Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen, Verjaardag

Tupperware #26: Earl Tupper’s birthdayparty

Voor week 30 en 31 heeft Tupperware twee extra aanbiedingen gelanceerd. Een van de aanbiedingen is ter ere van Earl Tupper’s verjaardag. De andere aanbieding kan je voor allerlei doeleinden gebruiken. Benieuwd naar de acties? Kijk dan snel verder!

Earl Tupper
De verjaardag van Earl is 28 juli en hij zou dan 111 geworden zijn. En de actie die gelanceerd is, is een mooie taartdoos!

 

2 artikelen halen 1 betalen
Bij de volgende actie betaal je voor één van de twee artikelen en krijg je de andere erbij. Echt een super leuke, handige en praktische aanbieding. Deze producten kan je dagelijks gebruiken in je keuken. Bij het koken of juist het lichtdicht bewaren van producten.

Deze acties lopen dus van 23 juli 2018 tot en met 5 augustus! Heb je zelf de producten niet nodig, dan zijn het ook nog eens leuke cadeautjes.

Deze week zijn ook de laatste weken van de maandfolder ingegaan. Vanaf 6 augustus kan je weer andere leuke aanbiedingen verwachten!

Ben je bekent met Earl Tupper?
Laat het weten in een reactie hieronder!

4 gedachten over “Tupperware #26: Earl Tupper’s birthdayparty

    1. Zeker weten handige dingen! IK gebruik de spatel dagelijks en de partyplateau voor het vervoeren van eten, zoals gelegde broodjes of cakejes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge