fbpx

10 dagen aan de slag met je SEO voor je webshop

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

20 jul, 2022

De zomer periode wordt altijd als de uitgelezen kans gezien om met de SEO van je website aan de slag te gaan. Zelf heb ik dat ook verschillende zomers gedaan. Alhoewel ik op random momenten er soms ook mee aan de slag ga. In dit artikel wil ik je vertellen over een training, waarmee je aan de hand van opdrachten en live sessie aan de slag gaat om de SEO van je website te optimaliseren. De start van de training is op 25 juli 2022.

Mijn ervaring met SEO voor je webshop

Toen ik de webshop Tuppershop runde, haalde ik bijna al mijn klanten via Google. Hier heb ik wel een aanloop van 1/1.5 jaar voor nodig gehad om een beetje leuke omzet te kunnen draaien. Heb ook mezelf helemaal ingelezen en kennis vergaard hoe ik het best SEO kon inzetten. Dit koste me echt ontzettend veel tijd, die ik toch ook wel beter aan andere dingen had kunnen besteden. Als ik toen een training was tegen gekomen, die me stap voor stap mee nam, had me dat best veel tijd gescheeld.

Maar ik heb wel gezien wat al die kennis met mijn vindbaarheid via Google heeft gedaan. Nu zag ik een training voorbij komen, die ik je toch wel graag wilde tippen. Waarbij je in 10 dagen aan de hand van opdrachten en lifesessie met je SEO aan de slag gaat. Hoef je het niet allemaal zelf op te zoeken en wordt je een handje geholpen en dat geeft je weer tijd om andere belangrijke dingen te doen.

De 10 daagse training – meer klanten via Google

Tijdens deze online training ga je vanaf maandag 25 juli 10 dagen lang aan de slag met de groei van jouw webshop en ervoor zorgen dat je vindbaar wordt in Google!

Deze 10-daagse traning is speciaal bedoelt voor de mensen die al maanden weten dat ze iets met SEO moeten doen, maar niet weten waar ze moeten beginnen of gewoon überhaupt niet weten hoe ze het moeten aanpakken.

Wat houd de 10 daagse training in

Je krijgt twee weken begeleiding met jouw SEO teksten met als doel dat jij beter vindbaar wordt in Google en meer orders in je webshop kunt realiseren. Je krijgt toegang tot de training Meer klanten via Google en in een begeleidende Facebook groep wordt er elke ochtend een live training gegeven. In deze live training wordt de opdracht voor die dag gedeeld en daarbij behorende informatie. Aan de hand van deze video kan jij elke dag een klein beetje SEO toepassen op je webshop die je ongeveer een half uurtje per dag zal kosten. Op deze manier wordt het SEO toepassen op jouw webshop behapbaar en heb je de mogelijkheid om in deze 2 weken jouw vindbaarheid enorm te vergroten.

Vind je het wat lastig om teksten te schrijven? Geen Paniek! In de Facebook groep heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen op jouw teksten en je vragen te stellen, zodat je zeker weet dat de SEO teksten die je schrijft ook goed zijn!

Interesse?

Als je interesse heb in deze 10 daagse training, dan verwijs ik je naar deze pagina:

Klik hier om naar de pagina te gaan

Op deze pagina staat aller uitgebreid uitgelegd. Wat je krijgt, hoe het in z’n werk gaat en wat de kosten van de 10 daagse training gaan zijn.

Zelf sla ik deze keer over. Heb eerst andere prioriteiten. Zoals mijn boekhouding, die ik op orde moet krijgen. En daarna moet ik eerst aan de slag om CadeaUniek live te krijgen. En dan komt SEO pas weer om de hoek kijken. Wel hoop ik dat jij als lezer veel aan deze 10 daagse gaat hebben. En dat je deze zomer periode lekker kan knallen. En je ook resultaat gaat zien.

Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Vorig jaar heb ik de cursus: "zo maak je een cursus" van Celine Charlotte aangekocht. Daarbij zaten gratis licenties...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *