fbpx

Lindi’s voorbereiding voor de bruiloft

lindi's voorbereiding voor de bruiloft

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

18 jan, 2019

Met Lindi’s voorbereiding voor de bruiloft, vandaag de allereerste gastblog in de nieuwe rubriek: “voorbereidingen voor de bruiloft“. Het woord is vandaag aan Lindi, van linspiration.nl. Op  haar blog vind je onderwerpen als DIY, momlife en tips & tricks. Het leuke is dat in haar bruiloft voorbereidingen ook DIY onderdelen zitten. Dat vind ik erg leuk! Zelf ben ik ook van het zelf maken. Benieuwd naar Lindi’s verhaal? Lees dan snel verder!

Stel jezelf kort voor

Ik ben Lindi en alweer bijna zes jaar getrouwd met Max. Ik ben 27 jaar en mama van twee zoontjes. We wonen nu in Franstalig België en verhuizen over een paar maanden, na een periode van 4,5 jaar weer naar Nederland. Ik blog op linspiration.nl, waar ik vrouwen inspireer op gebied van wonen, momlife, DIY, tips & tricks en reizen. We kregen verkering in januari 2010, verloofden in juli 2012 en trouwende op 22 februari 2013. In Neerijnen zijn we getrouwd, want die hadden een mooi gemeentehuis en trouwden in de Gereformeerd Vrijgemaakte kerk de Ontmoeting in Zaltbommel. We hadden een budget van €10.000

Welke stappen hebben jullie genomen tijdens de voorbereiding?

Vrienden vroegen we om ceremoniemeesters te zijn, aangezien ze zelf al getrouwd waren en dus wisten waar je mee te maken zou hebben tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. Dat was erg prettig en ze hebben het allemaal erg fijn gedaan!

Van welke leveranciers hebben jullie gebruik gemaakt en hoe bevielen ze? Zijn ze aan te bevelen, waarom wel/niet?

Fotograaf

Mijn zus trouwde een jaar voor ons en had een fotografe, die hele mooie foto’s maakte. We hebben haar toen gevraagd of ze ook foto’s van onze bruiloft wilde maken. Nog steeds erg blij mee. Onze fotografe was Susan van susansusan.

Ringen

Deze lieten we maken door een goudsmid, niet goedkoop maar dan kregen we wel precies wat we wilden natuurlijk. Ik ontwierp de trouwringen zelf en ben er nog steeds erg blij mee.

Bruiloft Max & Lindi ringen

Drukwerk

Het drukwerk lieten we lokaal doen, en we ontwierpen onze eigen trouwkaarten met daarop een stempel met een logo van onze trouwdatums. Door dit gewoon lokaal te doen, kun je geld besparen op je drukwerk.

De jurk

Ik kocht mijn trouwjurk in een bruidswinkel in Rosmalen, na aanraden van een vriendin en werd meteen verliefd op mijn jurk. Een met kant en een hele wijde hoepel. Echt een Sissi jurk.

Het pak

Ik houd van de stijl van de kostuum films, als het gaat om pakken. Zo leek het mij wel tof als manlief een rokkostuum zou dragen. En jawel hoor op onze trouwdag verraste hij me met zijn rokkostuum, maar gelukkig wel zonder hoed en handschoenen 😉

Schoenen

Ik droeg schoenen van Irregulair Choise, rode met witte stippen en een witte strik erop. Ik heb ze nog steeds en moet altijd weer glimlachen als ik ze zie.

Bruiloft Max & Lindi schoenen

Sieraden

Ik droeg mijn eigen sieraden, zoals mijn ringen en oorbellen.

Make-up

Mijn make-up deed ik zelf.

Haar

In mijn haar had ik pareltjes zitten, die met een soort van klemmetje vastzaten.

Trouwlocatie

We trouwden in de kerk in Zaltbommel en voor de gemeente in Neerijnen omdat we het gemeentehuis mooi vonden. De trouwlocatie waar we de hele dag waren en ’s avonds werd omgebouwd tot feestruimte was de Verdraagzaamheid in Zaltbommel.

Bloemen

De bloemen voor mijn boeket maakte ik zelf en vond het prima dat het een bescheiden bos bloemen was.

Thema/decoratie

We kozen voor rode accenten en dat pakte erg leuk uit over de dag heen. Sommige gasten droegen rode accenten en in de decoratie zag je dit ook terug.

Uiteindelijk was ik nog best verbaasd over wat er allemaal bij komt kijken op zo’n dag. Dan is het helemaal fijn dat je goede ceremoniemeesters hebt!

Bruiloft Max & Lindi

Mijn tip voor bruiden die nog gaan trouwen, maak er een mooie dag van en maak je niet te druk van te voren, want je trouwdag gaat zo snel voorbij! En zorg voor een goede fotograaf zodat je terug kan kijken op een mooie dag!

 

Wauw Lindi prachtige foto’s hebben jullie van jullie mooie dag! En wat zijn je schoenen leuk! Lekker origineel. En je eigen ontworpen ringen zijn erg mooi geworden. Wij zijn ook onze eigen ringen aan het bedenken en ontwerpen met een goudsmid. Ook leuk zo’n personal touch met de stempel. Daarnaast vind ik dat jullie op een leuke datum is getrouwd, want een van mijn broers is jarig op die dag.

Wil jij ook je verhaal delen over jullie voorbereidingen voor jullie bruiloft, of een ander verhaal? Laat dan een reactie achter of stuur een mail naar: elisabethsfavorieten@gmail.com.

Heb jij DIY in je bruiloft verwerkt?
Of ben je van plan om dit te doen?
Laat het weten in een reactie!

Foto’s: Susansusan

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

lindi's voorbereiding voor de bruiloft

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mirjam's voorbereiding voor de bruiloft ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Lindi’s voorbereiding voor de bruiloft […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *