fbpx

Dominique ’s gekregen cadeaus voor zijn eerste verjaardag

Dominique 's gekregen cadeaus voor zijn eerste verjaardag

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

1 dec, 2022

17 november was Dominique jarig en vierde zijn eerste verjaardag. Hij kreeg een heleboel cadeaus. Het leuk me wel leuk om te delen welke cadeaus hij gekregen heeft. Misschien kan je er nog eens inspiratie uit halen om voor een een jarige een cadeau te kopen. Veel cadeaus zijn voor jongens, maar sommige dingen kunnen voor meisjes ook heel leuk zijn. Kijk en lees je mee?

De video met de gekregen cadeaus

Ik heb ook een video opgenomen met de gekregen cadeautjes. Het is best een lange video geworden. Deels omdat Dominique ook een swap heeft gekregen met allemaal cadeautjes erin. En dan daarnaast nog alle andere cadeaus, die hij kreeg voor zijn verjaardag.


De cadeaus uit de swap

Dominique kreeg voor zijn verjaardag een hele grote doos vol cadeaus van een andere mama, die een kindje heeft rond zijn leeftijd. Ik had ook een doos naar een andere kindje opgestuurd. Zulke cadeau uitwisselingen worden ook wel een swap genoemd.

  • Een boekje: Grappige huisdieren – Wat is dat geluid?
  • Een houten beton auto
  • Vingerpopjes
  • Een houten vosje puzzel
  • Dikkie dik op de boerderij boekje
  • Houten Xylofoon
  • Houten leeuw op wieltjes met kralen.
  • Een speelgoed gitaar waar geluid uit komt.
gekregen swap cadeaus eerste verjaardag dominique

Overige verjaardag cadeaus

gekregen cadeaus eerste verjaardag dominique

Hij heeft echt ontzettend veel cadeaus gekregen voor zijn eerste verjaardag. En veel cadeaus heb ik al weer opgeborgen in de kast om op een later tijdstip te geven of zelfs bij zijn tweede verjaardag opnieuw te geven. Er zitten genoeg cadeaus bij op de groei. Toch zijn een aantal cadeaus nu al een hit. Zoals het Bosch workstation, de Playmobile graafmachine, de Duplo Lego en de Toet Toet auto’s. Daar word al druk mee gespeeld.

De advent kalender benoemde ik ook al in het artikel over al mijn advent kalenders van 2022. Daar ga ik mee aan de slag.


Ik hoop dat je het leuk vond om de video te kijken en/of het artikel te lezen met alle gekregen verjaardagscadeaus voor Dominique zijn eerste verjaardag. En ik hoop ook dat je er inspiratie uit gehaald hebt


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Dominique 's gekregen cadeaus voor zijn eerste verjaardag

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *