fbpx

Zaterdag is eindelijk de verkoping waar ik ga staan met onder andere mijn zelf gemaakte kaarten! Ik had vorige maand weer een aantal kaarten gemaakt. Wel een heel stuk minder dan in maart en april. Ik vind het leuk om ze te delen! Ik denk dat deze hoeveelheid kaarten ook fijner is om te bekijken als meer dan 100 kaarten. Kijk je mee wat ik ervan gemaakt heb?!

3D in combinatie met recyclen

Alle achtergrondjes van deze kaarten zijn van gerecyclede afbeeldingen uit de tijdschriften waar ik het in deze blogs ook al over heb gehad. De meeste van deze plaatjes had ik al op een eerder tijdstip uitgeknipt. Zodat ik ze gelijk al kon opplakken. Alleen de “een dochter” kaart heb ik uitgeknipt voor het opplakken. Het plaatje van de “een dochter” kaart komt van Knipvellenoutlet.

kaarten mei - 3D en recyclen kaarten mei - 3D en recyclen kaarten mei - 3D en recyclen kaarten mei - 3D en recyclen

Ook maakt ik nog een kaart, waarvan ik de afbeelding gerecycled heb.

Gerecyclede kaart met zeehonden.

 

Kaarten met achtergrondjes

Net als de bovenstaande kaarten, zijn dit kaarten met een achtergrond. Alleen zijn deze achtergrondjes niet gerecycled, maar van nieuw materiaal.

De baby kaarten heb ik uitgeknipt, de rest van de plaatjes waren al uitgeknipt. Hoefde ik dus alleen maar op te plakken.

kaarten mei - met achtergrondjes kaarten mei - met achtergrondjes

Zelf 3D gemaakt

Deze kaarten heb ik het 3D zelf bedacht en uitgeknipt. Normaal ziet een knipvel er zo uit:

Je ziet dat de afbeeldingen die 3D worden al voorgetekend zijn. Zonder na te denken kan je het plaatje opplakken.

Maar met deze kaarten was de afbeelding in zijn geheel en heb ik zelf het 3D bedacht en uitgeknipt. Dit is het resultaat:

kaarten mei - 3d zelf bedacht kaarten mei - 3d zelf bedacht kaarten mei - 3d zelf bedacht

Knipvellenboek

De volgende kaarten heb ik gemaakt uit een 3D knipvellenboek. Het boek heb ik via Marktplaats gekocht. Er was iemand die een heel pakket met kaarten maak spullen verkocht voor een leuke prijs. En daar zat dit 3D knipvellenboek ook bij.

Knipvellenboek nummer 100.112.

In dit 3D knipvellenboek stonden allemaal voorbeelden en achtergronden om de kaarten te maken. Ik heb me voor een groot gedeelte aan het voorbeeld gehouden. Maar heb er wel een eigen draai aan gegeven. Kijk maar:

kaarten mei - knipvellenboek kaarten mei - knipvellenboek

De inhoud van het 3D knipvellenboek was voor 12 kaarten. In mei heb ik er 5 gemaakt. De rest van de kaarten heb ik in juni gemaakt. Die gaan jullie in de volgende update zien.

Overig

Als laatst heb ik nog “normale” 3D kaarten en kaarten gemaakt.

Ik maakte deze leuke kaarten met Peter Rabbit. Daar had ik ook extra stickers van. De stickers heb ik op de envelop geplakt.

gemaakte kaarten mei - peter rabbit

Dit zijn de 3D kaarten:

gemaakte kaarten mei - 3D overig

En ik maakte ook nog een paar kaarten met alleen een afbeelding, die niet 3D is.

gemaakte kaarten mei - overig

 

Dit zijn al mijn gemaakte kaarten van mei. Het zijn in totaal 44 kaarten. Een heel stuk minder dan de vorige twee maanden. Maar ik moet zeggen dat ik aan deze kaarten maken meer plezier hebt beleeft. Ik heb echt iets gecreëerd met deze kaarten. Dat geeft me meer voldoening dan het bijna van de lopende band opplakken van afbeeldingen.

Met het resultaat ben ik erg blij. Ik ben benieuwd wat en hoeveel ik er zaterdag van ga verkopen. Hoe de verkoping is verlopen, vertel ik je in een van de volgende artikelen.

Heb je ook wel eens op een verkoping gestaan om iets van jezelf te verkopen?
Laat het weten in een reactie hieronder!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

 

%d bloggers liken dit: