fbpx

Review geboortebord Geboorteplein

review geboortebord geboortplein

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

15 nov, 2022

Voor de geboorte van Dominique, wilde ik graag een geboortebord hebben. Ik weet wel dat bijna iedereen wel iets doet om de buurt, de buitenwereld te laten weten dat er een kleine wereldburger bij is. De een is nog creatiever ermee dan de andere. De een maakt het zelf. De ander besteld is online. De een kiest iets wat helemaal in stijl is met het geboortekaartje, de anders kiest iets wat ze leuk vinden. Wij kozen iets wat we leuk vonden bij Geboorteplein.

Wat is geboorteplein?

Geboorteplein is een website waar je allerlei items kan kopen, geboortes aankondigen en zaken er om heen. Denk aan geboorteborden, geboortevlaggen, geboortestickers. Maar ze verkopen ook behang, groeimeters en behangcirkels.

Een breed assortiment, maar wel leuk om rond te kijken om iets te zoeken voor het aankondigen van je eigen baby of het maken van de babykamer.

website geboorteplein - homepage
Homepagina website Geboorteplein.

Uit welke geboorteborden ik kon kiezen

Om Dominique zijn geboorte aan te kondigen aan de buurt, mocht ik een geboortebord uitkiezen. Er is keuze uit verschillende geboorteborden: geboortebord voor in de tuin, een geboortebord voor aan het raam. Er zijn ook vlaggen, die je buiten kan hangen in de vlaggenstokhouder en stickers, die je op het raam kan plakken.


De keuze welk geboortebord passend is bij ons huis

Wij hebben een huis zonder voortuin, waardoor voor ons de keuze viel op een geboortebord voor op aan het raam. Wat de keuze net iets anders maakt. Want ik had een heel leuk geboortebord gezien, voor in de tuin. Ik baalde wel een beetje dat die niet ook als bord voor op het raam te krijgen was. Want dit bord was mijn favoriet.

Daarom heb ik Marijns hulp ingeroepen voor de keuze van het geboortebord. Wij kozen voor onderstaand geboortebord.

Geboortebord aan de voordeur – december 2021

Tijdens het kiezen van dit geboortebord, hadden we de keuze uit verschillende kleuren: mintgroen, lichtblauw en grijsblauw. We kozen dus voor lichtblauw. Ook was er een keuze of zuignappen of Dubbelzijdig tape. Ik ben heel blij gekozen te hebben voor de zuignappen, want de tape is moeilijk te verwijderen. Ook om me heel heb ik dit verschillende keren gehoord. Maar de zuignappen werken tijdens de vrieskou en lage temperaturen niet. Dus dat is wel iets om rekening mee te houden.


Hoe kijk ik terug op de keuze van dit geboortebord van geboorteplein?

Ik vond het een heel leuk bord om te hebben aan de deur. Heel eerlijk gezegd, nu bijna een jaar later, hangt het bord nog steeds aan een deur in de woonkamer.

Maar. Er zit wel een maar aan. Dit zelfde bord zou ik de volgende keer niet weer kiezen. Niet alles wat op het bord staat is goed te lezen. Dat zie je misschien ook wel op de foto hierboven. Want de geboortedatum staat er ook nog op en dat is niet te lezen. Alleen als je heel dicht bij staat.

geboortebord Dominique in de woonkamer
Geboortebord in de woonkamer – september 2022

Gekregen reacties

We kregen verschillende reacties op het geboortebord. Zo wel positief als met opbouwende feedback.

  • de pakketbezorger: Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Het is duidelijk aanwezig. – met het bezorgen van pakketten zat hij wel een beetje in de weg –
  • m’n moeder: Leuk dat bord, maar je kan de letters niet eens lezen wat erop staat. Alleen zijn naam is te lezen. De rest zie je alleen als je er met je neus bovenop staat.
  • buren: gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.

Conclusie

Al met al een positieve ervaring met dit geboortebord van Geboorteplein. Een volgende keer zou ik wel voor een ander bord gaan. Of misschien kiezen voor de grijsblauwe kleur. Dat de letters er dan beter uitspringen. De samenwerking heb ik wel als heel prettig ervaren.

De kwaliteit van het geboortebord is meer dan prima. Het bord is nu bijna een jaar later nog in prima staat. Heeft wel niet al die tijd buiten gehang, maar vind dat niet af doen van mijn mening over de kwaliteit. Heb er binnen regelmatig een stoot tegen gegeven en daar kan hij tegen.

De volgende keer ga ik zeker weer een kijkje nemen op de website van Geboorteplein. Want als ik er een kijkje neem, krijg ik gelijk weer last van babyfever.


Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Geboorteplein. De review is mijn oprechte mening. Ik heb het geboortebord cadeau gekregen.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - review geboortebord geboorteplein

Misschien vind je dit ook leuk…

Review HelloFresh box

Review HelloFresh box

In 2017 heb ik een keer meegedaan met een actie van Body & Fit, waarbij ik eenmalig een HelloFresh box mocht...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *