fbpx

“30 September” een bijzondere dag

"30 September" een bijzondere dag

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

30 sep, 2017

Op 30 september is het voor mij elk jaar een bijzondere dag, waar ik naar uit kijk en hoop op mooi weer. Het is een bijzondere dag, omdat ik dan jarig ben. In dit artikel deed ik de cadeau’s die ik gekregen heb. En vertel ik hoe ik deze dag beleeft heb. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.

Deze afbeelding kreeg ik via Whatsapp. Bron.

Jarig

Dit jaar ben ik 25 jaar geworden. Voor mij een soort mijlpaal. Het is op de helft van het twintiger jaren zijn en richting de dertig. Ik vind 30 jaar echt een wat oudere leeftijd. Ook wordt er gezegd dat je halverwege de twintig op het toppunt van vooral je mentale gezondheid zit. Daarna begint er een langzame aftakeling. Niet echt iets waar ik mee bezig ben gelukkig.

Mooi weer

Ik hoop op mijn verjaardag altijd op mooi weer, omdat ik dat gezellig vind en ik van herfstkleuren hou met daarop een zonnetje. Vandaag was het aan het regenen toen ik de gordijnen opende en vond het wel een beetje jammer dat het niet echt lekker weer was. Aan het einde van de middag klaarde het op en kwam de zon nog door en dat vond ik echt super fijn. Niet dat de dag niet leuk is zonder de zon. Maar ik werd er toch extra blij van.

Kaarten en cadeau’s

Vroeger als kind vond ik het al geweldig om kaarten te krijgen voor mijn verjaardag. Elk jaar was het tellen hoeveel kaarten ik had gekregen en vergeleek het aantal jaren ik geworden was. In het begin waren het altijd meer kaarten dan mijn leeftijd, tot er een punt kwam dat het er minder werden. Ook werden er minder kaarten naar me gestuurd voor mijn verjaardag. Tot het er bij een stuk of 5 bleven.

Dit jaar ben ik lid geworden van de Facebookgroep “Dutchsnailmailers“. Daar kan je aangeven wanneer je jarig bent en kan je verjaardagspost ontvangen. Wel wordt er dan verwacht dat je zelf ook kaarten stuurt naar mensen die op de lijst staan. In juli ontving ik al de eerste kaarten met erop: “openen op je verjaardag” of “openen op 30 september“. Ik vond het echt super leuk om zoveel post te krijgen voor mijn verjaardag. Heb ik totaal 19 kaarten gekregen van de Facebookgroep. Daarnaast nog 5 kaarten van familie en vrienden.

alle gekregen verjaardagskaarten.

Ook heb ik nog wat cadeautjes gekregen, naast het gebruikelijke geld om zelf wat te kopen. Heb wel aangegeven wat ik leuk zou vinden om te krijgen, maar zaten wel een paar verrassingen bij. Ik heb het volgende gekregen:

gekregen cadeau's voor mijn verjaardag in 2017.

Gezellig

Gisteren had ik al een lekkere kwarktaart gemaakt voor vandaag, iedereen is altijd fan van mijn kwarktaart. Vanmorgen heb ik een slinger opgehangen en het ik ook nog een fruitsalade gemaakt.

Ook van de fruitsalade is mijn familie fan, ook wel bowl genoemd. Vanmiddag kwamen mijn ouders, jongere broers en een zus, mijn schoonouders en een nichtje langs. Ook een vriend kwam later nog even langs. Het was een super gezellige middag. Samen met Marijn heb ik de gezellige middag afgesloten met left-overs van een Chinese rijstmaaltijd, die over was van gisteren.

eigen gemaakte kwarktaart met vruchtjes.

Al met al een super geslaagde verjaardag met leuke cadeau’s, kaarten en gezelligheid. Ik heb er van genoten en hoop dat het volgend jaar weer net zo een leuke dag was als nu.

P.s. De 3D printjes die je op de foto’s ziet, kan je ook hier vinden.

Wat maakt je verjaardag voor jou geslaagd?
Ben jij ook dol op het krijgen van kaarten?
Laat het weten in een reactie.

Dit artikel bevat affiliate links.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

"30 September" een bijzondere dag

Misschien vind je dit ook leuk…

Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel "Health update 18 juli 2017" neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag...

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

2 Reacties

 1. Romy

  Dat klinkt als een hele geslaagde dag. Nog gefeliciteerd! Wat leuk dat je zo verwend bent met cadeaus én kaartjes, ook uit die Facebookgroep. Je eigengemaakte kwarktaart ziet er trouwens ook erg goed uit.

  Antwoord
  • elisabethsfavorieten

   Dank je wel Romy. Ik ben zeker verwend 🙂 De taarts was geslaagd, iemand at de taart en wist niet dat ik die gemaakt had en dacht dat ik die gekocht had. Vond ik wel een leuke reactie en een compliment.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Shoplog: Kleding geshopt bij Twiddus ⋆ Elisabethsfavorieten - […] september zei Marijn: ” We moeten eens een keer langs Twiddus om te kijken of ze leren jassen hebben,…
 2. Unboxing: Bestellingen Hobby Liefde ⋆ Elisabethsfavorieten - […] volgende dag, op mijn verjaardag: 30 september, stuurde ik Hobby Liefde een persoonlijk bericht via Instagram om te vragen…
 3. Gekregen en gemaakte kaarten in december ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Het krijgen van post vind ik geweldig. Heb ik al meer aangegeven, zoals hier: 30 September: bijzondere dag. […]
 4. De voor- en nadelen van op kamers wonen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] “30 September” een bijzondere dag […]
 5. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] 3 verjaardagen van […]
 6. Earl Tupper's birthdayparty ⋆ Elisabethsfavorieten - […] 30 September – een bijzondere dag […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *