Geplaatst in Recepten, Tupperware artikelen

Recept #27: Gazpacho

De nieuwe catalogus is al uit, maar ik moet er nog een artikel over schrijven. Maar ik deel vandaag al vast een recept uit de nieuwe catalogus. Het is een heel makkelijk en snel recept. Je hebt er ook maar een paar producten voor nodig. Maar het hoofdproduct is de SuperChef. Benieuwd naar dit recept? Kijk dan snel verder!

Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gram tomaten
  • 200 gram rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 10 basilicumblaadjes
  • 50 ml (10 theelepels) sherryazijn
  • 75 ml (5 eetlepels) (olijf)olie
  • zout en peper

Bereiding

  1. Was de tomaten en de rode paprika.
  2. Schil de tomaten en de rode paprika met de Universele Dunschiller of de Dunschiller van de Click Series.
  3. Verwijder het vruchtvlees en de zaadjes van de paprika. Je kan daarvoor de Mini-Uitholler van de Click Series accessoireset gebruiken.
  4. Schil de knoflook met de Knoflookpers Plus.
  5. Hak de paprika, de basilicumblaadjes en de knoflook fijn met de SuperChef.
  6. Voeg de tomaten daarna ook toe en mix het geheel fijn.
  7. Voeg als laatst de azijn en de olijfolie toe.
  8. En kruid het op smaak met zout en peper.
  9. Mix daarna het geheel nog een keer.
  10. Voeg nog wat water toe als de gazpacho te dik is.
  11. Zet daarna de gazpacho tot het serveren in de koelkast.

De gazpacho is heel erg koud het lekkerst.

gazpacho
Optioneel resultaat van de gazpacho.

Eet smakelijk!

Dadeltaart gemaakt met de SuperChef

Optionele Tupperware producten

Alle materialen en ingrediënten zijn te vervangen naar eigen inzicht.

 

Heb je interesse in de Tupperware producten? Kijk dan in de Tuppershop.

Heb je het recept ook gemaakt? Deel dan je gemaakte creatie op social media met de hashtag: #kokenmetelisabethsfavorieten. Dan kan ik terug zien dat je het recept ook gemaakt hebt en wat je ervan vond.

Recept en afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Gazpacho

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge