Geplaatst in Creatief, Kaarten maken, Snailmail

Creatief #9: Gemaakte kaarten in juni

Net als in april en mei heb ik ook in juni weer kaarten gemaakt voor de verkoping. In juni heb ik minder tijd besteed aan kaarten maken. Dus het zijn er niet heel erg veel. En het waren ook nog heel makkelijke kaarten om te maken. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Verjaardag

Omdat ons nichtje jarig was en helemaal fan is van Winnie the Pooh, maakte ik speciaal voor haar een leuke Winnie the Pooh kaart.

Ze was helemaal blij met haar kaart en riep enthousiast, toen ze hem uitpakte: “Poeh, Poeh”. Zelf vind ik hem ook leuk geworden.

De vlinder- en de “hartelijk gefeliciteerd” stickers heb ik van Knipvellenoutlet.

3D knipvellenboek

Ook maakte ik nog 3 kaarten, die ik nog niet gemaakt had, uit het 3D knipvellenboek. Zie ook “Gemaakte kaarten in mei” voor de rest van de kaarten uit het boek.

De plakparels heb ik ooit bij de Action gekocht.

Ocean thema

Bij de Action had een een tijd terug een kaartenblok gekocht. Dit kaartenblok bevat 20 vellen met plaatjes, die je niet hoeft uit te knippen. Alleen maar uit te drukken. Bij het uitdrukken zie je nog wel puntjes waar de plaatjes vast zaten aan het papier. Dat knip ik altijd bij, zodat het een mooi plaatje is. Maar zo maak je wel heel makkelijk en snel toch leuke kaarten. Ik maakte er 8 kaarten mee.

Snailmail

Voor de facebookgroep “Dutchsnailmailers” deed ik mee met een evenement voor het maken van een huisdieren snailmail. Ik maakte er één en ik kreeg er zelf ook één terug. Deze maakte ik:


Ik gebruikte daarvoor een kaart, die ik gemaakt had van het 3D knipvellenboek. Verder gebruikte ik materiaal dat ik via andere snails of swaps gekregen had. Ook gebruikte ik materialen van tijdschriften als achtergrondjes. Ik was heel blij met het resultaat en mijn snailmaatje ook!

Van haar kreeg ik de volgende snailmail:

20180701_180000
20180701_180006
20180701_180234

Heel wat anders, maar evengoed erg leuk!

Zoals je ziet ook deze maand zat ik niet stil, qua creativiteit. Alhoewel ik wel merk dat ik weer een periode krijg dat ik wat minder zin heb om kaarten te maken. Dat heb ik regelmatig. Dan heb ik heel veel zin en dan ineens niet meer. Nu heb ik weer andere bezigheden waar ik druk mee ben. Nu ik dit artikel schrijf, word ik wel weer blij van het resultaat en gaat het toch ook een beetje kriebelen. Wie weet wat ik deze maand juli nog ga maken aan kaarten.

Wat vind je van het resultaat van de kaarten?
Zou je zulke kaarten leuk vinden om te krijgen of te kopen?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 25 jaar en woon in Drunen. Ik deel op deze site over allerlei onderwerpen. Onder andere Tupperware, creativiteit, gezondheid, recepten en allerlei onderwerpen die me interesseren.

25 gedachten over “Creatief #9: Gemaakte kaarten in juni

    1. Ik ben niet gestopt om kaarten op de bus te doen. Ik vind het zelf veel te leuk om post te krijgen. En denk dat een ander dat ook leuk vind 😉

  1. Ik zie enkel de foto’s van het Ocean thema en de snailmail die je gekregen hebt, dus kan ik enkel mijn reactie daarop geven, maar ik vind het Ocean thema wel mooi en je kan me ook altijd opvrolijken met kaarten of afbeeldingen met katten. Ik vind het wel leuk om mensen te leren kennen die heel creatief zijn en hun creaties met anderen delen. 🙂 Zelf ben ik ook graag creatief bezig, maar tegenwoordig is dit meer op digitale basis. Ik maak dus ook wel eens digitale kaarten maar dan wel voor privé gebruik. Verder wil ik je bedanken voor je bezoekje en volgen van mijn site alsook voor je like op de Liebster Award!
    Vriendelijke groetjes, Heidi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge