fbpx

Feestdagen wensen + leuk nieuws

feestdagen wensen & leuk nieuws

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

24 dec, 2018

Leuk nieuws en feestdagen wensen van ons!

Vandaag is het 24 december, één dag voor Kerst en het is kerstavond vandaag. Vroeger deden wij daar niks aan, maar nu ik Marijn ken wel. Dan gaan we met zijn familie gezellig dineren en cadeautjes vanonder de Kerstboom uitdelen en uitpakken. In dit artikel wil ik daar iets meer op in gaan, wat ik nog meer met Kerst doe en gedaan heb. En daarnaast heb ik nog heel leuk nieuws, iets wat volgend jaar gaat gebeuren. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder en ontdek wat dit leuke nieuws is.

Allereerst dit:

Ik wil jou, als lezer van mijn blog, hele fijne feestdagen wensen! Veel gezelligheid met familie en vrienden. Daarnaast ook het allerbeste voor 2019. Alle gezondheid en geluk, maar ook dat je aan je dromen mag werken en dat er dromen uitkomen. En dat ik jou met mijn blog elke weer weer nieuws, informatie, weetjes, enzovoorts mag brengen waar je blij van wordt.

feestdagen wensen

Afbeelding van Canva.

Onze Kerst

Zoals ik in de inleiding al vertelde hebben we vanavond een diner samen met mijn schoonfamilie. Mijn zwagers en ikzelf zorgen voor het eten. Ik heb een lekker dessert gemaakt. Uit het sterren receptenboek van Tupperware. Wat ik nog ga delen met jou in een receptenartikel. Ik ben zaterdag al begonnen met de voorbereidingen van het recept. Zondag heb ik de rest gedaan, zodat ik vanavond alles bij elkaar kan doen, zodat ik een lekker dessert kan serveren. Marijn en ik hebben al geproefd en beiden vonden we het heerlijk. Maar nu nog hopen dat de rest het ook lekker vind.

Kerst insta

Deze foto deelde ik op Instagram.

Verder heb ik vanaf 1 december bijna elke dag 3 adventskalenders open gemaakt. Ik had er 2 besteld en 1 gekregen. De een is van Post & Papier, de tweede is van Decoway en de derde kreeg ik van een swapmaatje. Ik heb het uitpakken van de kalenders opgenomen en ga daar een video van maken. Deze komt binnenkort online.

Ook heb ik een Kerstster plantje gekocht en een Kerststukje. Om toch een beetje in de kerstsfeer te komen. Op het werk hadden we afgelopen donderdag een kerstontbijt. Daar krijgen we een cadeau van het bedrijf. Een Rituals pakket.

kerstboom

Met adventskalender van Decoway.

Ik vertelde ook dat we cadeautjes doen onder de Kerstboom. We gaan dit jaar alleen wat cadeautjes geven aan de kinderen die er zijn. Onze neefjes en nichtje. Ik heb voor hen allemaal een klein leuk cadeautje gekocht. Ik ben benieuwd wat ze er van vinden. Vorig jaar hadden we ook voor de volwassen wat gedaan. Toen kreeg ik allemaal leuke cadeautjes. Maar met de adventskalenders heb ik ook al heel leuke cadeautjes gehad. En ik vind het altijd lastig om iets te bedenken. En Marijn vind het helemaal lastig.

Eerste Kerstdag doen we het lekker rustig aan. Ik ga misschien nog iets lekkers klaarmaken, maar daar ben ik nog niet over uit. Tweede Kerstdag gaan we naar mijn ouders in Zeeland. Daar gaan we tussen de middag eten. Wat weet ik nog niet, maar het zal zeker lekker zijn.

Kaarten sturen

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik het heel leuk vind om post te versturen. Met verjaardagen, speciale gelegenheden, maar ook met de feestdagen. Dus ook dit jaar heb ik weer kaarten gestuurd naar familie, vrienden, buren, kennissen en klanten van de Tuppershop. Vorig jaar heb ik allemaal eigen gemaakte kaarten gestuurd. Dit jaar heb ik het even wat anders gedaan. Ik heb een gedeelte online gemaakt en een ander gedeelte met gekochte en gekregen kaarten verstuurd. De online gemaakte kaarten had ik besteld bij kaartje2go en die heb ik ook al eind november verstuurd. Het andere gedeelte van de kaarten heb ik, denk ik, te laat verstuurd helaas. Maar je vraagt je vast af waarom ik een gedeelte al eind november verstuurd heb en het andere gedeelte pas vorige week! Dat ga ik je nu vertellen. 😊

feestdagen wensen

Het leuke nieuws

Nu komt het leuke nieuws wat ik je te vertellen heb. Dit heb ik al bijna twee maanden stil gehouden en vond het best lastig. Maar ik wilde het toch nog even binnen onze kringen houden dit nieuws. Namelijk: We zijn verloofd en gaan 09-10-2019 trouwen! 💕

Ik maakte daarom online een save-the-date kaart die ik tegelijk ook een feestdagen wensen kaart van heb gemaakt. Deze kaart heb ik alleen naar familie en beste vrienden gestuurd. Hieronder zie je wat ik van de kaart gemaakt heb.

save the date kaart

Kaartje2go

Waarom koos ik voor kaartje2go vraag je je vast af! Want er zijn zoveel shops waar je kaarten kan maken en bestellen. Ik heb ook getwijfeld welke shop ik zou gaan gebruiken. Bijvoorbeeld Hipdesign, trouwkaarten.nl en lief leuk & eigen waren ook opties die ik heb bekeken. Maar er was een actie bij kaartje2go dat je een trouwjurk kan winnen als je kaarten bestelde bij hun. En daar doe ik graag aan mee. Deze optie was de doorslaggevende factor voor het bestellen bij deze shop. Daarnaast vond ik het fijn dat de eerste proefdruk gratis werd verzonden. Een hele fijne service vind ik. Als je voor de standaard enveloppen ging, dan kreeg je die er ook gratis bij. Ik kon ook feedback geven over het gebruik van kaartje2go. Daar gaf ik aan dat ik het jammer vond dat ik de tekst niet kon aanpassen zoals ik zou willen. Daar kreeg ik binnen een uur reactie op. En degenen die reageerde maakte ook een video om te laten zien hoe ik het wel had kunnen aanpassen. Echt super! Dus een aanrader voor het online bestellen van gepersonaliseerde kaarten.

binnenkant

 

Nu heb je een klein beetje een indruk hoe wij invulling geven aan Kerst. Maar ook wat het nieuws is wat ik te vertellen had. Ik ben benieuwd wat je dacht dat ik voor nieuws had. Heb je het goed geraden of had je iets heel anders in gedachten.

We zijn heel blij met de kaart. Wat vind jij ervan? Het lijkt me leuk om je mee te nemen in het proces naar de trouwdatum toe. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen. Ik hoop daar in het komende jaar meer van te delen.

Zie ook: Terugblik op 2018
Laat in de reacties hieronder wat jouw antwoord is op de gestelde vragen.

Met dit artikel doe ik mee met de blogger battle.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

feestdagen wensen & leuk nieuws

Misschien vind je dit ook leuk…

2 Reacties

 1. Conny Timmermans

  Hoi Elisabeth,

  Leuk om te horen. Gefeliciteerd en fijne dagen.

  Groetjes Conny

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pagina niet gevonden ⋆ - […] Feestdagen wensen + leuk nieuws […]
 2. Nieuwe rubriek - Voorbereidingen voor de bruiloft ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Feestdagen wensen + leuk nieuws […]
 3. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] een laatste artikel voor de bloggersbattle. Want ik was door naar de laatste […]
 4. 9 oktober 2019 - Zwarte dag i.p.v. DE mooiste dag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Feestdagen wensen + leuk nieuws […]
 5. Fruittaart ⋆ Elisabethsfavorieten - […] een recept wat te maken heeft met feest. Omdat ikzelf afgelopen zondag jarig was en de blog: Elisabethsfavorieten 1…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *