fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #2

pickwick vragen kersteditie 2

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

2 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Kerstbrood met of zonder spijs?

Ik vind Kerstbrood met spijs het lekkerst. Maar het maakt wel uit welk brood en welke spijs. Want sommige spijs vind ik niet te eten. Terwijl andere spijs heerlijk is. Ik weet niet of hier herkenning in zit?! Maar goed kwaliteit in voedsel is er overal. En ook versheid en met houdbaarheid.

pickwick vragen kerst editie 2

Hoe heb jij je Kerstbrood het liefst?

Ik ben heel benieuwd hoe jij het Kerstbrood het liefst eet. Of ben je helemaal geen fan. Dat kan natuurlijk ook. Deel je die met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kersteditie 2

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *