fbpx

Unboxing Bundleboon box – fail

unboxing bundlebool box fail

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

7 nov, 2022

Vorige jaar maakte ik gebruik van een black friday actie om eens een Bundleboon box uit te proberen. Door deze box met een leuke korting te kunnen aanvragen. In deze post laat ik de unboxing van de Bundleboon box zien. En deze is niet helemaal zoals ik verwacht had. Het is dus een gefaalde keuze van me geweest. Of toch niet….?

Unboxing video

Ik heb de unboxing van de Bundleboon box gefilmd. Hier onder kan je die video bekijken:

Lukt het niet om de video te bekijken? Klik dan hier. Hier kan je de video ook bekijken.


Wat is een Bundleboon box

Je hebt voor volwassenen kledingboxen, die ze vullen met een aantal setjes helemaal gestyled voor jou. Met jouw wensen, voorkeuren etc. Voor baby’s en kinderen hebben ze dat dus ook. In de vorm van de Bundleboon box.

Je vult online een vragenlijst in waarin je van alles kan invullen. De leeftijd van je kind, de maat die je wilt krijgen, of het een jongen of een meisje is, de naam van je kind, etc.

Daarna krijg je ook nog contact met een styliste waarmee je kan appen. Die had bij mij nog een aantal vragen. Daarnaast vroeg ze ook of ik foto’s van Dominique wilde sturen, met kleding die ik leuk vind om bij hem aan te trekken.

De styliste gaat dan aan de slag. Zoekt, in mijn geval, 3 setjes bij elkaar. Waaruit ik dan kan kiezen. Wat ik leuk vind staan en wat niet. Je hoeft niet de setjes te kopen, je kan ook losse kledingstukken houden.

Wat je niet wilt hebben, dat stuur je weer retour in de bijgevoegde retourzak.


Wat ging er mis met mijn bestelde Bundleboon box

Zoals ik hierboven beschrijf, vragen ze om het geslacht van je kind. Wat bij mij dus ook gevraagd werd en ik duidelijk heb aangegeven. Zodra ik de box open, zie ik aan de kleur van de kleding, dat het waarschijnlijk niet helemaal goed is gegaan.

Er zitten allemaal roze kleurige kleding in. Ik dacht het kan nog zijn dat dit een experimentele kleur is voor jongens. Het kan. Maar toen ik de setjes beter bekeek, zag ik dat het echt meisjes kleding was.

Dus ik heb de box weer retour gestuurd. Ook stuurde ik via WhatsApp dat er iets mis moet zijn gegaan, want ik had niks aan de box.

Dit werd beaamd en ik krijg een nieuwe box opgestuurd. Deze was ook al na 3 dagen binnen. Hier heb ik ook een unboxing van opgenomen. Deze komt volgende week online.


Ondanks dat deze unboxing een beetje gefaald is, hoop ik toch dat je het een leuke video vond. En als je de video niet gekeken hebt, toch geïnteresseerd was naar wat ik te vertellen had.

Tot de volgende keer weer. En zoals ik al schreef. Volgende week komt er een unboxing van de Bundleboon box, met wel de juiste inhoud.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - unboxing bundleboon box fail

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *