fbpx

In juli bestelde in een surprise box XL bij by bird. Afgelopen maandag kwam er weer een nieuwe actie van de surprise boxen online. Ik heb er bijna gelijk in besteld. En het leek me leuk om die te laten zien. Ik ga me meenemen in het unboxen van de surprise box. Een tipje van de sluier. Er zitten allemaal leuke artikelen in van Berdien haar eigen collectie. Nieuwe items, maar ook gouwe ouwe items. Benieuwd geworden? Kijk snel verder!

De bestelling

Ik bestelde op maandagavond de surprise box. Ik hoopte op dat moment dat de boxen nog niet uitverkocht waren. Gelukkig was ik nog op tijd. Ik vind het altijd leuk om een surprise box te bestellen, omdat het dan lijkt alsof ik cadeautjes krijg. Want Berdien pakt de bestelling ook altijd heel leuk in. Met leuke cadeauzakjes uit haar webshop. En ze plakt ze dicht met stickers uit de shop en soms ook met washi tape. Deze keer was dat ook het geval.

Ik betaalde voor de XL surprise box met verzendkosten €30,75. De inhoud van de box had een waarde van €53,80.

De inhoud van de surprise box

De box kwam woensdag aan. Ik laat de pakketten meestal op het bedrijf, waar ik werk, aankomen. Maar ik was woensdag ziek. En Marijn was ’s middags ook niet meer op het bedrijf. Ik moest en zou het pakket hebben. Dus zijn we aan het eind van de dag het pakket gaan ophalen.

Ik wilde het pakket woensdag hebben, zodat ik nog foto’s kon maken voor dit artikel en ik de tijd zou hebben om de foto’s te bewerken en het artikel te schrijven. Nu ben ik als nog het artikel ’s avonds aan het schrijven :O

De doos en de inhoud

De doos komt altijd heel herkenbaar aan. Met roze tape en een bybird sticker erop.

surprise box

Bij het openen van de doos kwam ik vloeipapier tegen.

Nadat ik het vloeipapier weggehaald had, kon ik al een gedeelte van de inhoud van de surprise box zien. Zoals stickers en cadeaulabels. Maar de rest was leuk ingepakt in verschillende cadeauzakjes.

Een overview van wat er in de doos zat:

Inhoud surprise box

Stickers

De volgende stickers zaten in de doos:

hartjes stickers stickers by bird

Cadeaulabels

Er zaten 3 cadeaulabels in de box. Eén ervan had Berdien beschreven met een bedankje voor de bestelling en de andere twee zijn voor eigen gebruik.

Cadeaulabels

Notitieblokjes

Er zaten in 1 cadeauzakje 2 notitieblokjes. De ene had ik al van een eerdere surprise box. De andere was nieuw. Ik ga de ene weg geven in een swap. Kan ik er weer iemand anders blij mee maken. Want zo’n surprise box is ook erg leuk bij het maken van swaps. Om de swap mee te versieren, maar ook om cadeautjes weg te geven.

notitieblokjes

Washi tape

Ook zat er in 1 zakje twee leuke washi tapes van de by bird collectie. Deze had ik nog niet. Dus kan ik ze toevoegen aan mijn washi tape verzameling. 😉

washi tape

Kaarten

Er zaten ook 4 kaarten in een cadeauzakje. De kaarten van Berdien zijn erg origineel en leuk. Allemaal in de kleuren roze, zwart en goud. Net als haar thema keuren.

Kaarten

Weekplanner

Deze weekplanner had ik al voorbij zien komen in de story’s van Berdien. Maar ik heb al een aantal planner liggen, dus mocht hem niet kopen. Maar hij sprak me erg aan vanwege de tekst: “braindump” erop. Ik heb gelijk wat gedachten gedumpt in deze planner, 😉


planner

Schriften

Er zaten ook twee schriften in een cadeauzakje. Deze schriften heb ik beide ook al in gebruik. Ik maak er notities in. Gebruik ze als een kleine bullet journal. Voor nu heb ik er nog genoeg. Dus ook deze schriften gaan op de stapel voor het swappen of als cadeau weg te geven.

schriften

Gelukszakje

Om me wat geluk te geven, wat ik wel kan gebruiken naast al het ziek zijn, zat er een gelukszakje in. Met een klavertje vier. Ik vind klavertjes vier altijd heel fascinerend. Ik hoop er altijd nog een in de natuur tegen te komen. Als kind zocht ik er ook naar.

Er zit ook een kaartje bij met Engelse en Duitse tekst erop.

Gelukszakje

Posters

Ten slotte zaten er ook nog 2 posten in een cadeauzakje. Een van de posters heb ik al in mijn bezit en hangt in de keuken. Namelijk de “Boss” poster.

Posters

 

Ik dacht misschien vind je het ook wel leuk om zo’n box te kopen. Maar de boxen XL zijn jammer genoeg al uitverkocht. Ze gaan altijd heel snel. Berdien waarschuwt daar ook altijd voor, want op=op. Denk je na dit artikel, lijkt me ook leuk om eens zo een surprise box XL te bestellen? Ik ga je een gratis tip geven, die me niks oplevert.

Tip: Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van by bird of volg by bird op Instagram. Dan ben je altijd op de hoogte van de leuke acties van Berdien.

Op het moment van schrijven is de surprise box medium nog wel beschikbaar. Je shopt hem hier.   

 

Ik heb met veel plezier de surprise box XL uitgepakt. De cadeauzakjes bewaar ik altijd om weer opnieuw te gebruiken. Om te recyclen. We hebben al zo veel afval. En als ik het netjes open maak, kan ik iemand anders ook weer blij maken met deze leuke verpakkingsmateriaal.

Als je interesse hebt in de leuke materialen die in deze box zaten, klik dan op de linkjes van de artikelen. Dan kom je gelijk in de webshop van Berdien! Ik ga met veel plezier met mijn leuke stationary aan de slag. Er staan 2 swaps op me te wachten om gemaakt te worden.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Surprise box XL - bybird

%d bloggers liken dit: