fbpx

Swappen in 2017 – Creatief #12

Swappen in 2017

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

17 dec, 2018

Vorig jaar heb ik heel actief meegedaan aan verschillende swaps. Een tijdje terug deelde ik al dat ik mee had gedaan aan de EPIC, Thee post swaps via Instagram en Stationary swap. Er zijn 3 verschillende platforms waar ik meedeed aan georganiseerde swaps. Via verschillende blogs, Instagramaccounts en Facebookgroepen. In deze blogpost wil ik laten zien wat ik vorig jaar allemaal gekregen heb qua cadeautjes, en wat ik zelf opgestuurd heb. Het zijn zo’n 10 verschillende swaps waaraan ik meegedaan heb. Vorig jaar december was ik al aan deze blogs begonnen, maar heb die nu pas afgemaakt. Dit artikel had de minste prioriteit. Maar ik wilde wel voor 2019 het artikel online hebben. Dus bij deze. Kijk je mee wat ik allemaal verstuurd en ontvangen heb?!

Showerflowerswap (juli/augustus)

Dit was één van de eerste swaps waar ik aan mee deed. Deze swap had ik op Instagram gevonden. Ik had in die tijd ook net Instagram ontdekt. Deze showerflowerswap werd georganiseerd door het account van Melanie. Bij deze swap was ik nog niet bezig met het fotograferen van al mijn gekregen cadeautjes. Daarom heb ik niet heel veel beeld materiaal. Maar het beeldmateriaal wat ik heb, laat ik je toch zien.

Verstuurd

Ik kan je alleen laten zien hoe ik de cadeautjes ingepakt heb. Deze foto plaatste ik op Instagram.

showerflowerswap gemaakt

Ik heb hier cadeauzakjes en washi tape van de Hema en Bybird gebruikt.

Ontvangen

De enige foto’s die ik heb van deze swap, stonden op Instagram.

De meeste van deze items heb ik al gebruikt of opgemaakt. En sommige items heb ik weer gebruikt voor een andere swap. Dan zie je ze vast nog wel langskomen.

Kleipapierschaarswap (september)

De volgende swap waaraan ik meedeed was de kleipapierschaarswap. Ook deze werd georganiseerd via Instagram. Wederom heb ik geen goed beeldmateriaal, maar vind het wel leuk om te laten zien.

Verstuurd

Deze keer had ik alle verpakkingen op de foto gezet. Ik gebruikte inpakmateriaal van de Action, Bybird en de Hema. Recyclede de roze/zwarte vloeipapier van Bybird, om mijn cadeautjes leuk in de doos te verpakken, en cadeaupapier wat ik nog had liggen.

Ik had losse thee en theezakjes in een Tupperware blokbus gedaan. Ik vond dat een leuke manier van verpakken.

kleipapierschaarswap

Ontvangen

Ik heb niet veel foto’s van wat ik heb ontvangen van deze swap. Maar in deze blog zie je wel een paar items terugkomen in mijn huis. En de doos waarin de cadeautjes binnengekomen zijn, gebruik ik zelf om gekregen kaarten in te bewaren. Verder heb ik ook weer een paar items verstuurd in andere swaps.

Ook deze foto’s zijn te vinden op mijn Instagrampagina.

Welness swap (Oktober)

Net als de voorgaande swap, heb ik ook deze swap via Instagram. Deze swap werd georganiseerd door Jess.

Verstuurd

Hier vertelde ik al dat ik een kaart aan het maken was voor deze swap. Ik kocht bij de Kruidvat een leuk gift set, dat op dat moment in de aanbieding was. Ik vond dat perfect voor deze swap. Ook stopte ik gekregen spullen van de shower flower swap in deze swap.

Ik gebruikte inpakpapier en cadeauzakjes van Bybird, de Action en wat ander inpakmateriaal dat ik nog had liggen.

welnessswap

kaart welnessswap

Ontvangen

Heel leuke en bruikbare spullen had ik gekregen bij deze wellness swap. Mijn swapmaatje heeft goed ingeschat wat ik leuk vind. De douchespons, de weckpot en de watercolour canvas had ik niks mee. Die heb ik weer weggeven. Maar de rest heb ik gebruikt en opgemaakt, opgegeten of gebruik ik nog steeds.

gekregen welnessswap

 

Brievenbusgeluk swap (oktober – november)

Deze swap werd op Instagram georganiseerd door: Sarahsteunt. Ook dit account is niet meer beschikbaar. (Ik ben wel heel erg laat met het maken van dit artikel, maar ik ging ervan uit dat deze accounts nog wel bestonden)

Met deze swap was het de bedoeling dat we als een groepje enveloppen stuurden. En die envelop ging langs (ik dacht) 4 personen. Elke persoon maakt de envelop open, haalt er wat uit en stopt er weer wat en en stuurt hem door naar de volgende van de afgesproken lijst. Zo krijg je aan het einde een gevulde envelop van al mensen die meededen en er iets instopten.

Verstuurd

Ik heb twee keer een foto gemaakt van wat ik verstuurd heb en daar is alleen de buitenkant van te zien.

brievenbusgeluk swap

Ontvangen

De inhoud van deze envelop past bij me. Alle meiden, die meededen en er wat in hebben gestopt, hebben goed hun best gedaan. In vond het een heel leuke inhoud. Het meeste heb ik ook al gebruikt. Zoals de hanger hangt in mijn kerstboom, de thee en koffie is op en de DIY vlaggen heb ik weer weggegeven.

gekregen brievenbusgeluk swap

Op mijn Instagram vind je een post waarin ik de dames bedank voor hun bijdrage.

Streekswap (november – Facebook, swapmaatjes)

Ik was een keer net op pad om weg te gaan om een halfuurtje met Marijn te gaan lopen in zijn pauze, toen de bel ging. Door het glas van de deur, zie ik dat het iemand van Postnl is. Ik kan me niet bedenken wat ik zou moeten krijgen aan pakket. Ik doe open en zie dit pakket en snap dat het een swap is. Al snel bedacht ik me dat het de streekswap moet zijn.

Ontvangen

pakket streekswap

Hier onder zie je de inhoud van de doos. Erg leuk ingepakt zijn de cadeautjes. Mijn swapmaatje had het leuk gedaan vond ik.

gekregen streekswap

Gekregen cadeautjes

De chocolademelk heb ik heerlijk opgedronken. De appelstroop hebben we van gesmuld, maar heeft te lang gestaan, waardoor deze is beschimmeld. Dat vond ik echt erg want ik vond de stroop echt heerlijk. De jam heeft Marijn lekker opgegeten. De thee is ook al op. En de bakmixen wachten tot ik er mee aan de slag ga.

Verstuurd

Zelf stuurde ik ook een leuk pakket op met allemaal spulletjes. Ik bestelde daarvoor items bij zeeuwse-producten.nl. Omdat ik uit Zeeland kom oorspronkelijk, leek het me leuk om wat Zeeuwse producten in het pakket te verwerken. En ik deed er twee Tupperware producten in. Een Allegra Tapasschaal en een Allegra kom.

Als inpakpapier gebruikte in papier wat ik nog had liggen. En om het thema van de swap weer te geven, uit welke regio de swap kwam, heb ik de vlaggen van Brabant en Zeeland uitgeprint en op de cadeautjes geplakt.

Feelgoodswap (november)

Deze swap werd georganiseerd door het Instagram account: iloveswappen, wat niet meer bestaat.

Verstuurd

Ik was mijn foto’s aan het opruimen en ik kwam heel ver weggestopt nog een foto tegen van wat ik verstuurd heb.

feelgood swap gemaakt

Voor het inpakken gebruikte ik stickers van by bird en cadeauverpakking van de Action.

Ontvangen

feelgoodswap

Zaten leuke, bruikbare cadeautjes in, maar ik heb er ook weer weggegeven. De mok met de thee gebruik ik heel vaak, is echt een fijne mok. De thee was heerlijk en is dus al op. De kaarsjes heb ik gelijk opgebrand. De kaart met de tekst vond de afzender goed bij me passen en ze had gelijk. En deze staat in de woonkamer. De bakspullen heb ik weer weggegeven en het zakje van de Xenos ook.

Herfst swap (november – december)

De blog waar ik me had aangemeld voor deze herfst swap, bestaat helaas niet meer. Dus ik kan je deze blog ook niet linken. Maar de eigenaar bedacht steeds leuke swaps. Ik vond het erg leuk om aan haar swaps mee te doen.

Ontvangen

Maar ik heb wel heel leuke cadeautjes gekregen. Deze persoon is zelf gaan knutselen. Ze had winter dieren geverfd met zilver verf. Het enige vervelende eraan was dat de verf niet droogde en alle keer als ik ze aanraakte, had ik vieze vingers. Maar als je ze neerzet heb je dat maar 1 of twee keer, vieze vingers. Daarnaast had ze een lijst opgestuurd, maar die is helaas niet heel aangekomen.

gekregen herfst swap

Verstuurd

Voor deze swap had ik me opgegeven als reserve swapper. Voor het geval iemand uitvalt en iemand niks krijgt. Dus bij deze swap heb ik er twee gemaakt.

gemaakt herfstswap

Als inpak materiaal gebruikte in gerecycled inpakpapier en cadeauzakjes van by bird. Ook gebruikte ik van deze shop stickers. Maar ook van Hobby Liefde gebruikte ik stickers. De thema plaatsjes was van een uitdrukvel, waar ik ook kaarten van had kunnen maken.

2x keer herfstswap

Reserve herfst swap

Sintswap (november – december)

Omdat het eind november in teken staat van drukke voorbereidingen voor Sinterklaas, deed ik mee aan een Sinterklaas swap. Deze werd georganiseerd door een Facebook groep voor miniswaps. We moesten de swap eind november ook al af hebben, zodat iedereen de swap op 5 december open kon maken.

Verstuurd

Ik heb geen idee meer wat ik verstuurd heb. Daar heb ik ook geen foto van gemaakt. Maar wel van de verpakking. Daar had ik ook mijn best op gedaan.

sinterklaas swap gemaakt

Ik gebruikte gerecycled inpakpapier en cadeauzakjes van by bird. En voor de versiering gebruikte in washi tape en afbeeldingen van Sinterklaas. Ik deed er een mooie eigen gemaakte kaart bij om ook al vast fijne feestdagen te wensen aan de ontvanger.

Ontvangen

Zelf kreeg ik natuurlijk ook wat. Allemaal spullen die gerelateerd zijn aan bakken, koken en kaarten maken. Mijn hobby’s.

sinterklaas swap gekregen

Een aantal dingen had ik niet zoveel mee en die heb ik ook weer weggegeven. Maar het bakboek vond ik erg leuk en de kaartenmaak spullen heb ik gebruikt. En de zout is ook al in gebruik.

Adventskalender (november – december)

Bij de Facebookgroep Snailmail NL had ik me aangemeld om een adventskalender te maken voor iemand anders. En diegene maakte er een voor mij. Het was erg leuk om te doen. Ik heb erg genoten van het maken van deze adventskalender en van het uitpakken nog meer. Kijk mee naar het resultaat:

Verstuurd

Het was de bedoeling dat er een aantal DIY items in zouden zitten en gekochte artikelen. Dus ik ben ook aan de slag gegaan om te DIY’en. Ik ben heel creatief aan de slag gegaan de met doosjes en de kaarten heb ik gemaakt. Ik maakte kaarten omdat het een Facebookgroep is voor snailmailen en dat leek me erg toepasselijk.

adventskalender gemaakt diy

adventskalender cadeautjes

Ik heb cadeaujes gebruikt van een bestelling van by bird. Maar ook heel andere cadeautjes. Inpakpapier heb ik ook van by bird gebruikt, maar ook van de Hudson’s Bay. Daar komt onder andere de leuke Engelse stickers vandaan, maar ook het glinsterende inpakpapier. Daarnaast gebruikte ik voor de nummer van de adventsdagen, memorysticks van Diddl. Nu ik het zo terug zien, word ik al weer blij van het resultaat.

Ontvangen

Ik kreeg ook nog allemaal leuke cadeautjes. Mijn swapmaatje had ook goed haar best gedaan.

dventskalender cadeautjes gekregen

Elke dag maakte ik netjes een cadeautje open. Ik had zelfs dat ik soms een dag oversloeg. In die dagen was ik soms ook niet heel erg fit, dus had ik ook geen zin om een cadeautje open te maken.

adventskalender gekregen cadeau's1 adventskalender gekregen cadeau's2 adventskalender gekregen cadeau's3 adventskalender gekregen cadeau's4

Zoals je ziet allemaal leuke cadeau’s. En ook heel bruikbaar en van toepassing op mij. Toch heb ik een aantal items ook weer weggegeven om andere dames er mee blij te maken.

Decemberswap (november-december Facebookgroep swappen)

Dit was de laatste swap waaraan in meedeed in deze groep. Dit komt omdat ik werd teleurgesteld doordat ik geen swap terug kreeg. De organisator van de swap zou me een swap sturen. Heeft het me drie keer belooft. Na januari had ik nog steeds niks ontvangen en toen ben ik uit de groep gestapt. Want zo gaat de pret en de leuk ervan af voor mij. Sinds dien had ik er ook een stuk minder plezier in.

Verstuurd

Dus ik stuurde zelf alleen iets op. Daar heb ik alleen de ingepakte cadeautjes nog van op de foto.

decemberswap gemaakt

Voor het inpakken van deze cadeautjes gebruikte ik ook het inpakpapier wat ik bij de adventskalender gebruikte. Ook dezelfde Engelse stickers van de Hudson’s Bay. Verder gebruikte ik by bird materiaal en cadeauzakjes van de Hema.

Happynewyearswap (december)

Dit is de laatste swap waaraan in dat jaar meedeed. Deze werd georganiseerd door swappen_doe_je_zo op Instagram.

Verstuurd

Ik heb alleen een foto van de ingepakte cadeautjes. Allemaal met gerecycled papier en inpakmateriaal. Ik dacht: “ik zoek het account op voor wie ik de swap gemaakt heb en vind daar vast wel een foto van de gestuurde cadeautjes, maar het account staat op privé. Daarom kan ik ze je niet laten zien helaas.

Ontvangen

Ik kreeg een erg leuk pakket van Danielle. Ze heeft erg leuke cadeautjes gestuurd. En ook cadeautjes die goed bij me passen. Kijk maar:

 

 

Zo het is een heel artikel geworden met allemaal gekregen en verzonden swaps. Ik heb er van genoten om ze te maken en te krijgen. Daarom heb ik dit jaar (2018) ook weer meegedaan aan verschillende swaps. Niet zo veel als in 2017. En zoals ik al aangaf, is het plezier na de Decemberswap een stuk verminderd. Maar ik merk dat ik toch weer blij word van het maken van dit artikel. Als ik zie wat voor leuke dingen ik gekregen heb en wat ik voor leuke pakketten ik verstuurd heb.

Nu ben ik heel benieuwd of jij je herkent in het feit dat plezier minder kan worden als er negatieve dingen gebeuren. Of juist niet.

Laat het weten in een reactie hieronder.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Swappen in 2017

Misschien vind je dit ook leuk…

Speciale kaarten is nu LIVE

Speciale kaarten is nu LIVE

Ik vind het super spannend om dit met je te delen. Speciale kaarten is nu live. Ik ben heel enthousiast en heel...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Opgemaakte verzorgings- en schoonmaaktproducten 2017 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Swappen in 2017 […]
  2. Is het al bijna Kerst?! - Tag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Swappen in 2017 […]
  3. Feestdagen wensen + leuk nieuws ⋆ Elisavbethsfavorieten - […] heb ik vanaf 1 december bijna elke dag 3 adventskalenders open gemaakt. Ik had er 2 besteld en 1…
  4. Shoplog 4: Knipvellenoutlet ontdekt ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Swappen in 2017 […]
  5. Creatief: Echte Post Is Cool 6 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Swappen in 2017 […]
  6. Gemaakte kaarten in juni - Creatief #9 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Swappen in 2017 […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *