fbpx

Unboxing Bundleboon box – Poging 2

Unboxing Bundleboon box - Poging 2

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

14 nov, 2022

Vorige week maakte deelde ik dat ik een unboxing van een Bundleboon box en dat dat helemaal mis ging. Deze keer is het wel goed gegaan. Ik zocht een leuk pakje voor rond de feestdagen. Of eigenlijk om met Kerst en oud en nieuw aan te doen. In dit artikel ga je zien of dat gelukt is. Benieuwd naar de Bundleboon box? Kijk dan snel verder!

Unboxing video

Ik heb de unboxing van de Bundleboon box gefilmd. Hier onder kan je die video bekijken:

Lukt het niet om de video te bekijken? Klik dan hier. Hier kan je de video ook bekijken.


Wat is een Bundleboon box

Je hebt voor volwassenen kledingboxen, die ze vullen met een aantal setjes helemaal gestyled voor jou. Met jouw wensen, voorkeuren etc. Voor baby’s en kinderen hebben ze dat dus ook. In de vorm van de Bundleboon box.

Je vult online een vragenlijst in waarin je van alles kan invullen. De leeftijd van je kind, de maat die je wilt krijgen, of het een jongen of een meisje is, de naam van je kind, etc.

Daarna krijg je ook nog contact met een styliste waarmee je kan appen. Die had bij mij nog een aantal vragen. Daarnaast vroeg ze ook of ik foto’s van Dominique wilde sturen, met kleding die ik leuk vind om bij hem aan te trekken.

De styliste gaat dan aan de slag. Zoekt, in mijn geval, 3 setjes bij elkaar. Waaruit ik dan kan kiezen. Wat ik leuk vind staan en wat niet. Je hoeft niet de setjes te kopen, je kan ook losse kledingstukken houden.

Wat je niet wilt hebben, dat stuur je weer retour in de bijgevoegde retourzak.


Wat zit er in de box?

In de box zitten deze keer 3 setjes :). Daarnaast zit er ook een retourzak in, een papier met uitleg over de keuze van de setjes en de beschrijving van alle kledingstukken, een kaart waarop je kan aangeven ik van de setjes vond en welke ik terugstuur met welke reden.

Alle 3 de setjes zitten leuk ingepakt met een strik erom heen. Dat het ook echt een feestje is om de setjes uit te pakken.


Setje 1

Dit vond ik het spectaculairste setje. Alhoewel ik de combinatie niet helemaal begreep. Het bestond uit een bloesje en een gilletje van dezelfde kleur. Een bruinkleurig broekje en een vestje.

Setje 1 bundleboon box poging 2

Setje 2

Dit setje bestaat uit een gebreid truitje in de klein munt groen, een bruinkleurig broekje en een setje sokken.

Setje 2 bundleboon box poging 2

Setje 3

Dit setje bestaat uit een romper met lange mouwen, een broekje, een lange mouwen shirt en een soort slap. Dit setje vond ik het minst leuk.

Setje 3 bundleboon box poging 2

Wat heb ik gehouden

  • Van setje 1 heb ik het broekje, het bloesje en het gilletje gehouden als zijn feestoutfit.
  • Setje 2 heb ik bijna helemaal gehouden op de sokjes na. Want Dominique draagt/droeg geen sokjes. En daarnaast had ik sokken genoeg.
  • Van setje 3 heb ik het broekje van gehouden, omdat Dominique deze lang aan zou kunnen. Deze heeft hij ook echt lang gedragen. Maar dan wel vaak samen met het truitje van setje 2.

Ik hoop dat je het een leuke video vond. En als je de video niet gekeken hebt, toch geïnteresseerd was naar wat ik te vertellen had.

Tot de volgende keer weer. Ik heb een heel aantal artikelen in de planning staan. Dus stay tuned!Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Unboxing Bundleboon box - Poging 2

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *