Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Verjaardag

Earl Tupper’s birthdayparty – Tupperware #26

Voor week 30 & 31 heeft Tupperware twee extra aanbiedingen gelanceerd. Een van de aanbiedingen is ter ere van Earl Tupper’s birthday. De andere aanbieding kan je voor allerlei doeleinden gebruiken. Wel kunnen beide aanbiedingen met elkaar gebruikt worden. De ene aan het begin van het proces. De andere voor het einde van het proces. Dit klinkt erg als geheimtaal, maar als je verder kijkt, snap je wat ik bedoel!

Tupperware

Earl Tupper’s verjaardag

De verjaardag van Earl is 28 juli en hij zou dit jaar 111 jaar zijn geworden. En de actie die gelanceerd is, is een mooie taartdoos! Of te wel de Exclusieve Partyplateau. De verjaardag van Earl Tupper mag gevierd worden. Hij had een geniaal idee, die ook nog eens kan bijdragen aan een schonere planeet.

exclusief partyplateau

30 September – een bijzondere dag

2 artikelen halen 1 betalen

Bij de volgende actie betaal je maar voor één van de twee artikelen en krijg je de andere erbij. Echt een super leuke, handige en praktische aanbieding. Deze producten kan je dagelijks leven gebruiken in je keuken. Bij het koken of juist het lichtdicht bewaren van etenswaren, etensrestjes. Maar ook voor het mixen van beslag of het serveren van voedsel.

Het gaat om de blauwe Siliconen Spatel en de Superkom van 4,5 L. Ook in dezelfde blauwe kleur.

Superkom 4,5 L en een siliconen spatel blauw

Deze acties lopen dus van 23 juli 2018 tot en met 5 augustus 2018! Heb je zelf de producten niet nodig, dan zijn het ook nog eens leuke cadeautjes.

Deze week zijn ook de laatste weken van de maandfolder ingegaan. Vanaf 6 augustus kan je weer andere leuke aanbiedingen verwachten!

Ben je nog opzoek naar deze producten? Kijk dan even in de Tuppershop of ze daar verkrijgbaar zijn.

Kende jij Earl Tupper al?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Earl Tupper's birthdayparty

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

5 gedachten over “Earl Tupper’s birthdayparty – Tupperware #26

    1. Zeker weten handige dingen! IK gebruik de spatel dagelijks en de partyplateau voor het vervoeren van eten, zoals gelegde broodjes of cakejes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge