fbpx

Bestelling bij Post & Papier – Unboxing

Bestelling bij Post & Papier

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

3 okt, 2017

Unboxing bestelling bij Post&Papier

Eind september heb ik een bestelling geplaatst bij Post & Papier. Ik dacht het is wel leuk om te laten zien aan jullie wat ik besteld heb en wat mijn ervaring met de bestelling is.

Ontdekt

Ik kwam via Google op de site van Post & Papier, omdat ik op zoek was naar ansichtkaarten. Soms heb ik geen tijd en energie om zelf kaarten te maken en ik wil dan toch post versturen. Ik vind het dan handig om kaarten op voorraad te hebben. Ik had op Instagram Post & Papier al langs zien komen en er waren mensen, die ik volg, er ook naar refereerden. Toen ik op Google Post & Papier zag staan, dacht ik: “zal eens kijken of er wat voor mij tussen zit”.

Pakketje

Het pakketje kwam heel snel aan (dacht de volgende dag of twee dagen later) en ik zag duidelijk dat het afkomstig was van Post & Papier. Dat kan je zien op de afbeelding hieronder. Het is opgeleukt met een streep washi tape, zodat het er ook nog een beetje vrolijk uitziet. Ik vind het altijd leuk om een versierd pakketje te ontvangen en open te maken.

Verpakt

Ik had gevraagd om een aantal dingen, die ik besteld had, in te pakken. Ten eerste vind ik het leuk, want dan is het net alsof je een cadeautje krijgt. Ook wilde ik zien hoe het dan ingepakt zou worden. De artikelen die ingepakt waren op aanvraag, waren ingepakt. De kaarten had ik niet gevraagd, maar zaten ook in een zakje. Dat vond ik heel erg netjes! Wat ik ook leuk vond, was dat er nog wat extra’s bij zat. Een heel leuk velletje papier en een sticker. Echt top vind ik het als er wat extra’s erbij zit, hoe klein het ook is.

pakketje post & papier

Hier het pakketje hoe het aankwam en de inhoud toen ik het openmaakte.

Kaarten

Op de site kwam ik echt heel veel leuke kaarten tegen. Was helemaal fan van veel afbeeldingen. Ik hou echt van zulke plaatjes. Wel vond ik het lastig om een keuze te maken, maar ik heb er een aantal besteld. Ik heb een aantal uit de bestaande collectie gekocht en een aantal kaarten uit de sale.

De prijs van de kaarten variëren van €1,50 – €0.75
Vlinders: €1,50
Zwaan: €1,50
Haas: €1,50
Hert: €1,50
Happy Birthday: €1,-
Love you: €1,50
Botanisch: €1,50
– Bladeren: €1,- (uit de verkoop/sale)
Potion: €0,75 (sale)
With love: €0,75 (sale)

ansichtkaarten

Kaarten bestelling Post & Papier.

Ik had ook nog een leuke washi tape gekocht en een inktpad. Pas had ik stempels gekocht, maar daar zat geen inktpad bij. Ik dacht: “kan ik het inktpad wel bij deze bestelling doen, dan heb ik er een”. De washi tape past ook helemaal bij de herfst en de botanische kaarten. Vond ik wel leuk om erbij te kopen. De prijs van de washi tape was: €1,50 en van het inktpad: €4,95.

Briefpapier

Ik had ook nog briefpapier besteld, maar dat zat niet in het pakketje. Ik had niet begrepen dat dit een PDF bestand was. Met dat bestand kan ik het briefpapier downloaden en uitprinten. Ik vond het wel jammer dat ik niet gezien had, dat het briefpapier niet fysiek geleverd werd. Maar aan de andere kant kan ik wel steeds opnieuw het briefpapier uitprinten en opnieuw gebruiken.

Conclusie

Ik ben dus heel blij met mijn bestelling! Post & Papier verkoopt mooie en leuke kaarten van goede kwaliteit. Er is een snelle service bij het leveren van de bestelling en de bestelling kan ook nog leuk ingepakt aankomen, als je dat aangeeft.  Als mijn kaarten voorraad weer zo goed als op is, zal ik in de toekomst zeker weer eens een bestelling plaatsen. Want aan de ene kant vind ik de kaarten best prijzig, maar voor de kwaliteit en de mooie afbeeldingen heb ik het wel over.

Hoe kijk jij tegen het kopen van ansichtkaarten aan?
Wat heb jij ervoor over?
Laat het weten in een reactie.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Bestelling bij Post & Papier

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Creatief #8: Zelfgemaakte producten verkopen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] ” home made” heb ik gekocht bij de Hema (dacht ik). En de gekleurde labels heb ik via Post&Papier.…
  2. Gekregen en gemaakte kaarten in december ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Bestelling bij Post & Papier […]
  3. Feestdagen wensen + leuk nieuws ⋆ Elisavbethsfavorieten - […] bijna elke dag 3 adventskalenders open gemaakt. Ik had er 2 besteld en 1 gekregen. De een is van…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *