Shoplog 4: Knipvellenoutlet ontdekt ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Gemaakte (gerecyclede) kaarten van april […]
 4. Swappen in 2017 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] ook van Hobby Liefde gebruikte ik stickers. De thema plaatsjes was van een uitdrukvel, waar ik ook kaarten van…
 5. Gemaakte kaarten in juni - Creatief #9 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] als in april en mei heb ik ook in juni weer kaarten gemaakt voor de verkoping. In juni heb…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *