fbpx

Elisabeth’s avonturen november 2022

elisabeth's avonturen november 2022

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

2 dec, 2022

Een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen maand november. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze maand. Deze maand ben ik begonnen om weer actief aan de slag te gaan met allerlei zaken in en rondom mijn business. Maar we vierden ook Dominique zijn eerste verjaardag. Benieuwd naar mijn avonturen van november 2022? Kijk dan snel verder!

In de tuin werken

Samen met Dominique en de hondjes, heb ik verschillende dagen blad weggehaald uit de tuin. Marijn ging ook nog klimop/goudenregen snoeien. Want die waren deels over de zonnepanelen gaan groeien. Het was maar goed dat we op het dak aan het kijken waren. Want dit was al even aan de gang. En de opbrengst gaat naar beneden als er wat over de zonnepanelen heen hangt.

werken in de tuin november 2022

Op verjaardag bij oud opa

We gingen op verjaardag bij mijn opa die eind de 80 werd, begin november. Al een respectabele leeftijd. We gaan er niet zo vaak naar toe, maar ze vonden het wel leuk om Dominique weer eens te zien. M’n oma ging zelfs nog een stukje met hem lopen.

bij oud opa en oma op bezoek november 2022

Wandelen met 4 honden en een kind

Ik was een keer in Zeeland en toen had mijn moeder iets. Dus ze vroeg om met de honden en Dominique te gaan wandelen. Zo liep ik dus met een buggy en 4 honden door de polder. Ik had alle honden met de riem aan 1 handvat gedaan, zodat ik alleen de buggy maar hoefde vast ter houden. Het was vast een bijzonder gezicht.

wandelen met 4 honden november 2022

Oefenen op het potje

Afgelopen maand hebben we veel geoefend op het potje met Dominique. En er zit wel progressie in. Na de nacht doet hij altijd een grote plas. Daardoor zit er maar een kleine plas in of zijn luier helemaal droog. Overdag heeft hij al verschillende keren op het potje gepoept, maar doordat hij wisselend ontlasting heeft, is het moeilijk te timen. Het plassen gaat ook best goed overdag. Al heel wat droge luiers gehad. De beste momenten zijn na het eten/drinken en na het slapen. Tussendoor zijn er nog genoeg natte en vieze luiers, maar elke schone en droge luier is mooi meegenomen. Ook met het wassen ervan. Want ja ik gebruik nog steeds met veel plezier wasbare luiers. In het artikel van de loedermoeder tag gaat het er ook over.

op het potje november 2022

Blogs online

Er kwamen deze afgelopen maand, sinds lange tijd, meerdere blogs online. Je ziet ze hieronder:

Kringloop shoplog Kerst 2022

Gekeken video’s

Deze maand november keek ik veel video’s op Netflix. Deze kijk ik terwijl ik andere dingen doe, zoals opruimen, de was, puzzelen, Dominique in slaap helpen. Verder keek ik samen met Marijn een Netflix serie.

Netflix

Samen met Marijn kijk ik naar de serie: The king’s affection.

Zelf kijk ik nog steeds naar de Gillmore girls.

YouTube video’s

Verder keek ik allerlei YouTube video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen:

 • Een proefvideo’s van Teske.
 • Een video van TisjeboyJay.
 • Video’s van Jurn Luka.
 • Het bevallingverhaal van Martine van Wil&Tien.
 • Video’s van Vetgezellig.
 • Een blckbx video.
 • Laura Elsman video’s

Dominique begon met lopen

Dominique ging op zijn verjaardag net wat meer stappen zetten dan de 2/3 die hij de weken ervoor aan het zetten was. En sinds die dag ging hij het steeds meer proberen en zag je ook dat zijn vertrouwen groeide. 4 dagen na zijn verjaardag zette hij zeker wel 6/7 stapjes voor hij weer ging zitten. En sinds die dag worden de afstanden steeds langer. Aan het einde van de maand zat er zelfs al een beetje snelheid in en een poging tot rennen. Want ja nu gaat hij ook van me wegrennen.


Met Genji naar de dierenarts

Tijdens het wandelen is Genji gegrepen door een andere grote hond. Die hem behoorlijk heeft toegetakeld. Heeft hem meerdere keren gebeten en had daardoor ook bijtwonden. Maar ook heen en weer geschud, alsof het een speeltje was of een prooi. Nu was Genji ook niet helemaal onschuldig. Maar hij was geïntimideerd door de hond en probeerde van zich af te bijten door te blaffen en dat pikte die hond niet. Dus ik moest met hem naar de dierenarts. Hij gaf ontzettend veel pijn aan. Moest daardoor ook onder narcose onderzocht worden. Gelukkig viel het uiteindelijk redelijk goed mee. Hij had dus die bijtwonden, die werden geniet. En verder had hij kneuzingen. Ook z’n ene long had een kneuzing. Hij heeft nu nog antibiotica en pijnstilling.

zielige genji november 2022

Heel productief met business dingen

Ik volgde de video challenge van Laura Elsman. En sinds die challenge ben ik weer aan gaan staan om lekker productief bezig te gaan met mijn business activiteiten. Zoals je eerder al hier zag, heb ik het bloggen weer heel druk opgepakt. Ik ben bezig geweest met CadeaUniek. Ik heb heel wat video’s gemaakt, geëdit, online gezet en ingepland. De komende maand komt er dus ook behoorlijk wat online. Hier op mijn blog, maar ook op mijn YouTube kanaal. Ik mijn doel is ook om op Instagram behoorlijk actief te zijn,

videos opnemen november 2022

Dominique ’s verjaardag

Dominique werd deze maand 1 jaar. Wat een bijzondere mijlpaal. Zeker omdat de bevalling nog behoorlijk in mijn achterhoofd zit. De tijd is zo snel gegaan. Zijn ontwikkelen zijn zo hard gegaan. Soms kan ik het bijna niet bijhouden. Op zijn verjaardag zijn we naar Zeeland geweest en hebben we heel klein zijn verjaardag gevierd met mijn familie. Zaterdags hebben we het uitgebreid gevierd met familie en vrienden. Het was leuk dat er best wat mensen waren gekomen om zijn eerst verjaardag te vieren.

dominique 1 jaar november 2022

Hebben het huis in Kerstsferen gebracht

we gingen naar de Kringloopwinkel om Kerst inkopen te doen. En nadat we daar waren geweest wilde ik het huis ook in Kerstsferen brengen. Het staat heel gezellig de Kerstboom. En als je het blogartikel van de inkopen bekijkt, zie je wat we allemaal gekocht hebben.

kerstboom staat november 2022

Naar de bibliotheek

Ik ging samen met Dominique naar de bibliotheek om hem daar aan te melden. Ik had een cadeaubon gekregen bij zijn geboorte en kreeg dan ik een startset cadeau. Daar zaten 2 boekjes in. Dus die heb ik 2 dagen voor zijn verjaardag nog even opgehaald. Nog net op tijd aldus de dame achter de balie.

naar de bibliotheek november 2022

Trainingen volgen

 • Zarayda Groenhart ’s gratis “De 4 Woorden Die Bergen Geld Manifesteren vs de 3 Woorden Die Armoede Aantrekken in je Business” summit gevolgd.
 • Een webinar met Mitchel van Duuren en Martijn van Tongeren van de IMU over het klanten trekken op een onorthodoxe manier.
 • Volgde een online video challenge van Laura Elsman. Deze challenge zette me wel weer aan om actie te ondernemen met video en alles rondom mijn business.
 • Een begin gemaakt met de cursus: Creëer je beste jaar van Eva Mangal.
 • De tweede community week van “in 7 dagen een online cursus” cursus was deze maand. De niet bekeken video’s gekeken. En daarnaast actief geweest in de community.
 • De cursus gestart van Oh beautiful world – Maak pure foto’s van je kind.

Fotoverslag Instagram

Elke maand maak ik voor Instagram een reel met allerlei foto’s van de voorbije maand. Dat heb ik van oktober 2022 ook gemaakt. Hieronder kan je die reel bekijken:


Zo dit waren al mijn avonturen van november 2022. Een heel productieve maand, waarin ik best veel gedaan kreeg. Alhoewel ik me ook een heel aantal dagen niet zo lekker in m’n vel heb gezeten.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te kijken en te lezen. Tot volgende maand weer. Dat word weer een heel maand. Een feestmaand.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - elisabeth's avonturen november 2022

Misschien vind je dit ook leuk…

Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel "Health update 18 juli 2017" neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag...

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *