fbpx

Net als in april en mei heb ik ook in juni weer kaarten gemaakt voor de verkoping. In juni heb ik minder tijd besteed aan kaarten maken. Dus het zijn er niet heel erg veel. En het waren ook nog heel makkelijke kaarten om te maken. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Verjaardag

Omdat ons nichtje jarig was en helemaal fan is van Winnie the Pooh, maakte ik speciaal voor haar een leuke Winnie the Pooh kaart.

Ze was helemaal blij met haar kaart en riep enthousiast, toen ze hem uitpakte: “Poeh, Poeh”. Zelf vind ik hem ook leuk geworden.

De vlinder- en de “hartelijk gefeliciteerd” stickers heb ik van Knipvellenoutlet.

3D knipvellenboek

Ook maakte ik nog 3 kaarten, die ik nog niet gemaakt had, uit het 3D knipvellenboek. Zie ook “Gemaakte kaarten in mei” voor de rest van de kaarten uit het boek.

De plakparels heb ik ooit bij de Action gekocht.

Ocean thema

Bij de Action had een een tijd terug een kaartenblok gekocht. Dit kaartenblok bevat 20 vellen met plaatjes, die je niet hoeft uit te knippen. Alleen maar uit te drukken. Bij het uitdrukken zie je nog wel puntjes waar de plaatjes vast zaten aan het papier. Dat knip ik altijd bij, zodat het een mooi plaatje is. Maar zo maak je wel heel makkelijk en snel toch leuke kaarten. Ik heb 8 kaarten gemaakt van dit kaartenblok.

  ocean thema kaarten 1 ocean kaarten 2

Snailmail

Voor de facebookgroep “Dutchsnailmailers” deed ik mee met een evenement voor het maken van een huisdieren snailmail. Ik maakte er één en ik kreeg er zelf ook één terug. Deze maakte ik:


Ik gebruikte daarvoor een kaart, die ik gemaakt had van het 3D knipvellenboek. Verder gebruikte ik materiaal dat ik via andere snails of swaps gekregen had. Ook gebruikte ik materialen van tijdschriften als achtergrondjes. Ik was heel blij met het resultaat en mijn snail maatje ook!

Van haar kreeg ik de volgende snailmail:

snailmail - poes

Heel wat anders, maar evengoed erg leuk!

Zoals je ziet ook deze maand zat ik niet stil, qua creativiteit. Alhoewel ik wel merk dat ik weer een periode krijg dat ik wat minder zin heb om kaarten te maken. Dat heb ik regelmatig. Dan heb ik heel veel zin en dan ineens niet meer. Nu heb ik weer andere bezigheden waar ik druk mee ben. Nu ik dit artikel schrijf, word ik wel weer blij van het resultaat en gaat het toch ook een beetje kriebelen. Wie weet wat ik deze maand juli nog ga maken aan kaarten.

Wat vind je van het resultaat van de gemaakte kaarten?
Zou je zulke kaarten leuk vinden om te krijgen of te kopen?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Gemaakte kaarten in juni

%d bloggers liken dit: