fbpx

Omdat Marijn en ik 9 oktober dit jaar gaan trouwen, leek het me wel leuk om een nieuwe rubriek: ” Voorbereidingen voor de bruiloft” te openen. In deze rubriek wil ik mijn verhaal delen over het onderwerp trouwen, bruiloft en alles wat daarmee te maken heeft. Hoe pakken wij de voorbereidingen aan? Welke keuzes maken wij? Welk budget hebben we en hoe bestelden we dit budget? Allemaal vragen waar ik antwoord op wil gaan geven. Daarnaast geef ik andere vrouwen (of heren) de kans om hun verhaal te delen over de voorbereidingen van hun bruiloft. Je gaat het allemaal lezen en zien in deze rubriek.

Wat kan je verwachten?

Mijn doel is om elke maand 1 artikel te plaatsen over dit onderwerp. Dit artikel gaat op donderdag of vrijdag online komen. Je kan volgende week het eerste artikel verwachten.

Daarnaast wil ik je meenemen in elke stap van de voorbereidingen, die we aan het maken zijn. Welke stappen hebben we gezet in welke volgorde. Welke keuzes hebben we allemaal gemaakt en waarom.

Gastbloggers

Daarnaast ga ik andere vrouwen de ruimte geven om hun verhaal te delen. Dit kan 1 artikel zijn met het volledige verhaal. Maar het kan ook een kleine serie zijn van een andere bruid, die bezig is met haar voorbereidingen of juist een leverancier, die zijn of haar kant van het verhaal wilt delen.

Verder is er ruimte om jezelf aan te melden om ook jou verhaal te delen! Je kan me een mail sturen: elisabethsfavorieten@gmail.com of een reactie hieronder achter laten. Dan neem ik contact met je op.

Al gepubliceerde gastblogs

 

Ik heb er zin in! Ik ben al vanaf oktober bezig met de voorbereidingen. En het is tijd om ze met jou te gaan delen. Ook ben ik heel benieuwd hoe andere dames de voorbereidingen hebben aangepakt. Ik ga het, net als jij, allemaal lezen in deze rubriek!

Wat is jou relatiestatus?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Nieuwe rubriek - Voorbereidingen voor de bruiloft

%d bloggers like this: