fbpx

Stationary swap – Creatief #11

Stationary swap

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

14 sep, 2018

Via Instagram heb ik meegedaan met de stationary swap. Ik zag de aankondiging van deze swap op mijn tijdlijn voorbij komen en dacht: “dat is weer eens een leuke swap om aan mee te doen”. Deze stationairy swap werd georganiseerd door Jessica van het account Swap mee. In dit artikel ga ik je laten zien wat ik kreeg, maar ook wat ik op de post heb gedaan!

Aanmelden

Ik kon me tot 27 juli aanmelden voor deze stationary swap. Dit moest door via de opgegeven link een vragenlijst in te vullen. Een groot gedeelte van de vragen waren gericht op mijn persoonlijke gegevens. Maar ook een aantal andere feitjes. Een voorbeeld is wat je liever niet zou zien in de swap en wat juist wel. Deze informatie maakt het mijn swapmaatje iets makkelijker om iets te kopen waar ik ook wat aan heb.

Op 29 juli kreeg ik de gegevens van mijn swapmaatje, waarvoor ik een pakket samen ga stellen. Het verzenden van deze swap was, vanwege de vakantieperiode, tussen 27 augustus en 8 september. En de enige extra eisen waren om een moodboord te plaatsen op je Instagramfeed, minimaal €10,- uit te geven aan de cadeautjes en een Track & Trace-code naar Jessica te sturen. Zodat zij het pakket ook kan volgen, voor het geval het mis zou gaan met het pakket.

Mijn cadeautjes

Een aantal cadeautjes, die gerelateerd waren aan het thema van de swap, had ik in huis liggen. Deze had ik via andere swap gekregen. Ik deed er niks mee en kan er dan via deze weg iemand anders blij mee maken. Maar ik heb ook nog een paar nieuwe items gekocht. Want alleen maar cadeautjes geven en geen geld eraan uitgeven vond ik niet kunnen.

Ik was in de Xenos outlet in Nijmegen en zag daar leuke notitieboekjes liggen. Daar nam ik er twee van mee. Eén van de notitieboekjes zijn in de swap beland. Ook kocht ik bij de Søstrene Grene een paar leuke items.

al mijn cadeautjes voor  mijn swapmaatje - stationary swap

Al mijn cadeautjes voor mijn swapmaatje.

Al deze cadeautjes heb ik ingepakt met gerecycled inpakpapier en cadeauzakjes van ByBird. De stickers heb ik gekregen Wish en gekregen via snailmail en gekocht bij ByBird.

Mijn inpakkunsten - stationary swap

Mijn inpakkunsten.

Ik verstuurde dit pakket op 28 augustus. Het had daarvoor al een halve maand klaargelegen om ingepakt te worden. Op 3 september plaatste mijn swapmaatje een berichtje dat haar pakket binnen was gekomen.

Geplaatste bericht van mijn swapmaatje.

Wat kreeg ik?

Mijn pakket kwam 4 september binnen. Ik laat al mijn pakketjes op het werk aankomen, dus moest ik tot ik thuis was wachten tot ik het ingepakte pakketje open kon maken.

pakket

Het pakket was ingepakt in het thema van het inpakpapier wat was gebruikt door mijn swapmaatje.

Dit was de inhoud van de doos, toen ik de doos openmaakte:

Inhoud pakket

Inhoud pakket.

Boven op een kaart uit de Flow met een retro look, maar met hedendaagse details.

Zie ook: Echte Post Is Cool 6

Er zaten verschillende items in de cadeautjes. Twee items waren van dezelfde collectie. Namelijk een boekje en stickers die erbij horen. Het printje van het boekje en het mapje waarin de sticker zitten vind ik echt heel mooi! Kijk maar:

Stickermapje

Mapje voor de stickers.

Stickers

Stickers.

Opschrijfboekje.

Er zaten ook nog labels uit de Flow in en washi tape in de kleuren van het thema van de stickers en opschrijfboekje.

Washi tape

Washi tape.

Labels.

De washi tape en de labels komen heel goed van pas! En in vind de kleuren van de washi tape ook erg mooi. Vooral de donkere groene kleuren. Dat is een kleur die ik zelf erg mooi vind.

Als laatst zat er ook nog iets in de cadeautjes om van de genieten. Twee zakjes thee en chocolade om chocolademelk te maken. Heerlijk! Maar ik heb het weggestopt omdat ik op dit moment een dieet volg waarin deze voedingsstoffen niet toegestaan zijn.

Chocolade en thee.

 

Zoals je ziet ben ik verwend met een leuk pakket en ik denk dat ik ook een leuk pakket heb samen gesteld. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat en blij met de gekregen cadeautjes. Er staat voor oktober ook weer een leuke uitdagende swap in de planning. Ik ga die ook met je delen. Wat ik gemaakt heb en wat ik kreeg. Hou daarom mijn blog in de gaten!

Wat vind je van beide pakketten?
Welke zou jij hebben willen ontvangen?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Stationary swap

Misschien vind je dit ook leuk…

Speciale kaarten is nu LIVE

Speciale kaarten is nu LIVE

Ik vind het super spannend om dit met je te delen. Speciale kaarten is nu live. Ik ben heel enthousiast en heel...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Schreef me in voor de stationairy swap. […]
  2. Swappen in 2017 - creativiteit ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Een tijdje terug deelde ik al dat ik mee had gedaan aan de EPIC, Thee post swaps via Instagram en Stationary…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *