fbpx

BestSecret bestelling – herenkleding – Shoplog #8

BestSecret bestelling - Herenkleding

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

7 jan, 2019

Een tijdje terug deelden Joyce en Scarlet van: “Ik vrouw van jou” een link om bij BestSecret te kunnen shoppen. Je kunt daar alleen shoppen als je via iemands link op de website komt. Ik was geïnteresseerd, want er wordt o.a. merkkleding verkocht met wel 80% korting. Alles met korting spreekt me aan. Nu wilde Marijn nieuwe overhemden en nette broeken hebben. Dus liet ik hem op de website kijken. Hij vond daar een aantal mooie items voor ongeveer dezelfde prijzen als overhemden bij bijvoorbeeld de C&A. Benieuwd naar wat Marijn besteld heeft? Kijk dan snel verder!

Wat is BestSecret?

BestSecret is een online shop waarin je kleding (dames, heren en kinderen), sieraden, schoenen, accessoires kan kopen. Het zijn allemaal merkartikelen, die afgeprijsd zijn. Van 40% korting tot soms wel 80%. Ze verkopen echt honderden merkartiklen. Dit is een kleine selectie: Calvin Klein, Diesel, Dolce & Gabbana, Armani, Gucci, Scotch & Soda, Timberland, en nog veel meer.

BestSecret is een Duitse webwinkel waar je prima in het Nederlands kan shoppen. Want alles is Nederlands als je op de website bent. Ook het retour sturen gaat heel fijn. Ze sturen zelf een retour etiket mee. Ik heb er ervaring mee, want we hadden een damesbloes besteld voor Marijn. Niet echt slim, maar dat was niet helemaal duidelijk op de website tijdens het shoppen. Want de bloes stond tussen de zoekresultaten van de herenkleding.

Wat we allemaal bestelden

We bestelden in totaal 9 overhemden, 3 riemen en 5 broeken. We stuurden 1 broek en 1 overhemd retour. Het overhemd, vertelde ik net al, was een damesblouse en de broek was veel te kort helaas.

De bestelling kwam binnen in een stevige doos. De inhoud was ook netjes verpakt. Kijk maar:

BestSecret bestelling

Overhemden

 • Standard Issue

standard issue blouse

Hier betaalden we €16,90 voor en dat was een bedrag van 72% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €59,90. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

 • Fresh Brand

Fresh brand blouse

Hier betaalden we €19,90 voor en dat was een bedrag van 72% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €69,90. Dit overhemd wordt nog verkocht.

 • Olymp

Olymp overhemd

Hier betaalden we €19,90 voor en dat was een bedrag van 67% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €59,90. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

 • Ragman

ragman - overhemd

Hier betaalden we €12,50 voor. Wat de originele prijs was, weet ik niet meer. Maar dit overhemd had we veel korting. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

 • Signum

signum overhemd

Hier betaalden we €14,90 voor en dat was een bedrag van 81% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €79,95. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

 • Biaggio

Biaggio overhemd

Hier betaalden we €14,90 voor en dat was een bedrag van 67% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €44,95. Dit overhemd wordt nog verkocht.

 • Haupt

Haupt overhemd

Hier betaalden we €14,90 voor en dat was een bedrag van 70% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €49,95. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

 • Suit

suit overhemd

Hier betaalden we €19,90 voor en dat was een bedrag van 75% korting op de originele prijs. Dus normaal was dit overhemd €79,95. Dit overhemd wordt niet meer verkocht.

Broeken

 • Brax

brax broek

Hier betaalden we €39,90 voor en dat was een bedrag van 56% korting op de originele prijs. Dus normaal was deze broek €89,95. Deze broek wordt nog verkocht.

 • Wood Bird

wood bird broek

Hier betaalden we €39,90 voor en dat was een bedrag van 60% korting op de originele prijs. Dus normaal was deze broek €99,95. Deze broek wordt nog verkocht.

 • Hattric

Hattric broek

Hier betaalden we €29,90 voor en dat was een bedrag van 57% korting op de originele prijs. Dus normaal was deze broek €69,90. Deze broek wordt niet meer verkocht.

 • Greystone

greystone broek

Hier betaalden we €14,90 voor en dat was een bedrag van 63% korting op de originele prijs. Dus normaal was deze broek €39,99. Deze broek wordt niet meer verkocht.

Riemen

 • Vanzetti

Vanzetti zwart riem

Voor deze zwarte leren riem betaalden we €19,90 en dat was een bedrag van 67% korting op de originele prijs. De normale prijs was €69,90. De riem wordt nog steeds verkocht.

Vanzetti blauw riem

Voor deze blauwe leren riem betaalden we €19,90 en dat was een bedrag van 60% korting op de originele prijs. De normale prijs was €49,90. De riem wordt nog steeds verkocht.

 • Jack & Jones

Jack & jones witte riem

Voor deze witte leren riem betaalden we €16,90 en dat was een bedrag van 32% korting op de originele prijs. De normale prijs was €24,99. De riem wordt nog steeds verkocht.

 

Dit hebben we allemaal gekocht bij BestSecret. Een hele mooie bestelling en Marijn is er erg blij mee. Ik ben er ook blij mee, want hij heeft leuke kleding aan en we hebben redelijk wat geld bespaard. Win-win dacht ik zo.

Als ik wat afgevallen ben, dan ga ik voor mezelf ook eens een kijkje nemen. Nu ik nog aan het afvallen ben, vind ik het niet slim om kleding te shoppen. Ook al zijn alle kledingstukken met een hoge korting aan te schaffen. Soms leg je als nog best wet geld neer.

Wil jij nu ook eens een kijkje nemen bij BestSecret? Klik dan op deze link. Dan kan je daar ook een kijkje nemen. Niet alleen voor je man, maar ook voor jezelf of je kids.

Was jij al bekent met BestSecret?
Waar shop jij online je kleding?
Laat je tips hieronder achter!

Afbeeldingen broeken en riemen van BestSecret.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

BestSecret bestelling - Herenkleding

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

 1. Koopjes Paasfestijn Drunen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] BestSecret bestelling – herenkleding […]
 2. Tag #9: Ons huishouden ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Shoplog: BestSecret bestelling – herenkleding […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *