fbpx

Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef

klant ervaring met de SuperChef

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

21 jan, 2019

Vandaag een klant ervaring met de SuperChef. Van binnenkomst van het pakketje tot het uitpakken en ontdekken van het product. 

Sinds 1 juli 2018 is mijn Tupperware webshop online. Ik heb al verschillende bestellingen gekregen, via de Tuppershop. Een aantal kleine bestellingen, maar ook al een aantal grote bestellingen. Een daarvan was de SuperChef. Deze bestelling was van Wendy. Zij is mijn gastblogger geworden. Maar daarvoor deelde zal al haar ervaring met de binnenkomst van de SuperChef. Het leek me leuk om deze ervaring met jou te delen! Benieuwd naar Wendy haar ervaring? Lees dan snel verder.

Het woord is aan Wendy:

De Superchef is binnengekomen vandaag. Ik was op mijn werk en de buren zijn zo lief geweest om het pakket in ontvangst te nemen.

Handig dat bijna alles in de kom zit en per stuk verpakt is. Ik kreeg alleen de messen en het kloppertje wat lastig uit de kom. Afijn, ik alles uitgepakt en zet de kom op het aanrecht. Doe de klopper in de kom, en denk: “goh, wat staat dat toch instabiel.”

De dekselrand heb ik gevonden op de kom. Het deksel met het koord, wat handig dat dat in elkaar zit deksel en koord, ik dacht nog: waar is toch dat koord haha.

Maar goed deksel dus op de kom, hé?!, het gaat niet. Draaien, draaien….lukt nog niet.

Ik riep Mark, mijn man erbij. Die heeft ogen, die het doen, waar die van mij het laten afweten haha.

En hij deed eerst wat ik deed. Komen we ineens een rubberring tegen, hè?!, wat doet dat daar en wat moeten we daarmee?

Ik zei: kijk jij eens op het plaatje. Aaah zegt Mark, die moet op de bodem.

En kijk, op de bodem, niet van de kom, maar op de onderkant aan de buitenkant van de kom. Nu blijft hij ook staan en nu jaaaa! De klopper gaat er goed in en blijft staan.

Deksel erop kwartslag draaien, zoals Elisabeth al zei en yes….

superchef

 

Dank je wel Wendy voor het delen van je ervaring met het uitpakken van de SuperChef. Je hebt het echt op een leuke manier verteld. Je neemt ons echt mee in jouw ervaring.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

 klant ervaring met de SuperChef

Misschien vind je dit ook leuk…

Voorstellen: Gastblogger Wendy

Voorstellen: Gastblogger Wendy

Vandaag wil ik een nieuwe gastblogger (Wendy) aan je voorstellen. Naast Josina, heeft zich nog iemand anders aangemeld...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gazpacho - Recept ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef […]
  2. Macaroni tonijn salade ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef […]
  3. 9 recepten uit de lente/zomer catalogus 2019 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] eerste recept is gericht op het gebruik van de SuperChef. Het gaat om een Gazpacho. Een snel recept voor…
  4. Oliebollen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Doe de eieren in een Shaker en klop ze op te de eieren luchtig zijn. (Dit kan ook in…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *